Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ЪЪЪ-помагайтедали да не си зема една S класа?

• Please log in to reply
79 мнения по тази тема

#61 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 07 май 2008 - 04:11

Я метни едно око на тия.Говорехме днес с теб за цени и модели и поразрових малко.За под 13 има десетина бройки и то под 160 000 мили Калифорнийки.

http://www.autotrade...t...se&systime=
  • 0
.

#62 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 07 май 2008 - 04:14

Я метни едно око на тия.Говорехме днес с теб за цени и модели и поразрових малко.За под 13 има десетина бройки и то под 160 000 мили Калифорнийки.
http://www.autotrade...p...&cardist=99

http://www.autotrade...u...&cardist=97

Я влез у чата бре майка-да не ни се смеят тука :)мИсИ иначе-ш говорим там :)
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#63 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 07 май 2008 - 04:16

Я влез у чата бре майка-да не ни се смеят тука :)мИсИ иначе-ш говорим там :)

Бе нека се смеят,ние проблем имаме.
  • 0
.

#64 chichobobby

chichobobby

Чирак

• Потребители на форума
  • 229 Мнения:
  • Град:Sofia/Miami
  • Интереси:Politics, fine women, cigars and old single malt.
  • Автомобил:
    Audi A8
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 07 май 2008 - 10:05

И аз да се искажа нещо. Не съм разбирач, но съм чувал от разбирачи, и това, което съм чувал се покрива на 100% с това което Боса дума... Не на 100, на 200%...!!! Погледни кво аз си взех за 9 хилки, имам и други снимки в друга тема. Самурай, от квото разбирам де... е: мита, акцизи, митници и транспорт... Ако все пак вземеш нещо за БГ и ти трябва конкретен съвет как да го докараш, узакониш или караш с US номера, драсни един ред - ше се свържем и ша ти кажа. Иначе за колата, дето ша купуваш слушай Боса. За БГ само едно знам със сигурност - и Петко Мерцедес сервиза може да го потвърди (Тези от вас в БГ знаят кой е Петко) - потдръжката на 220 и 221 става с мноооооого пари. Така са измислени тез Меци, че на точно определено време, да се скапва точно определено нещо, и като включиш компа в колата, единствения избор е от Балкан Стар или от Германия... Познай кво се случва с паричките тогава. Аз също имах твойте двоумения, ама питах, разпитвах и с причина си взех W140... Това е мойто скромно мнение.

Прикачени миниатюри

• 53.jpg Размер: 50,64K, Сваляния: 5553.jpg

• 0

Audi A8

#65 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 07 май 2008 - 17:15

Самурая е пич той,тия дни май на 140 купе ше се радваме да имаме вьв форума.Може и Калифорнийско да е ;)

Самурае,те ти човек който може да ти я вкара в БГ или поне сьвет да ти даде как става номера.Поне е минал по тоя пьт,живял тук и с това се занимава.
  • 0
.

#66 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 07 май 2008 - 20:17

Дали ще поддържаш W140 или W220,разликата в цените е минимална.Ако искаш качество на изработка взимаш W140.Хората,които имат W220 да не се обиждат,но просто не могат да се сравняват.
  • 0

#67 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 13 май 2008 - 04:58

ВЗИМАЙ САМОЛЕТА,чакам те на летището в Л.А.,колата си заслужава един бьбрек.

1996 Black Mercedes Benz S600
V-12 / 6.0 L
4 Door
RWD
Leather interior
Chrome Alloy Wheels

41,092 miles ODO

CarFAX report available for serious buyers. I bought this beauty brand new back in 1995, hence the mileage. There's only been one owner. I need to sell this car ASAP because it is taking up too much garage space. Please let me know if you are interested. Maintenance records are available at Beverly Hills Mercedes Benz, where she's been serviced since I bought her.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

$12,000 OBO.
  • 0
.

#68 VladoBENZ

VladoBENZ

Напреднал

• Потребители на форума
  • 614 Мнения:
  • Град:Плевен
  • Интереси:В сърцето ми има място само за една жена, моето сладурче, и за много коли, все Мерцедеси :)

Публикувано 13 май 2008 - 11:28

Гледам, гледам, и се чудя какво още правя с 124-ка аз? :)
Боса, бебчо е уникален, да ти е честит, братле, със здраве да си го караш...я кажи разликата във вървежа как е между 320 и 420?
  • 0
Публикувано изображение

#69 msi200

msi200

Напреднал

• Потребители на форума
  • 278 Мнения:
  • Град:Sofia

Публикувано 13 май 2008 - 13:41

Тоя S600 по-горе е страшен:)

За W220 - не е толкова зле положението, има скъпи ремонти обаче те са рядкост, иначе колата си е екстра. Обаче се предполага че щом караш S-класа, по 3-4 к на година за ремонти няма да те бъркат особено, то само каското в България на един хубав s500 ще е там някъде.

За S500 трябва да избягваш 3 неща -кола преди фейслифта, Active Body Control(ABC) и 7G-tronic.

АBC-то по принцип дава по-добър хендлинг, обаче ако се счупи, ще ревеш МНОГО. 7-степенната кутия е известна с проблемите си, някои от които не са отстранени и при най-новите модели на Мерцедес. В Европа има само една моделна година на S500 дето хем е със фейслифт, хем със 5 скорости - 2003. 2004 и 2005 са със 7г-троник.

Обаче всичките 4-матици са със 5 скорости. Аз лично бих си взел s500 4-матик '04 или '05.

Ето няколко известни и специфични за W220 проблеми: еърматика(4к лева са 2 амортесьора); ABC - там май отива към 10к лева, затова по-добре без него; рейката(<1к лева рециклиране); има една букса на скоростната кутия, която като се прецака, и по нея се качва масло до компютъра и го гори(самата букса е евтина, ама ако изгори компютъра става зле); датчиците на парктроника се ебават; вакуумите се ебават, но и без тях вратите се затварят; има и едни датчици за еърбезите в самата седалка, които чат-пат дават дефект.... другото са си стандартни ремонти вече, които ги има при всяка една кола на определени километри.

Мишо
  • 0
I love the sound of V8 in the morning...

#70 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 13 май 2008 - 17:28

Гледам, гледам, и се чудя какво още правя с 124-ка аз? :)
Боса, бебчо е уникален, да ти е честит, братле, със здраве да си го караш...я кажи разликата във вървежа как е между 320 и 420?

Мерси Владо,да ти се врьща.

Бебчо и Мрака.................Бебчо ако го хвана на кьса отсечка с Духа ще го бие,няма да е много,но до 100 ше го скьсам,по-лека е 124 ако да и липсват 60 коня.Влезе ли в обороти обаче,3-4 предавка и почва да тегли като локомотив,дьлги му скоростите и не ги цеди като Ямаха,тегли стабилно,но си иска пьт,не е правена за града и гонки.

Разликата между двата 140 е голяма да не кажа огромна.Бебчо по-леко вьрви,не си усеща купето,не му тежи тенекето,не се замисля толкова колкото Мрака като му натиснеш педала.Като седнеш да го караш и нямаш това чуство за голяма кола,реагира доста по плавно от Мрака.
Спирачките му яки,по меки от на Мрака и имам чуството,че по-добре спира колата,волана му е най-лек от на трите,аз мислех,че на Мрака му се вьрти геврека лесно и като седнах на това и умрях да се хиля.

Истината си проличава на магистрала,по тукашните това нещо се движи с 2200 оборота,на 2500 си за глоба и то доста.Тежка кола е,не е за спорт правена макар,че бие и т доста от колите тук,магистрала види ли е те там му е силата,заспива,лежи като биволица на пьтя.

Не ми харесва музиката в задните врати,една колона е за разлика от Мрака който идва с дьлгия модел двойка.е ми харесва,че ги няма жабките по вратите,а си е пльтна дрьжка,няма парктроник,но ги няма и рогцата за заден ход.Плеснали са ми и телефон дето ми заема голяма част от подлакьтника,в мястото над климатика средни духалки са плеснали другата му част та и там е неизползваемо................Това са им разликите,Бебчо си е доста по кола от Мрака и си приличава на пьрвите 10 метра още.

А тоя горе е на около 70 000 километра,пьрви собственик и сервизни документи от Бевьрли Хилс Мерцедес,не пише за забележки и тьрси 12 000 долара с коментар по цената.
Като го видях ми дойде едно КОТЕНЦЕ на езика,жената така ме погледна,че щях да се окотя. :0_yahoo: ................ма нищо де,129 май ще е следващия,амо да разкарам Духа и почвам да тьрся 129 с осмак 500 или 600 па да става квото ще,ше го мисля и дванайстака.
  • 0
.

#71 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 13 май 2008 - 22:26

Еййй Асене...тамън почнах да се укротявам дееба и ти ся пак.......чекай малко да видим-то до седмица ш се чуе=па тогава вече ш правим големите планове-иначе машината е кукла-особенно на тия километри-явно е че човека я е карал само за представителни срещи-....ма кат се замисля дали точно ТИ не ме убеждаваше ,че 12 цилиндъра били малко солени за ремонт?;)ма карай де-не че ш ме уплаши:)само чекай малко па да да видим с кво ш се изфукам:)
Ма иначе мерси много де-аз самолета ш го фана-само още малко -и да видиш как мога да ходя за риба и да лежа по цел ден:)
И земи си купи едно СЛ купе вече :drift1: :D мани ги ти мракове и духове ;)бебчо си ти стига ;)
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#72 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 13 май 2008 - 22:39

ЕЕЕЕ,зависи на каква цена го намериш и колко и как е каран.Може да ти скьса нервите и тоя ма поне от кьм кабели е подминал кофти годинките и нямаш проблеми поне с това..Друго кво...........колата е на под 80 000 километра и като му гледам колибата на тоя не е някой дето се е гьзил да сменя спирачки.

Стара кола си е,кьсмет трябва,но не е като кола на 200 000 мили без грам бумага за нея на сьщите пари.Е едната тоя модел,другата следващия ма.............не те знам,заслужава си това,за парите и километрите,а и от кьде я взимаш си заслужава.

Нема пари бате,кво СЛ,аз не ги купувам само,а ги подпирам с малко,а то с малко неставало.Е сега от магазина идвам,маркучи на Мрака и филтьр на Бебчо,нямали другите и трьгвам за дильра да взимам К-1 комплект за трансмисията на Мрака / че знае ли човек / и маншони за Мрака и от там в сервиза.Бахти и колите,3 са ми увиснали,трябва да махам Духа и тогава СЛ ма и за тва има време,дебна аз,дебна да ебна.

И ти земи ела,стига си висял там в тва голямото село,намери кола от тук,свиркай и идвай.
  • 0
.

#73 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 13 май 2008 - 23:08

BOSS и аз ти се чудя зя какво са ти два В140 и един 124.Хем си се заринал с коли,хем ревеш че нямаш пари.Продай Мрака и Духчо и купи едно купе В129.Даже може едно купе В140.Едно така.....5000 куб.бръм бръм.......Ще имаш две супер коли.
  • 0

#74 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 13 май 2008 - 23:19

BOSS и аз ти се чудя зя какво са ти два В140 и един 124.Хем си се заринал с коли,хем ревеш че нямаш пари.Продай Мрака и Духчо и купи едно купе В129.Даже може едно купе В140.Едно така.....5000 куб.бръм бръм.......Ще имаш две супер коли.

Мрака не си го давам аз,няма да му взема парите,а ако ще се разделям с него го давам на майка ми да го кара,няма смисьл да давам идеална кола на някой да и се кефи.

124 ми е резерва в момента,ползвам я за склад,че нямам гараж,багажника и пьлен,а и до магазина ходя с нея за части.

129 е добро,аз на такова бях метнал око ма не е семейна кола,а двете 140 са си баш такива.Това ше почакам малко и грабвам едно,е така за кеф,сам да си го рьчкам,да си го полирам и льскам,но двата 140 не си ги давам,поне 3-4 години няма да се разделям с Мрака.След него..............пак ще е 140,да се надявам 500 мотора Спешьл Едишьн,но да продам Мрака сега няма да стане,няма такава кола за тия пари,а и само в ауспуха и не сьм се навирал.Трябва да изгьрми нещо голямо / трансмисия примерно пупупу............/ за да го хвьрля.

Коли ми трябват,малко да скрьцне някоя да може жената да скача от една на друга,да не ме е шубе,че кара на магистралата,да я пази па ако ще с такси да си дойде ако стане нещо.129 си е КЕФ,но не е боигард като Бебчо и Мрака,не е кола за катастрофа,а на мен такива ми трябват за жената.

Има време,млад сьм още,колите тук не гният,все ще се намери едно готинко 129 след годинка или 2 примерно.До тогава................2 броя 140 и една подпирачка 124
  • 0
.

#75 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 13 май 2008 - 23:22

А за парите не се бой,аз така как нямам до момента кола не ми се е опряла :ph34r: ма да взимам 129.................кофти,там се тьрсят 20 бинки КЕШ и поне още 10 за подпиране,а толкова в момента поне за кола за кеф няма да дам.Нали ме знаеш - не е само да я купя,като я купя и се почват едни спирачки,едни гуми,джанти,окачване................мани,не ми се и мисли.
  • 0
.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни