Към съдържанието

•  

Снимка

Удар в бордюрИзпуснат завои зарди калпави гуми. (пътя: !КАЛ! без коментар)

• Please log in to reply
51 мнения по тази тема

#16 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 12 декември 2007 - 16:21

НЕ. отиди в обикновен сервиз, да ти премерят диагоналите, и да видят пораженията на око. като се окаже че рога не е мръднал и смениш носача с 2ра ръка, следва реглаж преден мост, и там ще ти кажат истината, дали е крив шенкела и дали наистина роговете не са изместени. има си допустими граници в които може да има дефориране. примерно: карал съм клиентска 124ка на реглаж, предно дясно колело беше с 1,9 САНТИМЕТРА по напред от другото, но човека така я регулира, че със 160км/ч пускаш волана и колата е в права линия без да дърпа. на вагон-ресторанта са добри

принципно това е гаден удар, който криви геометрията на купето. има шанс да си късметлия

Колега, даите идея за обикновен сервиз но все пак да е читав? наистина незнам каде да ида.
  • 0
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>

Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ.
завсички Членове на МБКБг 10%
контакти на ЛС или на [email protected]

#17 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 12 декември 2007 - 16:25

Колега, даите идея за обикновен сервиз но все пак да е читав? наистина незнам каде да ида.

0888968324- Краси. препоръчвам ти го ще останеш доволен. кажи че Боян те праща

звънни веднага и има шанс още сега да те приеме, понеже преди малко нямаше кола на подемника
  • 0

#18 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:

Публикувано 12 декември 2007 - 17:01

0888968324- Краси. препоръчвам ти го ще останеш доволен. кажи че Боян те праща

звънни веднага и има шанс още сега да те приеме, понеже преди малко нямаше кола на подемника

утре ще я гледат застрахователите. чак утре ще успея да се занимавам с това.кога да звънна? И къде се намира сервиза че с пътна помощ ще трябва да го вода ?
  • 0
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>

Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ.

#19 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 12 декември 2007 - 17:29

Без да чета другите какво са писали ти казвам,че с крика няма да стане.Караи на сервиз да я погледнат,да сменят каквото е криво и после сходимост предница.
  • 0
.

#20 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 12 декември 2007 - 18:42

Пиши какви са пораженията, след като се върнеш от сервиза.
  • 0

logo-600-1002.png

#21 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Автомобил:
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 12 декември 2007 - 22:56

утре ще я гледат застрахователите. чак утре ще успея да се занимавам с това.кога да звънна? И къде се намира сервиза че с пътна помощ ще трябва да го вода ?

охоо-ма работата е сериозна, щом си на пътна помощ...
надали ще е удачно да се разхождаш напред назад с камион...
най-добре я закарай в сервиз, където имат дозер, защото, ако се окаже че е крив рогът или конзолата, ще трябва пак да викаш камиона и да го карат на друго място, за да го разпънат

но иначе ако решиш--звънни му по работно време- от 8:30 до 5:30
намира се в красна поляна--той ще ти обясни къде точно
  • 0

#22 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:

Публикувано 13 декември 2007 - 12:34

това е снимка отвън.
Публикувано изображение
а тук бръкнах с телефона зад гумата
Публикувано изображение
някакви идеи вече?
  • 0

#23 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 13 декември 2007 - 13:29

а тук бръкнах с телефона зад гумата
Публикувано изображение

Ми то от най-важната снимка нищо се не види :dontknow:
Така както е застанала гумата обаче - се си мисля, че имаш доста криви неща - мястото на захващане на долния носач, козолата също, евентуално скъсан носач, крив амортесьор, дано няма крива кормилна щанга :kill_myself:
Намери ли сервиз - къде е колата , в коя част на София?
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#24 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Автомобил:
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 13 декември 2007 - 13:56

изкривил си носача, стабилизиращата щанга е излязла от носача, много голяма вероятност има да си сгънал рога или конзолите. това се хваща лесно на подемник, като се премерят диагоналите(майсторите знаят за кво става въпрос)
много вероятно да си изкривил и шенкела

същото като преди
  • 0

#25 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:

Публикувано 14 декември 2007 - 12:11

Откарах я при Петко с репатрака (из цяла София) тои само погледна и каза тр да се поръча нещо си от Германия. . . след нова година и ми каза да си прибера колата. . . Нито я вкара на стенд нито нищо просто я погледна както си беше на влекача. Нямам ДУМИ сервиз също. . . К79 колата е при мен кв"Бъкстон/Манастирски ливади" направо ми иде да: :kill_myself:
  • 0

#26 Benz2007

Benz2007

Напреднал

• Потребители на форума
  • 326 Мнения:
  • Град:Parvomai

Публикувано 14 декември 2007 - 12:38

Откарах я при Петко с репатрака (из цяла София) тои само погледна и каза тр да се поръча нещо си от Германия. . . след нова година и ми каза да си прибера колата. . . Нито я вкара на стенд нито нищо просто я погледна както си беше на влекача. Нямам ДУМИ сервиз също. . . К79 колата е при мен кв"Бъкстон/Манастирски ливади" направо ми иде да: :kill_myself:

Спокойно бе пич не си толкова зле, аз си мисля че и в БГ в някоя морга ще намериш да смениш покривеното, виж и в някое друго сервизче как им е работата, някои тенекежии, то какви коли опъват и няма следа от криво та тая ли дреболия. Ако си при нас има такива спецове ама си много далече. Не казвам че и Петко няма да те управи ама човека както чета за него има доста работа. Успех. :icon_coolgrin:
  • 0

#27 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:

Публикувано 14 декември 2007 - 13:51

Спокойно бе пич не си толкова зле, аз си мисля че и в БГ в някоя морга ще намериш да смениш покривеното, виж и в някое друго сервизче как им е работата, някои тенекежии, то какви коли опъват и няма следа от криво та тая ли дреболия. Ако си при нас има такива спецове ама си много далече. Не казвам че и Петко няма да те управи ама човека както чета за него има доста работа. Успех. :icon_coolgrin:

Бате от кой град сте? До вас да бях дошъл вместо да я карам из целия център колата за да я погледне за минутка и да ме върне обратно много се издразних :( та сега се чудя какво ще стане ако я пратя на друг майстор :? а иначе знам че е най-добрия:( и много исках дой да ми я прави.
или да не рискувам :( даите идеи съвети мнения нещо ? :4036: нали трябва да сме единни и да се подкрепяме?
  • 0

#28 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 14 декември 2007 - 14:13

Колеги надяшам се да успея да взема координатите на един от майсторите на Булинс. Може някой колега да го познава. Бях свидетел как на една приятелка един хлапак без книжка изпуска завоя и се блъска в авенсиса. Толкова била изкривена, че когато ченгетата дошли се изцепили: ........... леле горкото БМВ. След този майстор колата е като нова. Ни тегли ни скърца абе магьосник.....!
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#29 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 14 декември 2007 - 14:37

Майстора се казва Николай някъде из Горубляне, тел. номер му е 0888514047.
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#30 Benz2007

Benz2007

Напреднал

• Потребители на форума
  • 326 Мнения:
  • Град:Parvomai

Публикувано 14 декември 2007 - 18:42

Бате от кой град сте? До вас да бях дошъл вместо да я карам из целия център колата за да я погледне за минутка и да ме върне обратно много се издразних :( та сега се чудя какво ще стане ако я пратя на друг майстор :? а иначе знам че е най-добрия:( и много исках дой да ми я прави.
или да не рискувам :( даите идеи съвети мнения нещо ? :4036: нали трябва да сме единни и да се подкрепяме?

Аз сам далече Първомай Пловдивско, не ня разкарваи колата, поговори в някой друг сервиз ще свършат ли работа за по кратко време да не чакаш след нова година, пък и доставки от Германия тя ще стане една, не се притесняваи така или иначе ще минава на стенд, и другъде да я правят пак ще стане, ако беше по наблизо нямаш никакви ядове ама дале си. Успех.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни