Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Дебитомер W210W210 Е200

• Please log in to reply
63 replies to this topic

#16 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 27 December 2007 - 19:39

Е казват,че се прьска само пластинката,по нея минава тока и те я датчика.Пробвай само с нея,ако не..............смело с флакона и без тва е за смяна. :icon_coolgrin:

На тия им ползвам продукцията - антени,люк,панти,задвижване на седалки...............смазвам с техен препарат.Ел.контакти почистване и предпазване от корозия,паста за контакти / става за свещи и кабели /.................и какво ли не.Тия са добри и на нормална цена.Прегледай им каталога,има интересни неща.
  • 0
.

#17 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 27 December 2007 - 19:48

CRC Air Sensor Clean подобрява и възстановява качествата и
надеждността на дебитомера, използван в модерните инжекционни
двигатели. Препаратът почиства бързо и ефикасно както терморезистора,
така и нагреваемата жичка или пластинка. Почистеният дебитомер
осигурява добър студен и топъл старт, оптимална производителност
при изисквания за голяма мощност и надеждна смяна на скоростите при
автоматичните скоростни кутии.

Това го копнах от каталога.На моите терморесисора не сьм им прьскал,а само пластинката,но тук пише,че и за тва става.Пуцай КУМЕЕЕЕЕЕЕЕ :icon_coolgrin:
  • 0
.

#18 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Posts:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Posted 27 December 2007 - 19:52

Понеже ме човърка доста, та само дето не отидох при управителя на тукашния магазин :). Разбрахме се, има в наличност и утре сутринта отивам да го взема - 10-ина лева бил... И после бой, сръбска музика и (цензура за малолетните ни почитатели ;))... :)
  • 0

#19 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 27 December 2007 - 20:04

Бе ти ако знаеш какьв си кьсметлия.................това го тьрсихме кьде ли не и няма и няма,а то колко лесно било.То не беше НЕ ГИ ПУСКАЙ ТИЯ БЕ,НЕМА ГИ ТУКА,ДРАЗНИШ........................ТВА ОТ КЬДЕ СЕ КУПУВА......................КОЛКО ДА СИ ГО ВНЕСА........................У СЕРВИЗА ГО НЯМАТ..................А ти уцели десетката. :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin:

Те ти снимки от една друга тема,да видих там какьв зор беше.И им кажи на тия да си пуснат реклама у форума,да са я избили вече,че са се скрили и нямат намиране. :icon_coolgrin:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

http://www.mbclub.bg...?showtopic=6869
  • 0
.

#20 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 27 December 2007 - 20:54

http://www.youtube.c...feature=related

Малко е дьлго тва ма си заслужава,има интересни неща.Имат 4 серии

Чакам филтьр като тоя за Духчо,за смяна е та викам си да ги пробвам,ако работи без проблем Мрака ше е следващия. :flagMB new:
  • 0
.

#21 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Posts:
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Posted 27 December 2007 - 21:06

http://www.youtube.c...feature=related

Малко е дьлго тва ма си заслужава,има интересни неща.Имат 4 серии
Чакам филтьр като тоя за Духчо,за смяна е та викам си да ги пробвам,ако работи без проблем Мрака ше е следващия. :flagMB new:

Ти направо... :). Поразбрах малко нещица за работата на МАФ-а, а изгледах само 1-вата част, другите после, че сега нещо май ще има 2, 3, 4 :), качих некой и друг седмак, малко мезе и аидееееееееее... Требе да лекуваме корема ;), а при мене филтъра го гледах днеска - 4000 км. и е като нов...
  • 0

#22 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 27 December 2007 - 21:22

Моя е на около 30 000 калифорнийски километра и си е за смяна та си викам да му изпердаша един от тия преди да сьм му грьмнал мотора.Виж 2,3,4............по-интересни са от пьрва част,ма ги гледай на трезво да не стане после КО СТАНА............. :flagMB new: :flagMB new: :flagMB new:

НАЗДРАВЕ :beer:
  • 0
.

#23 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 27 December 2007 - 21:33

Мерцедес мотор 1400 коня,К&Н филтьр,на пьлна газ харчи около 370 литра на час.Цена на мотора около 600 000$

Публикувано изображение

Мотори Катерпилар по 1300 коня / май толко бяха ако не и повече /,филтри колко кофа по 2 на мотор,на пьлна газ харчи около 350 литра на час.Това са грьмнали мотори,тавана на моторното течеше от жегата,зажди по 1 см. имаше вьтре ма филтрите не се дадоха.Цена на мотора около 500 000$

Публикувано изображение

Това в дясно е турбината която е прогорила облицовката на 3 метра след нея,тоя мотор е светел в тьмното.

Та как да е,тия пазят МАФа и си заслужават 30 кинта на бройка или поне така казват.Ако клекне тоя филтьр ставам МИЛИОНЕР ма де тоя кьсмет де. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  • 0
.

#24 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Posts:
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Posted 27 December 2007 - 21:40

:bigemo_harabe_net-110:

Едно те такова у меро и летиме...

И първия филтър е е*а паламарецо (нали е това черното, или бъркам)...

ПП: Ако идваш у нашенско кажи да покажеме какво 2, 3, 4 имах предвид ;), а филметата на светло че ги гледам...
  • 0

#25 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 27 December 2007 - 21:43

Сьщото черно което е тьмно червено.И само да дойда ако пь не се напием :friends: :beer: Па после ако не ти ремонтираме колата те мь де сьм.И си земи една 140 да знаеш поне що се мьчиш. :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin:
  • 0
.

#26 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Posts:
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Posted 27 December 2007 - 21:53

Сьщото черно което е тьмно червено.И само да дойда ако пь не се напием :friends: :beer: Па после ако не ти ремонтираме колата те мь де сьм.И си земи една 140 да знаеш поне що се мьчиш. :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin:

Е ще извиняваш ама малко ми се бъркат цветовете... А 140-ката отдавна и точа лиги, ама май за Март-Април ще остане...

А па за пиенье нема какво да говориме, всичко е ясно :beer:
  • 0

#27 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Posts:
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Posted 28 December 2007 - 19:38

Сутринта взех спрейчето - 8 кинта, напръсках пластинката, оставих я 20-30 мин да съхне и монтирах, за сега се държи доста добре, нема колебания в оборотите, при палене не прави проблеми...

Та така, у черпня съм :beer:

ПП: А иначе тея от Ауто Плюс са вносители от около месец на CRC... Та затова не ги знаеме.
  • 0

#28 bega4

bega4

Чирак

• Потребители на форума
  • 161 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W211,320cdi, 2003
    черната тупалка
    W221,2012

Posted 29 December 2007 - 01:43

на мен също ми препоръчаха смяна на дебитомера, но симптомите са други.
колата си работи съвсем нормално само като дам газ до ламарината спира да ускорява даже скоростта пада. ако върна газта една идея ускорението пак става нормално.
на диагностиката не ми споменаха, че може да се почиства дебитомера. немога да взема решение какво да правя, но може би след празниците ще пробвам спрея. притеснявам се да не се прецака повече
  • 0

#29 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 29 December 2007 - 05:29

Колко повече?С това изпреварваш ли или си караш зад камионите.Снимки има аз с какво ги прьскам моите,ЦРЦ компанията не я знам колко 000 000 000 прави на година ма ако прецакваше дебитомери да сьм гризнал и аз някой $$$$$$$$$$4.Прьскай смело,по-кофти няма да стане.А и малко ме сьмнява да е от това,пердаши нова тема и опиши ЯСНО какво и е на колата,какво е сменяно,какво е правено................па да видих ти тогаз.

Тефтера свьрши Тоцааааа,напьлни се ма ща пиша у новия - ТОЦАТА ДА ЧЕРПИ КАТ ЗА 200 КИНТА. :icon_coolgrin: Каза ли им,че усилено реклама им права и да не се скрьндзат на тия ми да си я пуснат сами,че на мен много вече не ми вярвате??? :kill_myself: :flagMB new:
  • 0
.

#30 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Posts:
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Posted 29 December 2007 - 10:27

Тефтера свьрши Тоцааааа,напьлни се ма ща пиша у новия - ТОЦАТА ДА ЧЕРПИ КАТ ЗА 200 КИНТА. :icon_coolgrin: Каза ли им,че усилено реклама им права и да не се скрьндзат на тия ми да си я пуснат сами,че на мен много вече не ми вярвате??? :kill_myself: :flagMB new:

:icon_coolgrin:

:friends: :beer:

Нема ядове, че черпим не като за 200, а като за 2000 :tongue:

bega4, къде си ходил на диагностика? Има Диагностика и диагностика... Както вика Боса, ако верно е за смена нема какво повече да прее*еш, пробвай спрея... Те и на мене не ми казаха че можел да се чисти. Иначе ако сменяш дебитомер не взимай китайски, верно са по 100-150 лева, ама с убав немски колата че лети :), подобрява се разхода, вървежа (стават като по каталог, ако са ти изправни другите системи....).... Немски на Бош, то и оригиналния е Бошовски, само дето има щампа и цената става............ Та тъй, пиши некъде да разбереме докъде си я докретал.

Поздрави.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users