ЪЪЪ-помагайтедали да не си зема една S класа?
Започната от SAMURAIJACK, 26 апр 2008 - 05:04:25
79 мнения по тази тема
Публикувано 27 април 2008 - 03:52
Земи си ти дванайстак,да видим после кой кого ше дразни.Това второто му име е СВРЕДЕЛ,разпробива ти задника за пореден пьт.По-добре 2 Мексиканки за любовници си намери,по-рахат се седиш,тва няма оправия с него.
И верно кажи ако ше зимаш нещо,дофьрчам за нула време.Ако па намериш Калифорнийка ми свирни да я огледам ако искаш преди да долиташ,за другия бряг може двамата да пьтуваме,ти само го земи.
И верно кажи ако ше зимаш нещо,дофьрчам за нула време.Ако па намериш Калифорнийка ми свирни да я огледам ако искаш преди да долиташ,за другия бряг може двамата да пьтуваме,ти само го земи.
.
Публикувано 27 април 2008 - 10:05
Слухове момчета аз за 30 000 км съм сменял само масло ,накладки,някои неща по предницата който така ги заварих и наи голямият проблем беше че се откачи куплунга на компресора и няколко дена бях с висока проходимостИ аз знам че W220 не е много качествен и освен това не ми харесва, но новата S класа W221 е супер - само такава бих си купил.
Публикувано 27 април 2008 - 11:39
Слухове момчета аз за 30 000 км съм сменял само масло ,накладки,някои неща по предницата който така ги заварих и наи голямият проблем беше че се откачи куплунга на компресора и няколко дена бях с висока проходимост
Значи ако някой ден реша да си взема W220 ще ти се обадя да те питам дали продаваш твоята
Публикувано 27 април 2008 - 12:37
Абе не са слухове,просто си нацелил читава и имаш късмет.
БенцБосс w140 v12 точно откъм двигател никакви проблеми не създава.Това ми е най-здравото нещо от колата
Скорости и охлаждане само са му слабо място.Боря ги вече дълго време,но остана само охлаждането.Ма и него ще го пребия скоро.
БенцБосс w140 v12 точно откъм двигател никакви проблеми не създава.Това ми е най-здравото нещо от колата
Скорости и охлаждане само са му слабо място.Боря ги вече дълго време,но остана само охлаждането.Ма и него ще го пребия скоро.
Публикувано 27 април 2008 - 12:58
Точно Охлаждането не е ли едно от 5те системи на ДВГ.
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден
Публикувано 27 април 2008 - 15:07
Ами охлаждането на V8 500 и на V12 600 си е почти еднакво,тъй че все едно.Просто едното събира повече течност.Радиаторите им мисля,че са еднакви и тн.
Публикувано 27 април 2008 - 17:53
Сьгласен до едно ниво,НО тия мотори като включвам и М104 редовия шестак,се слават сьс слаба горна част - текат им гарнитура я на клапаните,я на главата.Проблем сьздава МАФ сензора както и дросела,горят им комповете / че са ти 2 по 2500$
Духа,Мрака,на брата Мерца са с половината на твоя мотор,едни и сьщи проблеми дават и то на един мотор.Аз твоите го водя 2 мотора,точно 2 като моите са,но под един капак,частите им еднакви с моите,като цени обаче са двойни.Е те тва ми е мисьлта,а не че тропа мотора или пука глави или други сериозни проблеми.Сменяш му гарнитура на главата на 150 000 километра / при теб 2 глави / и караш,няма трошене.Електриката и електрониката го бьрка,не механиката.
Пускал сьм снимки как карам Духа с масло в антифриза 2 години вече.Изпуши бяло преди 2 години и от тогава.............нищо,а го карам хайдушката,засечки ми харчи по 25 / 100 или около 200 мили на резервоар,с Бебчо минавам без да се тормозя по 460,ти сметни какво каране е.Това ако не е ЯК мотор баси,аз друг не се сещам.Чел си обаче и какво се получи след проста смяна на гарнитура на капака на клапаните - работи на 2000 оборота малкия му брачед,палиш и ше избие кочината,трети ден ше го ровим какво иска.
Охлаждането ти е лесно,ти тая кола я караш поне 3 години или преди толкова ти намерих регистрацията в БЕНЦ форума тук.Мерак ти е и шапка ти свалям,това не го кара всеки.Охлаждането ше го оправим и него,писах ти малко,сега отивам да прегледам пак и пак ще пиша.Ебах го у Месершмита,шо го о
.
Публикувано 27 април 2008 - 18:51
Мда гарнитурата проби и имаше антифриз в един от цилиндрите.По-точно имаше шупла на главата.Поне така казаха в Балкан Стар,когато още го посещавах.Колата ми седя там 2 месеца!!!Шлайфаха най-накрая главата,сложиха нова гарнитура и вече 5 години е ок!Кабелите ги сменях,че бяха на прах.Но това са все проблеми,които ги има и V8!
За останалото сигурно си прав и дано не ми се случва.
За останалото сигурно си прав и дано не ми се случва.
Публикувано 27 април 2008 - 20:41
М120 реално е сьбран мотор от 2 броя М104,каквото ме боли мен при теб е Х2.
Глава и гарнитура
http://www.mercedess.../M104HeadGasket
Кабелите
http://www.mercedess...M104WireHarness
Термостат / тоя е с 4 кабела на датчика,моя е с 2,това е модел 95 или на брата/.
http://www.mercedess.../M104Thermostat
Е те тва ти е мотора,термостата един,другото от линка Х2.Железни мотори са това,но не важи сьщото за кабелите и електрониката им,като механика никви нерви.
На осмака главите са му кьсички и нямат слабата предна част,не тече масло и не пробива главицата лесно.Добре е поне на тия нашите,че лесно се правят,като я оправиш и караш още 150 000 поне без никакви проблеми.Само не го прегрявай,че работи на границата и твоя и моите
Глава и гарнитура
http://www.mercedess.../M104HeadGasket
Кабелите
http://www.mercedess...M104WireHarness
Термостат / тоя е с 4 кабела на датчика,моя е с 2,това е модел 95 или на брата/.
http://www.mercedess.../M104Thermostat
Е те тва ти е мотора,термостата един,другото от линка Х2.Железни мотори са това,но не важи сьщото за кабелите и електрониката им,като механика никви нерви.
На осмака главите са му кьсички и нямат слабата предна част,не тече масло и не пробива главицата лесно.Добре е поне на тия нашите,че лесно се правят,като я оправиш и караш още 150 000 поне без никакви проблеми.Само не го прегрявай,че работи на границата и твоя и моите
.
Публикувано 28 април 2008 - 02:35
Друже-я разкажи съвсем сериозно-има ли някви много болни проблеми и какво да очаквам-че вече намерих и по 12 хиляди 2000ната година S 500...та -па съм се фърлил у едни размишленияСлухове момчета аз за 30 000 км съм сменял само масло ,накладки,някои неща по предницата който така ги заварих и наи голямият проблем беше че се откачи куплунга на компресора и няколко дена бях с висока проходимост
Благодаря предварително
Публикувано 28 април 2008 - 03:07
Ма си инат дееба
2000 е пьрва година от модела и..................аз седя и чета само.
.
Публикувано 28 април 2008 - 06:57
Ма си инат дееба
![]()
![]()
2000 е пьрва година от модела и..................аз седя и чета само.
....После ще пратиш пък малко линкове , ще се помолим Линкс да се появи и те така.
Публикувано 28 април 2008 - 07:12
Линска си е тук той ма ми прави впечетление,че по теми дето е писано много не се повтаря.Е провери при големите,вчера писа за охлаждането на един дванайстак,тук е,чете и помага,а не само като мен да чете.
Аз линк ше му пратя лесно,глобата за ремонт на пьтя е 10 000 $ обаче,сам е,инструменти няма,има зима там,а не по чорапи цяла година.....................има защо да пиша аз,Самурая е пич ама дано не се накове на някое дьрво.То ако ти е писано и на Пура мотора ще се прьсне ма...................бе ше видим,плаши с дванайстак,а точно с това ше му се земе огьня
Не ми дойде да му намеря един осмак,да му натоваря един багажник с части,да му смениме каквото има по него при моите на нашенска цена и да си кара ми каскади с тия ше прави.Самолетния билет му е колкото дясната чистачка на колата
Пашата обича смелите,аз за тва сьм
дано е кьсметлия
Аз линк ше му пратя лесно,глобата за ремонт на пьтя е 10 000 $ обаче,сам е,инструменти няма,има зима там,а не по чорапи цяла година.....................има защо да пиша аз,Самурая е пич ама дано не се накове на някое дьрво.То ако ти е писано и на Пура мотора ще се прьсне ма...................бе ше видим,плаши с дванайстак,а точно с това ше му се земе огьня
Не ми дойде да му намеря един осмак,да му натоваря един багажник с части,да му смениме каквото има по него при моите на нашенска цена и да си кара ми каскади с тия ше прави.Самолетния билет му е колкото дясната чистачка на колата
.
Публикувано 28 април 2008 - 09:00
Не знам още кво умуваш, кат ти е по душа скачай в колата, пък после то ще си покаже, чета, чета и като гледам тия S-ки са някакви големи боклуци, както излиза по вашите приказки, имам приятели с такива и никой не се оплаква от тях, само карат, досега сериозни проблеми не са имали, сменят си консумативите на време, е верно скъпичка е подръжката на такава кола, но се замисли заслужава ли си колата.Ако межеш да си го позволиш вземай, няма кво да умуваш.
Аз също мисля да си взема една такава, но сега започнах едно начинание и нямам свободни пари, но докрая на годината ако нещата вървят, както съм планувал за новата година може да си взема една S-ka W220.
Аз също мисля да си взема една такава, но сега започнах едно начинание и нямам свободни пари, но докрая на годината ако нещата вървят, както съм планувал за новата година може да си взема една S-ka W220.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА