Куриерска тема
Започната от iohoho, 18 дек 2007 - 10:33:20
38 мнения по тази тема
Публикувано 22 юли 2009 - 11:23
Вени, аз на 31 юли ще пътувам през Асеновград и ще бъда с товарен пикап. Мисли...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 22 юли 2009 - 12:05
Вени, аз на 31 юли ще пътувам през Асеновград и ще бъда с товарен пикап. Мисли...
Проблема е решен.
Иля, благодаря ти!!!
Публикувано 22 юли 2009 - 13:38
Идната седмица - сряда, четвъртък, пътувам към Варна. Колегите ако искат нещо от София (табелки, стикери ...)
Публикувано 24 септември 2009 - 15:30
спешно се налага транспорт на малък пакет - колкото две цигарени кутии - от Пловдив до Стара Загора.
Ако някой има тази възможност, ще зарадва двама души
Ако някой има тази възможност, ще зарадва двама души
Публикувано 02 октомври 2009 - 14:24
Ловеч - София?
Имам едно двигателче от косачка за транспортиране, около 1-2кг, компактен20х20см.
Не е супер спешно, градината може да чака.
Имам едно двигателче от косачка за транспортиране, около 1-2кг, компактен20х20см.
Не е супер спешно, градината може да чака.
Публикувано 03 февруари 2010 - 17:20
другата седмица патувам кам силистра.минавам през Русе някой ако иска нещо да пише на ЛС
Публикувано 16 октомври 2010 - 11:05
Ще ходя след час-два до Перник/Марио, ако имате нещо от там/него...
Публикувано 11 ноември 2010 - 12:52
Петък към 10 - 11 сутринтЪ трЪгвам за Враца ... ако някой има нещо дребно за пренос .. няма проблем
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 14 февруари 2011 - 20:22
На 9 март (сряда) заминавам за Щутгарт с кола и се връщам на 13 март (неделя)...
Пътувам през Сърбия, Хърватска, Словения, Австрия, Германия, като правя нощувка в Залцбург.
Ако има желаещи да пътуват с мен - да се обаждат отрано... може и само в едната посока.
За нощувката в Залцбург можем да си шернем хотела, в Германия няма да мога...
Пътувам през Сърбия, Хърватска, Словения, Австрия, Германия, като правя нощувка в Залцбург.
Ако има желаещи да пътуват с мен - да се обаждат отрано... може и само в едната посока.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 15 февруари 2011 - 18:45
На 25.02.2011 сам София - Русе - София
Ако някои нещо - да пише ЛС
Ако някои нещо - да пише ЛС
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 15 февруари 2011 - 19:13
На 9 март (сряда) заминавам за Щутгарт с кола и се връщам на 13 март (неделя)...
Илийка а има ли вариант да дойде някой с теб просто ей така на разходка....това ще те затрудни ли по един или друг начин
By Batev
Публикувано 21 февруари 2011 - 13:04
Няма да ме затрудни по никакъв начин, но ако някой дойде с мен - трябва да си търси хотел сам... като пристигна го оставям в хотела и го прибирам преди да си тръгна... няма да мога да отделя внимание за самите разходки. Евентуално може едно съвместно посещение на самия музей...
Дори, ако идва някой - аз бих си удължил престоя с един ден, през който да отскоча до музея на Порше и/или до MeilenWerk
Относно калкулацията на път, нощувки, храни, билети - можеш да погледнеш в темата за пътуване до Щутгарт.
Сори, че отговарям късно, ама ме нямаше тия дни, сега видях, че си питал.
Дори, ако идва някой - аз бих си удължил престоя с един ден, през който да отскоча до музея на Порше и/или до MeilenWerk
Относно калкулацията на път, нощувки, храни, билети - можеш да погледнеш в темата за пътуване до Щутгарт.
Сори, че отговарям късно, ама ме нямаше тия дни, сега видях, че си питал.
Публикувано 12 август 2011 - 08:55
Тигрииии, днес следобяд тръгвам към Бургас, ако мога да занеса нещо по дестинацията София - Бургас пишете. Мога да мина през Пловдив и Беройска Загора. Перални и бойлери не мъкна
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 12 август 2011 - 10:35
Малее, дойде му ред на моренцето, а? И карай по-далече от френски консерви.
Публикувано 12 август 2011 - 10:48
Хах - и аз съм хора мамка му!!! Срамота е - стана есен вече, а аз още кибича в столицата при положение, че бащата е от морето.. Хората ходят на море,а аз си отивам в нас тоест в БургасМалее, дойде му ред на моренцето, а?
Мани, мани то стана еем ти и тема Видя ли френско задълже отбивам у десноИ карай по-далече от френски консерви.
Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни