от къв зор па точно 250д ??? няма калпав мотор на 124, стига да го вземеш пазен. 300 също е супер, с турбо или без.
Търся кола, а нямам бюджет - продавам кола и губя пари.
Ха ха, виж сега, принципно е невъзможно да КУПИШ едно нещо, ДА ГО ПОЛЗВАШ, и после да му търсиш същите пари.
една кола като си я караш и тя си избива парите. няма за какво да те е яд че си я дал на загуба, защото дефакто си спечелил, че си вършил работа с нея и си изкарал пари.
през 2000г. баща ми си купи А6 произведено 99, за 40хил лв. миналата година го продадох с мъка на 16500лв. 25хилки хвръкнаха, ДА, но тази кола си ги изби от свършена работа, и навъртяни над 180хил км предимно София-Истамбул. такаче дори да я бях подарил, пак не съм на загуба.
имам един приятел взе за 1500лв една стара W123 250 бензин мотор. след половин година реши да я продава, и като направил сметката колко му е излязла и колко да и иска---опааа вика еми аз сега как да я пусна на 4800лв ?? и аз

. как 4800лв БЕ??? емиии части, гуми, автомивки, масла, БЕНЗИН ?!?!? вика, след всичко на толкова ми стъпи....... трудно ми беше да му обясня горното...... БЕЗ КОМЕНТАР...
такаче кара ли се една кола--трябва да знаеш за кво я караш, и да знаеш че вече е ползвана.
аз май съм единствения дето си продаде мерца, без да го е ползвал, но няма значение, преди 2 дни си взех една баничарка, дето след 1 година дори да платя за да я изхвърля, пак ще ми се е изплатила