Към съдържанието

•  

Снимка

Удар в бордюрИзпуснат завои зарди калпави гуми. (пътя: !КАЛ! без коментар)

• Please log in to reply
51 мнения по тази тема

#46 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 25 декември 2007 - 03:02

Ето още снимков матерял. Бях доста зает и нямаше кога да снимам но сега поснимах. ако трябва и още ще снимам. видях че носача е доста крив както ми се струва че и едната конзола маи се е закривила малко но немога да преценя дано разберете нещо от снимките. . .

Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение
ето тук ми се струва че е изкривена конзолата! другата мисля че си е добре . . .
Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение

такаммм това са снимките сега ако на някои му се занимава нека коментира . . . мерси много за поткрепата колеги

:4036:
  • 0
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>

Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ.
завсички Членове на МБКБг 10%
контакти на ЛС или на [email protected]

#47 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 25 декември 2007 - 13:45

крив носач и вътрешна конзола. щангата за накрайниците може да е крива, но това се преценява на място, че само от снимки...
стабилизатора надали е крив, той е от пружинна стомана
  • 0

#48 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:

Публикувано 27 декември 2007 - 09:43

Някаква идея как се прави крива конзола? нова ли се копува и тя не беше ли заварена на рога? ако е заварена за рога означава ли че и той е изкривен? Странно но факт разбрах че изкривена конзола се опражя чрез разпъване а не с чук? Такива машини за разпъване каде има ?
и йалко но факт е че попаднах на един маистор които ми каза сичко права няма проблем това с чука за 10 мин е готово. Така ли стават нещата?
  • 0
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>

Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ.

#49 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 27 декември 2007 - 12:23

Зависи от майстора и от това с какви инструменти бачка.
Аз преди много време на една капка от дупка (зверска), предно ляво колело беше в краката ми, така че и пода ми беше смачкан.
Та обикалах тогава по разните му там майстори и никой не се наемаше да го прави, всеки вика "Белканто" (пункт за изкупуване на вторични суровини), и че от това кола нестава :blink: Накрая намерих един, ама искаше да ме изклати 500лв. без нужните части, луд човек просто....
Та накрая отидох при приятелче, тенекиджия, занимаваш се с дребни кръпки.
Като свалихме колелото се хванахме за главата... крив рог, носача за нищо неставаше, шенкела крив и тн...
Та да се върна на мисълта за майстора, тогава го изправи с нагряване и чукане с чук, като преди това бях взел диагоналите от друга капка, за да не избяга много предницата. Криво ляво за 2-3 дни всичко беше 6+, минах си стенд нормално, колата си вървеше нито дърпаше на никъде.
Така е карах година и минах над 10 000км., проблеми с ядене на гуми нямах.
Значи всичко си зависи от майстора, ако е сръчен може да ти е направи и по този начин ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#50 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:

Публикувано 07 януари 2008 - 09:05

Така ето го и краиния резултат: двете леви джанти напълно прави, носача не прилича на нищо, изкривена задна конзола и леко крива кормилна щанга сцепена кора на двигателя . . . е повече няма. сервиз ПОЛМО работа 2 дни с огледа от застрахователите. Статус: ДОВОЛЕН.
Благодарности: специални благодарности на Лоринсер, носача не беше същия. Втулките и тампоните му бяха различни, но хората от сервиза казаха че желязото ще свърши работа смениха гумите и заспа. Гросмастер, прав беше от майсторите си зависи всичко. Луско мерси за вниманието и загрижеността както и компетентното мнение. Benz2007. . . както и всички останали които помагаха през цялото време.
:allhail: :4036: :icon_coolgrin: :icon_welldone: :friends: :flagMB new:
  • 0

#51 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 07 януари 2008 - 11:10

Радвам се, че отново си на колела :icon_welldone:
  • 0

logo-600-1002.png

#52 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 07 януари 2008 - 15:19

специални благодарности на Лоринсер, носача не беше същия. Втулките и тампоните му бяха различни, но хората от сервиза казаха че желязото ще свърши работа смениха гумите и заспа.

WOW шашна ме за момент, докато прочета 2те изречения щеше да ми прилошее :D

радвам се, че в крайна сметка пасна. носачът сигурно е бил от 6-цилиндров мерцедес, затова май е имало разлика във втулките.

направи сега един регулаж на предния мост, и ще ти кажат дали геметрично е права колата
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни