Към съдържанието

  •  

EseAmor

Регистрация: 29 май 2020
Офлайн Последно: 31 авг 2023 - 22:31:20
-----

Моите мнения

В тема:Въпрос относно проблем с компресия

26 август 2023 - 21:14

Колата се продава за 3000 лева и вероятно ще бъде малко намалена, но не искам да се смята за реклама или нещо подобно, защото човека наистина имаше намерение да я ремонтира, преди да вземе решението да купи нова. Отново пояснявам, че не е моя, да не си помислите, че се опитвам да я пробутам аз... Аз карам CLK, с М111. smile.png Моето мнение е, че беше добре поддържана, но си замина изведнъж, без да дори да има тракания под капака...

 

https://www.mobile.b...84&slink=tk0dra


В тема:Въпрос относно проблем с компресия

25 август 2023 - 21:35

Аз много искам колата да бъде ремонтирана, но не е моя и не зависи от мен. Ние така или иначе свършихме половината работа, просто моя приятел не иска да се занимава, защото ще купуват нова кола на жена му. Смята, че е неоправдан ремонт, въпреки че за мен пък е. Ако бъде ремонтирана, ще може да ѝ вземе доста повече пари от тези, които търси в момента. Притесненията му са, че може да не е достатъчно да сменим само зъбните колела и веригата, и впоследствие да глътне още повече пари.


В тема:Въпрос относно проблем с компресия

24 август 2023 - 19:38

Имах надежда, че моя приятел ще реши да ремонтираме колата, но на него не му се занимава и е пусната за продажба, а може да отиде и в автоморга. Вероятността да прибегнем до ремонт е малка. Май така приключва тази история. Все пак обещах да пиша, когато има яснота. Важното е да сме живи и здрави. :)


В тема:Въпрос относно проблем с компресия

21 август 2023 - 21:02

Здравейте.

 

Преди малко отворихме капака и видяхме няколко неща, които обясняват ситуацията. Първото е, че веригата хлопа доста, повдигайки я нагоре с пръсти. Второто е, че дясното зъбно колело има изронени зъби, не 1, 2 или 3. И последно - когато наместихме лявото зъбно колело на маркера, дясното беше някъде в небитието, а коляновия вал - близо до 0°, но не съвсем. Ще проверим и главата, за да преценим как да действаме, но понеже не е спешно, това може би ще стане след седмица или две. Когато това се случи, ще ви информирам какво е положението, в случай, че ви е интересно, а и евентуално да задам някой и друг въпрос smile.png

 

Поздрави.


В тема:Дранзеш проблем със стържене на спирачките.

02 ноември 2022 - 21:35

Здравейте.

 

Темата може да се смята за приключена, след като се оказа, че действително проблемът с виенето беше от диференциала. След като беше монтиран новия стар такъв, виенето изчезна окончателно. Първо беше сменен само висящия лагер, защото имаше вероятност да е от него, но така и не беше там проблемът. След като го смениха, се появи едно сериозно тресене около 70 километра. Оказа се, че кардана не е бил зацепен правилно. Сега уж е правилно зацепен, но пак ми минават някакви хипохондрични мисли, че сякаш се усеща съвсем леко притрисане понякога, когато ускорявам. Тук обаче има вероятност действително да си втълпявам, но до пускам, че може и да не е така. Преди да взема колата, майстора ми каза, че имам някакво тресене в задните гуми, което обаче аз не съм усетил до този момент. В събота ще кача колата на канала, за да се опитам да видя дали маркерите на кардана са точно на място. Има ли вероятност маркерите да са точно където трябва, но пак да има тресене, дори да е минимално?

 

Поздрави!