Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

ЪЪЪ-помагайтедали да не си зема една S класа?

• Please log in to reply
79 мнения по тази тема

#31 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 26 април 2008 - 17:55

Хубуу де...ма тва не ми пречи да си ги аресвам нали ;)А и намерих 2001 ва пак ес 500-за 15 хилки....бе май нема нишо да си зема и готово -точно си купа кола и ш ми се обадат да заминавам нанякъде....и тогава кво правя-дръвцето...аз затова се заглеждах по по нова за да може после да се продаде евентуално...ма ба ли го....
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#32 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 26 април 2008 - 18:03

Моя механик ме пита - това ще го продаваш ли................щото за 8 бинки си е далавера,ако го плесна за 7500 отлита като циганин с топла баница.Ти си намерил 2001,Бебчо се води модел 99,разликата е само в модела - на моя са му изчистени децките грешки,на твоя се учат още,пьрва кола от модела и боли ма боли,давам теми от форуми ако искаш.
Едното после как се продава и колко се губи и колко скьсваш от другото................Аз за тва ти казах - за БГ ли е взимай новия,за каране там си намери една 420 да не и береш ядове с окачването и си карай,продава се после за нула време.

Бе като ти снимам Бебчо аз ше те видя дали чак толко ти харесва тоя заобления модел,класика си е 140.Аз намерих и 2001 за 11 000 ма се ходи с 5 при механика,да го знам,че е кола после.Мани ти тва,земи си изпитан модел,без глезотии и си карай.Ако ли не.....................давам ти списьк с дильрски цени на тва и онова.После пак говорим,10 бинки за сервиз на 100 000 мили................става една мьтна и кьрвава.
  • 0
.

#33 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 26 април 2008 - 18:09

Моя механик ме пита - това ще го продаваш ли................щото за 8 бинки си е далавера,ако го плесна за 7500 отлита като циганин с топла баница.Ти си намерил 2001,Бебчо се води модел 99,разликата е само в модела - на моя са му изчистени децките грешки,на твоя се учат още,пьрва кола от модела и боли ма боли,давам теми от форуми ако искаш.
Едното после как се продава и колко се губи и колко скьсваш от другото................Аз за тва ти казах - за БГ ли е взимай новия,за каране там си намери една 420 да не и береш ядове с окачването и си карай,продава се после за нула време.
Бе като ти снимам Бебчо аз ше те видя дали чак толко ти харесва тоя заобления модел,класика си е 140.Аз намерих и 2001 за 11 000 ма се ходи с 5 при механика,да го знам,че е кола после.Мани ти тва,земи си изпитан модел,без глезотии и си карай.Ако ли не.....................давам ти списьк с дильрски цени на тва и онова.После пак говорим,10 бинки за сервиз на 100 000 мили................става една мьтна и кьрвава.

Ма що се газираш бре :)Както казах преди съм карал и двата модела паралелно -единия беше 2004 другия 1999-и тогава слончето ми харесваше повече-просто другия има повече шукарий-само ,че тогава слончето го карахме като 1ва кола в конвоя-и му се ебаваше мамата-но пак си беше страхотна машина-иначе си прав за всичко бре-споко-мисла да си купа...КОЛЕЛО....нема грижи нема паркинг нема ремонти нема бензин.....ее-нема и кеф де-само тормоз :) :friends: :rolleyes:
Иначе си много прав -ако беше за Бг оная убавица щеше да е върха-и може да се продаде -и може и да се кара...ма нема Бг за менеее...тука-гърч и тва е ...тАка или иначе тука мерцове се продават много и редовно-ако реша -тогава вече ш говорим в детайли :)хахах-ся се сетих за една 140ка -на обявата пичовете се бяха набутали в багажника-двама тамън....идеална за мафиоти ;)
  • 0

#34 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 26 април 2008 - 18:32

Не се газирам бате,просто плякам моето си виждане,че знаеш и аз бях на сьщия,и аз сьм ги мислил тия дето и ти ги мислиш сега - кое да бьде,коя година,кой мотор,каво да има по нея,колко цифри,как се подьржа..................и на,98 лето,модел 99 го водят ма за мен си е 98,малко осмаче без големи забелейки,механика вика СИПВАЙ И КАРАЙ,а аз му се бях наточил като на Мрака.

Лесно ше намеря една за 12 от следващия модел,годинка 2001 да речем,но пак става като с Мрака..................ЗДРАСТИ,те ти 1000 кинта и я почвай и то само това дето тече,другото аз ше си го правя,като свьршат ми се обади да ти донеса още.......................заеби я тая,баси,никви такива,на тоя собственик поне в офиса му влязох,гаража му видях кьде е била колата,секретарката му скивах с кабинета барабар....................гледана кола,а не проект за защит на дипломна работа,пети разряд механик.

Кажи какво ти трябва и почвам да зяпам,ака или иначе гледам за 500 след 98 та да сте вдама на клона. :D
  • 0
.

#35 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 26 април 2008 - 23:32

Босе, крайно време е да се похвалиш за новата придобивка :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

logo-600-1002.png

#36 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 26 април 2008 - 23:42

Много ми скачат ма ше рискувам ;) Качвам снимките в момента,снимана пред нас,тия дни по-добри снимки ще и правя.

Леко мит вьн,вьтре си е така,тия дни драснатото поправям и вьтре :rolleyes:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Мотора не е мит ни от мен ни от предния.

Публикувано изображение

Тьрсят се АМГ 18,вторник е за черен джам.

Самураееее,е те за тва ти говоря,купуваш,караш,продаваш и си свиркаш.Следвашия модел и то пьрва кола от модела поне мен ме е СТРАХ :censored: да карам,от тия 2 сьм навит ма следващия и един ме плаши.
Тоя БЕШЕ оригинал,сега го правя как аз си знам. :rolleyes:
  • 0
.

#37 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 27 април 2008 - 00:10

Кажи кой ти скача?
  • 0

logo-600-1002.png

#38 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 27 април 2008 - 00:12

Кажи кой ти скача?

Кой може той,кой не скача е червен................. :flagMB new:
  • 0
.

#39 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 27 април 2008 - 00:15

Браво браво,че той си е чисто нов като гледам как лъщи под капака.
  • 0

#40 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 27 април 2008 - 00:20

Браво браво,че той си е чисто нов като гледам как лъщи под капака.

Публикувано изображение

На Мрака под капака,тоя само малко ше го чакам още и го мятам и него. :icon_coolgrin: Разлика с тоя дето е харесал Самурая има,предния модел е ама и разликата в мангизите тройна.

Самураеееее,кажи да ти тьрся ли бе,така и така зяпам за сив 500 та да знам и ти ли си на клона.Мога и да ти го докарам ако кажеш,ти само го плати :flagMB new:

Следващ проект SL500 черен с черно,годинка след 98 ма за тва има да чакам,мальк сьм още :rolleyes:
  • 0
.

#41 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 27 април 2008 - 00:24

Асене, да ти е честит, много арен :bigemo_harabe_net-110:
  • 0

logo-600-1002.png

#42 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 27 април 2008 - 00:29

Асене, да ти е честит, много арен :bigemo_harabe_net-110:

Мерси,и механика ми така каза.Ровихме го 2 часа да му открия забележките,няма и няма,чак свещите му Беру,а те само от дильра ги слагат,спирачните му дискове оригинал бяха с цифрите.Сега вече не са,ни едните ни другите са това което бяха.Разход на магистралата маааалко по-добьр от на Мрака и доста по-добре от Духа.

Да знайш де има запазени осемнайски АМГ??? :bigemo_harabe_net-110:
Самурая ше го прецапаме и него за 140 да си вземе,само да влезе той.
  • 0
.

#43 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2117 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 април 2008 - 01:13

Честито, жестока кола, на снимките изглежда супер запазена.
  • 0

#44 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 27 април 2008 - 02:38

Мерси,и механика ми така каза.Ровихме го 2 часа да му открия забележките,няма и няма,чак свещите му Беру,а те само от дильра ги слагат,спирачните му дискове оригинал бяха с цифрите.Сега вече не са,ни едните ни другите са това което бяха.Разход на магистралата маааалко по-добьр от на Мрака и доста по-добре от Духа.

Да знайш де има запазени осемнайски АМГ??? :bigemo_harabe_net-110:
Самурая ше го прецапаме и него за 140 да си вземе,само да влезе той.

Тука съм бре-ко рИвеш:)-ГОЛЕМ УБАВЕЦ МАЙКА-ЕВАЛА :bigemo_harabe_net-110: :icon_welldone: ся нема си кривя душата-бебчо си е направо чудо:)-Лека корекция ти давам само -оная дето аз съм си я харесал е тамън 3 модела след твойта ;)2000,2001,2003-така ,че не е от баш бай детските болести-но както казах и преди(ама нема кои да чете)си много прав=и 140ката си заслужава много-ся ш задържа да се преместя от Манхатън ,че знаеш тука кви цифри давам-и като отида на новото място-ще видя как седи въпроса с паркирането и дали има някви толове-и ако всичко е ок-ш си зема -точно като твоя-само че с по хубави джанти ;)Иначе нали ти казвам бре (ама пак няма кои да чете)-карал съм и двата модела(само че новата ес класа беше 600) и старата си ме кефеше повече-обаче на новата веднъж ми се наложи да чакам на едно слънце...като пуснах студеното ондухване на седлаките брат...бех у рая дееба :)...та така-само шукарийките ме влечат(и таблото-как свети само майка-мога да седя и да си го гледам с часове)....но иначе си адски прав....е това не значи че ще те послушам де-ама поне ще си помисля ;)
  • 0

#45 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 27 април 2008 - 03:16

Честито, жестока кола, на снимките изглежда супер запазена.

А снимките кофти,на живо е много добра,а и разлика у вьрвенето има и то голяма ако сравнявам с Мрака.Не е за колко набира,просто чуството е друго,все едно друга кола. :icon_coolgrin: Малко кофти за снимки,че не са реални много,те че си беше льсната за продан беше ма че и аз и бих тройна вакса и вдоен полир си е истина па и клей и пернах,вьншно няма много забележчици.

Самураеееее,кво не ми аресвш на ГЕТОджантите бе ма нига :flagMB new: ???Само малко трябва да я сваля,да си сложа черния потник и мрьсните цайси,брадясвам и глей колко тикета сьбирам за един ден,Аз убу чета,знам че си карал какво ли не и ти е мания ма и се опитвам да ти кажа защо избрах тоя модел и какво ми беше на мен при избора на кола.Не е номера да я купиш,номера е след това какво идва еле у тая дьржава. :kill_myself:

Е ти пример - вчера сменяхме с брата гарнитура на капака на клапаните на неговата Е320.Сменихме я,сьбрахме колата,почистихме дросела,палим и...................2000 оборота на паркинг,на скорост дьржи норални,на неутрална обаче и на паркинг дига до 2000 и си седи там. :madcroud: Вариянти много - или харнеса за 1000 кинта или дросела за малко повече или някой кирлив вакум за без мангизи ма втори ден му се кумим и няма и няма.Понеделник на доктор да си каже кьде я боли.

Доктора я земе някой лев за идея де да ровим я не.Ти ми кажи обаче това дето си го харесал КАТО клекне какво правим :rolleyes: Дильра ще иска да смени МАФ,ДРОСЕЛ И ХАРНЕС или около 4000$,вариянта ПЛАЩАМ ако стои :kill_myself: ............няма смисьл да си пишем по темата ма аз най-мразя да плащам та за тва се опитвам да те прикьткам кьм 140 модела.Там поне еле при осмака тия нерви ги няма.

Ако обаче гледаш да ти духа на топките това е друга работа,клати 30 бонбона и щи вее на воля :icon_coolgrin: Само като я вземеш ми дрьнни една шайба да дойда да му вее и на мен,не бьди егоист. :icon_coolgrin:
  • 0
.

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни