Нямал пари,ама купува по един Мерцедес на всички
ЪЪЪ-помагайтедали да не си зема една S класа?
Започната от SAMURAIJACK, 26 апр 2008 - 05:04:25
79 мнения по тази тема
Публикувано 13 май 2008 - 23:44
Ти си тежък случай.Май си и под чехъл та за удобствата на жената мислиш.Жените са за....
,а не да им се купуват Мерцедеси,па и S класа ще кара.Купи и някой matchbox (май така се пише),а ти си гледай кефа.
,един за мама,един за жената.Взели са ти здравето тия жени.Вече си преминал към тъмната страна Анакин Benzwalker
(малко Star Wars вметка
).
Публикувано 14 май 2008 - 05:34
Бебчо е Бебчо щото ............познай защо.Бременна жена у кабрио 320 коня возил ли си???И после кьде ше ги го возя тоя малкия???И така как ме гледаш дали ми тежи много чехьла
ма поне има с кой да се оправдавам.
2 броя 140 и да прави каквото иска,единия да се преебе скачаме на другия и строшения го правя леко и без бьрзане.Бе измислил сьм го аз ма на,бременна жената и няма как колата да е 2 места кабрио па и черно.
От днес сьм с двата 140 само,резервата я отнесе брата,че му отнесоха Хондето на него,Някаква блейка леко пропуснал стопа и Хондата мене гледа,тебе вижда.Дано я оправят до идването на бабата,че да има и Мерцедес за нея.Другата баба.............и тя такова кара...............ма само аз сьм с резервна и току ми я налазят като клекне нещо от другите.
Сега се сещаш,че е зор с избора,да сьм ерген лесно ма БЯХ едно време.
Аз сьм разказвал как заведох жената в една автокьща да я видя какво ще и хареса.От 4 броя,2 Бавареца и 2 Мерца тя ги нареди така.
1 1999 Баварец 740
2 1999 Баварец 540
3 1998 Мерцедес 210
4 1997 Мерцедес 140
Е имаше после МИ ЩО МЕ ВОДИШ КАТО СИ ЗНАЕШ ТВОЕТО......... ма аз да пробвам де,знае ли човек
Сега пак сьм на ПРАВИ КАВОТО ИСКАШ САМО ДА НЕ СА 4 БРОЯ и познай какво ще направя,само да се кротне малко положението и
От днес сьм с двата 140 само,резервата я отнесе брата,че му отнесоха Хондето на него,Някаква блейка леко пропуснал стопа и Хондата мене гледа,тебе вижда.Дано я оправят до идването на бабата,че да има и Мерцедес за нея.Другата баба.............и тя такова кара...............ма само аз сьм с резервна и току ми я налазят като клекне нещо от другите.
Сега се сещаш,че е зор с избора,да сьм ерген лесно ма БЯХ едно време.
Аз сьм разказвал как заведох жената в една автокьща да я видя какво ще и хареса.От 4 броя,2 Бавареца и 2 Мерца тя ги нареди така.
1 1999 Баварец 740
2 1999 Баварец 540
3 1998 Мерцедес 210
4 1997 Мерцедес 140
Е имаше после МИ ЩО МЕ ВОДИШ КАТО СИ ЗНАЕШ ТВОЕТО......... ма аз да пробвам де,знае ли човек
Сега пак сьм на ПРАВИ КАВОТО ИСКАШ САМО ДА НЕ СА 4 БРОЯ и познай какво ще направя,само да се кротне малко положението и
.
Публикувано 14 май 2008 - 06:30
Член на УС на МБКБ- "Мисля че е очевидно, че щом е Мерцедес-Бенц КЛУБ България форума е на клуба и респективно на членовете му. Всичко други са добре дошли но са само гости. smile.gif А като отидеш на гости не даваш акъл как да си подредят хората мебелите, нали?"
Публикувано 14 май 2008 - 06:38
Да му го начукам на блеиката. Следващата кола ще е Land Cruiser.
Не се нервирай,ако го шибнат и тоя гледай да вземеш инструментите от багажника,че ми трябват,другото там каквото остане го взимай части за твоя.Е те тогава па кой не си вземе 129 па е ма на................а може и още една 140,поне е сигурна кола.
.
Публикувано 14 май 2008 - 06:55
Извиняваите момчета но напоследък липсва време.Та аз не съм критерий за W220 просто колата я познавам от около три години,знам кои как я е карал,казано ми бе всичко което е правено по нея и аз верно само си сменям масло и се возя когато не се е сетил някои да спре в мен че напоследък често се случваДруже-я разкажи съвсем сериозно-има ли някви много болни проблеми и какво да очаквам-че вече намерих и по 12 хиляди 2000ната година S 500...та -па съм се фърлил у едни размишления
Ако не ти е проблем опиши какви сериозни проблеми мога да имам и за какво да гледам
Благодаря предварително
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни