Към съдържанието

  •  

adv_petrov

Регистрация: 09 май 2012
Офлайн Последно: 02 май 2015 - 18:06:39
-----

Моите мнения

В тема:1 превъртане и не пали

01 май 2015 - 20:04

За съжаление залепи и новия стартер след само 30к км и под 2 г служба. Ако съм запомнил добре от бай Васо, е Валео марката. Явно стартера си е проблем на модела,защото съм чел много за такива проблеми и с Бошовските, а и тия на които ще я оставям, миналата седмица са отваряли такава. Яд ме е, но след като я оправя, колата заминава на пазара.

В тема:Съвети и въпроси относно закупуване на CLK W208

06 април 2015 - 22:29

 

Явно съм се объркал за целта на този форум!

Няколко човека се опитват да обяснят, че всички ЦЛК  W208 под 7000-8000лв. са боклуци, и всички които се опитваме да вземем кола под тези пари сме балъци. 

Приятелю, не ми се сърди, но според мен с твоя бюджет си объркал марката и модела. Не чак балъци, но лековерни и самонадеяни - да, и точно това щях да ти обясня аз, но се радвам, че си го разбрал и ми спестяваш писането. Учудвам се, че си имал и цетка и е-класа (все близки до W208 по едни или други причини) и пак упорстваш. 

За съжаление съм научил, и то от стари хора, че колкото повече на човек се опитват да му наливат акъл, той толкова повече спори и се дърпа, зер да го не изкарат че е глупав. И само когато сам се убоде, е тогава се учи. Затова ще кажа само отн. конкретната обява, че това идентично прокъсване на седалката и това помътняване на фаровете аз успях да го направя на моето ЦЛК след 220 000км, при почти цяло лято свален гюрук на печащо слънце и с много третиране с препарати за тапицерия, които прецакват конците. Така че предполагам, че километрите са към двойно повече, за което ме навежда и описанието за новите инжектори на газовия инжекцион за кола на 156 000км (на която едва ли е фабричен ГИ). Толкова газови инжекциони са ми минали през ръцете и още не съм чистил или подменял инжекторите им. Само предполагам :)

Щом искаш купе, насочи се примерно към Пежо 406 - парите ще ти стигнат за читав и гледан екземпляр. Ненужно е да подхождаш нападателно към другите във форума и да скачаш веднага щом някой ти каже, че с недостатъчно пари хубава кола няма как да купиш. То удивителни слагаш, то голяма работа. Бъди над нещата, пък ако стане - стане. Ама и аз сега като се замислям, от 100 теми как някой дири кола, в 95 от тях не съм чел в края на краищата да си е купил наистина. Но дано ти имаш късмет и успех в търсенето, очаквам да се похвалиш с хубаво ЦЛК.


В тема:Въпрос за монтаж на прибор за температурата на антифриза

02 март 2015 - 21:25

Благодаря за мненията.

Значи, тъй като ще купувам нов термостат тия дни, да ползвам стария, като го продупча и да навия сензора на него? И предполагам, да го монтирам на дебелия маркуч след работещия термостат, максимално близо до него? Ако става така, верно не звучи сложно - само трябва да купя още малко от дебелия маркуч.

За съжаление скрито меню за температурата на охлаждащата течност няма встрани от elm327 с блутут към телефона, което е прекалена разправия и не става за постоянно.

Тя ако тръгне да прегрява, само ще светне червено лампата на антифриза, което е късно.

В конкретния случай ме издразни че няма как да видя че термостата понякога не отваря и върти само малкия кръг, при което радиатора леден на допир, горния маркуч не е надут и парещ, а парното духа топло ще стопи решетките направо. 


В тема:Достъп до системата на гюрука на W208 кабриолет

31 декември 2014 - 18:48

Сега се сещам, че съм забравил да допълня, че главен симптом за неизправност на системата на гюрука (напр. породена от липса на масло, изпуснал амортисьор или разтегнато жило) е, ако при затварянето му в момента на спускане, предния му край сам се удря (бие) в рамката над предното стъкло. При изправна система, двете въобще не трябва да се докосват.


В тема:ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ С КАТ - ние ще ви помогнем !

06 декември 2014 - 21:49

Здравейте! 

 

На 18.09.2014 бях спрян за превишена скорост и ми беше съставен АКТ. Въпросите са ми следните....Получих информация...Човекът, който ми каза това....Също така въпросният "информатор" ми каза.... Ще се радвам да получа компетентни отговори, а не празни приказки и обвинения. Благодаря ви предварително, всичко най, най. Поздрави! ;)

+ не вярвай на "информатори" и "получена информация", а чети внимателно начина и срока, описани най-долу в документите, които институциите ти дават да подпишеш, за защита на твоите права, ако желаеш да го сториш.

Успех!