Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ЪЪЪ-помагайтедали да не си зема една S класа?

• Please log in to reply
79 мнения по тази тема

#16 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 26 април 2008 - 13:30

И аз знам че W220 не е много качествен и освен това не ми харесва, но новата S класа W221 е супер - само такава бих си купил.

Новата и тя не е цвете за мирисане, да се надяваме че след фейстлифта повечето дефекти ще са изчистени ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#17 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 26 април 2008 - 13:35

Изчакай да мине още малко време и ще видиш за какво говоря.W221 има повече дефекти и от W220,на всичкото отгоре предницата и прилича на тази на Мондео.0% излъчване има!За мен Мерцедес се излагат със всеки нов модел все повече.Все повече се отдалечават от онова изълване,което имат пурите и в140ките.Ако ще си купувам нова кола от класа на S-класата бих си взел ауди А8.Много по красиво е.Знам,че ще се разбучите понеже е Ауди а не Мерцедес,но това е положението.
  • 0

#18 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 26 април 2008 - 13:50

Вземаш едно А8 и започваш да ревеш, ама рев ще падне, ще се скъсам да се смея, не че е Ауди а не Мерцедес, ама Ауди от 1996г не са правили читава кола, всички те им коли са направени да гълтат консумативи в размер на 1500-3000лв и това на всеки 60000км.

Сега карам един служебен пасат и само смяната на ремъците и ролките са ми 1000лв на 60000км, да не говорим ако нещо се скапе по окачването с тия алуминиевите носачи познай за какви пари говорим, ама нали е служебна не ми пука, но аз такава кола не бих си купил, даже и да ми я подарят пак ще я върна.

Братовчет ми с имаше А6 и казва "Ауди са били пред фалит и са измислили тая кола за резервни части", А8 не е по-добро.

Така, че смело купувай А8 и да ти гледаме сеира.
  • 0

#19 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2117 Мнения:
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 април 2008 - 14:17

Изчакай да мине още малко време и ще видиш за какво говоря.W221 има повече дефекти и от W220,на всичкото отгоре предницата и прилича на тази на Мондео.0% излъчване има!За мен Мерцедес се излагат със всеки нов модел все повече.Все повече се отдалечават от онова изълване,което имат пурите и в140ките.Ако ще си купувам нова кола от класа на S-класата бих си взел ауди А8.Много по красиво е.Знам,че ще се разбучите понеже е Ауди а не Мерцедес,но това е положението.

Тия пури и W140 са вече стари и амортизирани боклуци - не в обидния смисъл защото и аз имам пура и W140, но това си е истината. За ауди а8 няма какво да говоря, един приятел има такова 6 литрово W12 вече извън гаранция и мога да ти кажа че всеки месец за сервиз дава поне 5-6000лв. и постоянно докато го кара или не кара нещо му става и се поврежда, ако не ми вярваш говори с някой който има А8 и ще видиш как ще ти надуе главата. Аз казвам личното ми мнение че W221 ми харесва най много от всички S класи до сега, другата ми любима кола е новата Ц класа W204 и най вероятно ще си взема такава в недалечно бъдеще.
  • 0

#20 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Мнения:
  • Град:Златица
  • Интереси:Риболов
    Мотори

Публикувано 26 април 2008 - 14:17

За Ауди незнам,но на новата S-класа
на 25000км и се разсвириха ролките,
като симфоничния оркестър.На 90000км
и изгоря бензиновата помпа(1000лева+
240лв филтър),на задна лява врата отказа
механизма за заключване и там 1200лв.
Предните дискове са за смяна на 90000км.
Незнам дотук колко и е поддръжката,но
няма значение дали е Мерцедес,Ауди или
БМВ,няма да са вечни.Сега всеки месец
излизат все по-нови и нови технологии,
колко ги тестват не се знае.
Ако ти е на сърце я взимай!!!
  • 0
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден

#21 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2117 Мнения:
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 април 2008 - 14:19

Не е ли в гаранция ? Тия ремонти са гаранционни.
  • 0

#22 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Мнения:
  • Град:Златица
  • Интереси:Риболов
    Мотори

Публикувано 26 април 2008 - 14:20

Гаранцията и свърши и започна с големите ремонти!
  • 0
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден

#23 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 26 април 2008 - 14:27

А ти виждал ли си W221 на 9000км. с гръмнала хидравлична помпа :blink: :slap: е ако не си аз съм ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#24 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 26 април 2008 - 14:29

Не е ли в гаранция ? Тия ремонти са гаранционни.

Зависи Росене, дисковете нормално ги е изляла за 90 000км.
Дилъра дава гаранция ако свършат до 70 000км. ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#25 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 26 април 2008 - 14:54

Бе лесно ви е на вас-зимай....тая държава(САЩ) е пълен парадокс-или поне НЙ де-колите евтини-застраховката неква страшна цифра-няма къде да паркираш -и навсякъде има такси свят да ти се извие-паркинг в махнатън почва от 550 долара нагоре(месечно)....засега ш задържа коня да видя-може да ми мине мерака.....ама като се знам...иначе си е убавица ся -нема кво да си кривя душата-новата ЕС класа също много ми харесва ,но почва от 80 хиляди долара-още не съм порастнал толкоз :)А новата Це класа също ме кефи страшно много и мислех да си зимам такава нова ама и това ш почака...поне до понеделник докато проверя в банката за кво иде реч ;)
Мерси пичовете-за всички съвети -трябва да проверя как седи въпроса с карането с щатски табели в Бг -че има нови промени със сигурност-но предполагам ако имам щатска книжка и сошъл секюрити-мога да си джиткам .....даже и да не я зема тая и засега да не взема нищо-след време пак ще е на далавера да си купя -има такива 2001 година по 17 хиляди долара-аз в Бг такава под 40 хиляди лева не знам...ш видим:)
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#26 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 26 април 2008 - 14:57

Гаранцията и свърши и започна с големите ремонти!

Те са го изчислили бе :) свършва гаранцията и се почва.

П.С не съм казал,че ще си купувам А8,а само казах,че при положение че всички нови модели са трошки и им е заложено да се счупят при изтичане на гаранцията бих гледал единствено външния вид,а този на А8 ми допада много.Но аз не съм тръгнал да си сменям В140ката,поради простата причина,че ми е супер запазена и повечето време от живота си е прекарала в семейството ми и и знам историята.Общо взето си ми е почти нова,и нито я смятам за боклук нито за амортизирана кола,защото има такива проблеми,каквито новите коли имат още на втората година.
Доде не грохне и не избухне няма да я оставя тази кола,а както е тръгнало това няма да е скоро,а когато стане ще ида и ще си поръчам да ми направят нов в140.Четох,че можело :)
  • 0

#27 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 26 април 2008 - 15:27

Айде и аз да се изсера ама не по темата, защото не съм имал взимане даване с такъв клас коли. Ама като се задискутира относно А8 и други лимузини интереснето, е че никой не се сеща за VW Pheaton.
Това е една от най-големите издънки на автоиндустрията и то не, защото е калпава ами просто не можа да се пребори с позицийте на А8 и С класата.
Инак от VW са се постарали много около качеството и детайлите на този автомобил. Поразръчкайте нета и ще видите само положителни отзиви относно лукса и качеството на този автомобил. Единствения минус е скъпия ремонт и малкото специалисти по този модел.
Лимузина от 2004 с всички възможни екстри за около 20000 хилки!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#28 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 26 април 2008 - 15:37

Лимузина от 2004 с всички възможни екстри за около 2000 хилки!!!!!!!!!!!!!!!

2000 хилки :blink:
  • 0

logo-600-1002.png

#29 misterj

misterj

Майстор

• Потребители на форума
  • 828 Мнения:

Публикувано 26 април 2008 - 16:03

2000 хилки :blink:

Ами за тези пари ще си вземем по едно хеликоптерче , та и една къщичка някъде
  • 0

#30 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 26 април 2008 - 17:49

Тия пури и W140 са вече стари и амортизирани боклуци - не в обидния смисъл защото и аз имам пура и W140, но това си е истината................

Топе,пич си и до някьде си прав,НО има запазени 140 и то много запазени,коли които си заслужават всеки лев.Днес като се вьрна от бачкане ще ти снимам една да видиш.

Самурае,виж сега защо мисля,че 140 е по-добра за теб в случая.Пьрво като кола е тройно по-евтина,части и се намират колкото искаш кьде ли не,ремонти описани има,идеи кое и ка се поправя,по моргите ги има и за по 1000 кинта.
Аз знаеш тьрсих 140 запазено и почти без значение от цената му,не ми трябваше втори проект като Мрака.От как стана бензина 4 кинта галона им паднаха цените двойно.Намерих осмак от малките.3 часа при моя механик го рьчахме и няма и няма проблеми колицата,всичко по нея БЕШЕ оригинал или дильрско.

Нямам подгряване на седалки,нямам парктроник,нямам от кирливото окачване,нямам електрически задни седалки,нямам ксенон,нямам заден климатик....................всичките проблеми дето са по 1000$ и горница ги нямам.И ти знаеш защо ги нямам - тая кола за последно е била при дильра,вече е при мен и дильр няма да види,аз пари за спирачки имам,но от моите,а не по 1200$ оригинални дето по-кофти от тия на колата в момента.
Ти там си сам,ремонти няма как да и правиш зимата в снега,а и сам малко зор става.Частите на това еле някой са мама и тате,трудно се намират втора употреба,а и като кола си е цифра па на мили е колко Бебчо или Мрака / около 100 000 /.

Пак ти казвам - ела си вземи една Калифорнийка дето под 10 градуса не е виждала на 160 000 километра,дильрска за около 9 бинки и си чеши крастата.Тоя модел горе е рисков за мен,клекне ли ти нещо става мамата,е снимки ако искаш на един дето шести месец стои при моите хора и няма как да го сьберат.

В момента един пич си тьрси 500 модела след 98 и то го тьрси след като го повозих в Бебчо.Пари има човека и не му дреме за окачването,не е мишок кьт мен :kill_myself: .Ти ако ти е мерак ми кажи какво искаш,намирам ти го,гепиш самолета,идваш,плащаш,качваш се след преглед при моите и айде за Голямата Ябьлка.Това дето си го загледал ако клекне ми кажи какво става?Щото сьм ги виждал по крьстовищата заболи муцунки и то коли на по 50 000 мили и Калифорнийски климат.Става.................една мамата си трака,да им го начукам на технологиите,да дам 30 бинки за кола и да ми стои паметник.

Мотор прьсни,осмак да е...............намирам ти го за 1500 кинта,смяната и тя 1000.................на 6 месеца мотор троши ако искаш,маслото не им сменяй........................по на далавера ше ти излезе от едно от тия.
  • 0
.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни