Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ЪЪЪ-помагайтедали да не си зема една S класа?

• Please log in to reply
79 мнения по тази тема

#76 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 13 май 2008 - 23:44

Ти си тежък случай.Май си и под чехъл та за удобствата на жената мислиш.Жените са за.... :rolleyes: ,а не да им се купуват Мерцедеси,па и S класа ще кара.Купи и някой matchbox (май така се пише),а ти си гледай кефа.
Нямал пари,ама купува по един Мерцедес на всички :D ,един за мама,един за жената.Взели са ти здравето тия жени.Вече си преминал към тъмната страна Анакин Benzwalker :nono: (малко Star Wars вметка :D ).
  • 0

#77 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 14 май 2008 - 05:34

Бебчо е Бебчо щото ............познай защо.Бременна жена у кабрио 320 коня возил ли си???И после кьде ше ги го возя тоя малкия???И така как ме гледаш дали ми тежи много чехьла ;) :D ма поне има с кой да се оправдавам. :0_yahoo: 2 броя 140 и да прави каквото иска,единия да се преебе скачаме на другия и строшения го правя леко и без бьрзане.Бе измислил сьм го аз ма на,бременна жената и няма как колата да е 2 места кабрио па и черно.

От днес сьм с двата 140 само,резервата я отнесе брата,че му отнесоха Хондето на него,Някаква блейка леко пропуснал стопа и Хондата мене гледа,тебе вижда.Дано я оправят до идването на бабата,че да има и Мерцедес за нея.Другата баба.............и тя такова кара...............ма само аз сьм с резервна и току ми я налазят като клекне нещо от другите.

Сега се сещаш,че е зор с избора,да сьм ерген лесно ма БЯХ едно време.

Аз сьм разказвал как заведох жената в една автокьща да я видя какво ще и хареса.От 4 броя,2 Бавареца и 2 Мерца тя ги нареди така.

1 1999 Баварец 740
2 1999 Баварец 540
3 1998 Мерцедес 210
4 1997 Мерцедес 140

Е имаше после МИ ЩО МЕ ВОДИШ КАТО СИ ЗНАЕШ ТВОЕТО......... ма аз да пробвам де,знае ли човек ;)

Сега пак сьм на ПРАВИ КАВОТО ИСКАШ САМО ДА НЕ СА 4 БРОЯ и познай какво ще направя,само да се кротне малко положението и ;) ;) ;)
  • 0
.

#78 NIK

NIK

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Мнения:
  • Град:San Diego, Callifornia
  • Автомобил:
    W 124 E 320 1995
    Honda Civic 1.7 SONC 2001

Публикувано 14 май 2008 - 06:30

:offtopic1: Да му го начукам на блеиката. Следващата кола ще е Land Cruiser.
  • 0
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"

#79 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 14 май 2008 - 06:38

:offtopic1: Да му го начукам на блеиката. Следващата кола ще е Land Cruiser.

Не се нервирай,ако го шибнат и тоя гледай да вземеш инструментите от багажника,че ми трябват,другото там каквото остане го взимай части за твоя.Е те тогава па кой не си вземе 129 па е ма на................а може и още една 140,поне е сигурна кола. :flagMB new:
  • 0
.

#80 pepino

pepino

Напреднал

• Потребители на форума
  • 476 Мнения:
  • Град:софия

Публикувано 14 май 2008 - 06:55

Друже-я разкажи съвсем сериозно-има ли някви много болни проблеми и какво да очаквам-че вече намерих и по 12 хиляди 2000ната година S 500...та -па съм се фърлил у едни размишления :)Ако не ти е проблем опиши какви сериозни проблеми мога да имам и за какво да гледам
Благодаря предварително

Извиняваите момчета но напоследък липсва време.Та аз не съм критерий за W220 просто колата я познавам от около три години,знам кои как я е карал,казано ми бе всичко което е правено по нея и аз верно само си сменям масло и се возя когато не се е сетил някои да спре в мен че напоследък често се случва
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни