Евентуална покупка на 124 - 250Д
Започната от misterj, 31 дек 2007 - 08:28:15
64 мнения по тази тема
Публикувано 13 февруари 2008 - 12:53
И така
Моята одисея приключи. Вчера станах горд собственик на Е250Д 20В.
Срещата с колата беше любов от втори поглед, защото имаше много дребни козметични забележки и предното стъкло не се вдигаше докрай.
Иначе автомата си превключва перфектно, всички амортисьори бяха сменени и си личеше че колата е била пазена.
Единственото, което не успях да разбера как работи е темпомата.
Искам да изкажа ОГРОМНА благодарност на Lorinser. Без неговата помощ и отзивчивост чрез всички видове комуникации. едва ли щях да избера тази кола. Най-много да се бях "натресъл" на някоя ужасна тояга.
Днес смених всички масла, без скоростната, филтри и т.н. Сега трябва да я регистрирам. Мисля че 1,5-2 атмосфери на загряла кола е добре, след като четох тук във форума.
Сега искам да стана член на клуба и ще моля за малко помощ каква е процедурата. Снимки ще направя може би утре.
Отново благодарности на всички, които ми оказаха помощ.
Лек ден и безаварийно каране колеги.
Срещата с колата беше любов от втори поглед, защото имаше много дребни козметични забележки и предното стъкло не се вдигаше докрай.
Иначе автомата си превключва перфектно, всички амортисьори бяха сменени и си личеше че колата е била пазена.
Искам да изкажа ОГРОМНА благодарност на Lorinser. Без неговата помощ и отзивчивост чрез всички видове комуникации. едва ли щях да избера тази кола. Най-много да се бях "натресъл" на някоя ужасна тояга.
Днес смених всички масла, без скоростната, филтри и т.н. Сега трябва да я регистрирам. Мисля че 1,5-2 атмосфери на загряла кола е добре, след като четох тук във форума.
Сега искам да стана член на клуба и ще моля за малко помощ каква е процедурата. Снимки ще направя може би утре.
Публикувано 13 февруари 2008 - 14:05
И така
Честито и безаварийна експлоатация!И аз съм с такава,но с ръчни скорости.
За да станеш член трябва да попълниш заявление и да платиш 40лв. членски внос.Довечера,ако дойдеш на сбирката ще я свършим тази работа!
Публикувано 13 февруари 2008 - 16:17
Честито и безаварийна експлоатация!И аз съм с такава,но с ръчни скорости.
За да станеш член трябва да попълниш заявление и да платиш 40лв. членски внос.Довечера,ако дойдеш на сбирката ще я свършим тази работа!
Благодаря, но аз съм във Велико Търново, така че едва ли ще идвам на софийските сбирки.
Друг начин?
Публикувано 13 февруари 2008 - 16:58
няма защо приятел когато мога-помагам
тази беше скъпичка, но си заслужава всеки лев. и то повече от 4-очка 99та година за 12хил. лв
като тръгнеш да и оправяш и сменяваш части, чети първо във форума, за минимални разходи и максимално качество.
Публикувано 13 февруари 2008 - 19:19
Малко
Последно как мога да стана член като живея в Търново и как работи темпомата?
Последно как мога да стана член като живея в Търново и как работи темпомата?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни