Към съдържанието

•  

Снимка

Удар в бордюрИзпуснат завои зарди калпави гуми. (пътя: !КАЛ! без коментар)

• Please log in to reply
51 мнения по тази тема

#31 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 14 декември 2007 - 18:48

така?
Публикувано изображение
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#32 Benz2007

Benz2007

Напреднал

• Потребители на форума
  • 326 Мнения:
  • Град:Parvomai

Публикувано 14 декември 2007 - 18:55

До колкото мога да се орентирам от снимката - реактивна щанга, може да се намерят дозина.
  • 0

#33 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 15 декември 2007 - 02:13

Вероятно е откъснал от рога двете конзоли в които е хванат носача. А за да ги откъсне или са били доста загнили вече или лошо е засрещнал бордюра.
  • 0

#34 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 15 декември 2007 - 06:43

Щанга ако е стават от какви ли не модели или поне 6 и 8 цилиндровите са заменяеми,не ми се вярва тия да са кой знае колко различни.Говоря за малките мотори,това не е чак толкова кофти.
  • 0
.

#35 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:

Публикувано 15 декември 2007 - 10:42

Мисля че точно за конзолите ми каза човека че трябва да чакам да ги доставят от германия. . . както и да е днес вечерта след работа ще гледам да мина да говоря пак с него какво му е мнението. толко ли няма от каде да се купят тези конзоли ? нали това си е поправим проблем? това че конзолите са откъснати от рога означава ли че и той е крив(рога) и че колата е посукана?
  • 0
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>

Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ.
завсички Членове на МБКБг 10%
контакти на ЛС или на [email protected]

#36 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 15 декември 2007 - 11:03

Мисля че точно за конзолите ми каза човека че трябва да чакам да ги доставят от германия. . . както и да е днес вечерта след работа ще гледам да мина да говоря пак с него какво му е мнението. толко ли няма от каде да се купят тези конзоли ? нали това си е поправим проблем? това че конзолите са откъснати от рога означава ли че и той е крив(рога) и че колата е посукана?

Факта че са се откъснали конзолите сам по себеси не говори никак хубаво, но според мен ако колата не е имала друга интервенция точно там рога не трябва да е подал.
  • 0

#37 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:

Публикувано 15 декември 2007 - 11:23

Факта че са се откъснали конзолите сам по себеси не говори никак хубаво, но според мен ако колата не е имала друга интервенция точно там рога не трябва да е подал.

Мисля че не е имала. Снимки не успях да направя още но ще се постарая при първа възможност.
  • 0
<span style='font-size:11pt;line-height:100%'>Има една кола и тя е с мерник на капака!!! Всички други са част от пълнежа. . .</span>

Преференциални условия за всички от форума. Застраховки Граждансака Отговорност, Каско и други с ОТСТЪПКА от 5 до 12%. Застраховките са към АРМЕЕЦ.

#38 Benz2007

Benz2007

Напреднал

• Потребители на форума
  • 326 Мнения:

Публикувано 15 декември 2007 - 12:40

По важно е да знаеш какво точно ти трябва, мисля че в някоя морга ще се намери, щом като казват че го няма в наличност и трябва да се поръча.
  • 0

#39 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 15 декември 2007 - 13:29

По важно е да знаеш какво точно ти трябва, мисля че в някоя морга ще се намери, щом като казват че го няма в наличност и трябва да се поръча.

Няма как да се свалят от рога лесно. Фабрично са заварени, трябва да го направи не моргаджия а специалист, искат се инструменти и условия / виж какво е времето / Да чака ново е по-доброто решение.
  • 0

#40 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 15 декември 2007 - 14:07

ФАКТ???ако бяха скъсани конзолите, носача щеше да увисне отвътре, пружината да изпадне и колата щеше да се е килнала наляво, а като гледам добре си седи.
не казвам че конзолите не са криви, НО не са скъсани

стабилизиращата щанга му е най-малкия проблем, даже сигурно не е крива, а е измъкната.
  • 0

#41 Benz2007

Benz2007

Напреднал

• Потребители на форума
  • 326 Мнения:

Публикувано 15 декември 2007 - 14:35

Няма как да се свалят от рога лесно. Фабрично са заварени, трябва да го направи не моргаджия а специалист, искат се инструменти и условия / виж какво е времето / Да чака ново е по-доброто решение.

Сам решава човека, вярно и времето е кофти, но аз с развалена кола съм болен, не казвам в морга да се ремонтира, макар че някои извършват и сервизна работа, при майстор разбира се но той ще каже какво ще се сменя, защото ние тука само предполагаме, пак сам си решава човека, да чака ново или не, а по моргите за да ти вземат париците са способни на чудеса, поне по Пловдиските е така.
  • 0

#42 Desert Eagle

Desert Eagle

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Мнения:

Публикувано 15 декември 2007 - 14:46

Ако конзолите са криви как се оправят? И въобще мислите ли че има смисал да я карам на друг освен на Петко? то всъщност в понеделник ще идва един познат майстор да я гледа ама знам ли какво ще каже . . .
  • 0

#43 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 15 декември 2007 - 16:05

ФАКТ???ако бяха скъсани конзолите, носача щеше да увисне отвътре, пружината да изпадне и колата щеше да се е килнала наляво, а като гледам добре си седи.
не казвам че конзолите не са криви, НО не са скъсани

стабилизиращата щанга му е най-малкия проблем, даже сигурно не е крива, а е измъкната.

Да, ако са тотално откъснати и двете ще изхвърчи пружината, но щом не може да върти волана значи не е розово положението. Аз говорих с него и се разбрахме да ги снима, но явно не е успял. Колкото до реактивната щанга - не е излязла като гледам снимката, щото планката която я държи към рога е под наклон - ако беше излязла щеше да си е в нормално положение. Сега има вероятност както е под напрежение да скъса планката - това се случва отвреме навреме.
  • 0

#44 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 16 декември 2007 - 01:31

Да, ако са тотално откъснати и двете ще изхвърчи пружината, но щом не може да върти волана значи не е розово положението. Аз говорих с него и се разбрахме да ги снима, но явно не е успял. Колкото до реактивната щанга - не е излязла като гледам снимката, щото планката която я държи към рога е под наклон - ако беше излязла щеше да си е в нормално положение. Сега има вероятност както е под напрежение да скъса планката - това се случва отвреме навреме.

тия планки се късат като изгният.... а тази, специялно колегата, ако е по-здрав в ръцете и с ръка ше я изправи

волана неможе да го завърти, шото колелото е опряло в калника...

дай снимки, като свалите колелото.
  • 0

#45 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 16 декември 2007 - 13:16

тия планки се късат като изгният.... а тази, специялно колегата, ако е по-здрав в ръцете и с ръка ше я изправи

волана неможе да го завърти, шото колелото е опряло в калника...

дай снимки, като свалите колелото.

Носил съм на заварка такива и след заварката съм ги пробвал на менгеме дали няма да скъса защото е закалена - с голи ръце или на менгеме няма как да я изправи - тя си е права само дето е под напрежение.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни