Удар в бордюрИзпуснат завои зарди калпави гуми. (пътя: !КАЛ! без коментар)
Започната от Desert Eagle, 12 дек 2007 - 08:53:16
51 мнения по тази тема
Публикувано 14 декември 2007 - 18:48
така?
Публикувано 14 декември 2007 - 18:55
До колкото мога да се орентирам от снимката - реактивна щанга, може да се намерят дозина.
Публикувано 15 декември 2007 - 02:13
Вероятно е откъснал от рога двете конзоли в които е хванат носача. А за да ги откъсне или са били доста загнили вече или лошо е засрещнал бордюра.
Публикувано 15 декември 2007 - 06:43
Щанга ако е стават от какви ли не модели или поне 6 и 8 цилиндровите са заменяеми,не ми се вярва тия да са кой знае колко различни.Говоря за малките мотори,това не е чак толкова кофти.
.
Публикувано 15 декември 2007 - 10:42
Мисля че точно за конзолите ми каза човека че трябва да чакам да ги доставят от германия. . . както и да е днес вечерта след работа ще гледам да мина да говоря пак с него какво му е мнението. толко ли няма от каде да се купят тези конзоли ? нали това си е поправим проблем? това че конзолите са откъснати от рога означава ли че и той е крив(рога) и че колата е посукана?
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>
Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ. завсички Членове на МБКБг 10%
контакти на ЛС или на [email protected]
Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ. завсички Членове на МБКБг 10%
Публикувано 15 декември 2007 - 11:03
Мисля че точно за конзолите ми каза човека че трябва да чакам да ги доставят от германия. . . както и да е днес вечерта след работа ще гледам да мина да говоря пак с него какво му е мнението. толко ли няма от каде да се купят тези конзоли ? нали това си е поправим проблем? това че конзолите са откъснати от рога означава ли че и той е крив(рога) и че колата е посукана?
Факта че са се откъснали конзолите сам по себеси не говори никак хубаво, но според мен ако колата не е имала друга интервенция точно там рога не трябва да е подал.
Публикувано 15 декември 2007 - 11:23
Мисля че не е имала. Снимки не успях да направя още но ще се постарая при първа възможност.Факта че са се откъснали конзолите сам по себеси не говори никак хубаво, но според мен ако колата не е имала друга интервенция точно там рога не трябва да е подал.
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>
Публикувано 15 декември 2007 - 12:40
По важно е да знаеш какво точно ти трябва, мисля че в някоя морга ще се намери, щом като казват че го няма в наличност и трябва да се поръча.Мисля че точно за конзолите ми каза човека че трябва да чакам да ги доставят от германия. . . както и да е днес вечерта след работа ще гледам да мина да говоря пак с него какво му е мнението. толко ли няма от каде да се купят тези конзоли ? нали това си е поправим проблем? това че конзолите са откъснати от рога означава ли че и той е крив(рога) и че колата е посукана?
Публикувано 15 декември 2007 - 13:29
По важно е да знаеш какво точно ти трябва, мисля че в някоя морга ще се намери, щом като казват че го няма в наличност и трябва да се поръча.
Няма как да се свалят от рога лесно. Фабрично са заварени, трябва да го направи не моргаджия а специалист, искат се инструменти и условия / виж какво е времето / Да чака ново е по-доброто решение.
Публикувано 15 декември 2007 - 14:07
ФАКТ???ако бяха скъсани конзолите, носача щеше да увисне отвътре, пружината да изпадне и колата щеше да се е килнала наляво, а като гледам добре си седи.Факта че са се откъснали конзолите сам по себеси не говори никак хубаво, но според мен ако колата не е имала друга интервенция точно там рога не трябва да е подал.
не казвам че конзолите не са криви, НО не са скъсани
стабилизиращата щанга му е най-малкия проблем, даже сигурно не е крива, а е измъкната.
Публикувано 15 декември 2007 - 14:35
Сам решава човека, вярно и времето е кофти, но аз с развалена кола съм болен, не казвам в морга да се ремонтира, макар че някои извършват и сервизна работа, при майстор разбира се но той ще каже какво ще се сменя, защото ние тука само предполагаме, пак сам си решава човека, да чака ново или не, а по моргите за да ти вземат париците са способни на чудеса, поне по Пловдиските е така.Няма как да се свалят от рога лесно. Фабрично са заварени, трябва да го направи не моргаджия а специалист, искат се инструменти и условия / виж какво е времето / Да чака ново е по-доброто решение.
Публикувано 15 декември 2007 - 14:46
Ако конзолите са криви как се оправят? И въобще мислите ли че има смисал да я карам на друг освен на Петко? то всъщност в понеделник ще идва един познат майстор да я гледа ама знам ли какво ще каже . . .
Публикувано 15 декември 2007 - 16:05
ФАКТ???ако бяха скъсани конзолите, носача щеше да увисне отвътре, пружината да изпадне и колата щеше да се е килнала наляво, а като гледам добре си седи.
не казвам че конзолите не са криви, НО не са скъсани
стабилизиращата щанга му е най-малкия проблем, даже сигурно не е крива, а е измъкната.
Да, ако са тотално откъснати и двете ще изхвърчи пружината, но щом не може да върти волана значи не е розово положението. Аз говорих с него и се разбрахме да ги снима, но явно не е успял. Колкото до реактивната щанга - не е излязла като гледам снимката, щото планката която я държи към рога е под наклон - ако беше излязла щеше да си е в нормално положение. Сега има вероятност както е под напрежение да скъса планката - това се случва отвреме навреме.
Публикувано 16 декември 2007 - 01:31
Да, ако са тотално откъснати и двете ще изхвърчи пружината, но щом не може да върти волана значи не е розово положението. Аз говорих с него и се разбрахме да ги снима, но явно не е успял. Колкото до реактивната щанга - не е излязла като гледам снимката, щото планката която я държи към рога е под наклон - ако беше излязла щеше да си е в нормално положение. Сега има вероятност както е под напрежение да скъса планката - това се случва отвреме навреме.
тия планки се късат като изгният.... а тази, специялно колегата, ако е по-здрав в ръцете и с ръка ше я изправи
волана неможе да го завърти, шото колелото е опряло в калника...
дай снимки, като свалите колелото.
Публикувано 16 декември 2007 - 13:16
тия планки се късат като изгният.... а тази, специялно колегата, ако е по-здрав в ръцете и с ръка ше я изправи
волана неможе да го завърти, шото колелото е опряло в калника...
дай снимки, като свалите колелото.
Носил съм на заварка такива и след заварката съм ги пробвал на менгеме дали няма да скъса защото е закалена - с голи ръце или на менгеме няма как да я изправи - тя си е права само дето е под напрежение.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни