Jump to content

•  

Photo
- - - - -

ПТПна магистрала Хемус

• Please log in to reply
118 replies to this topic

#61 Тоцата

Тоцата

Напреднал

• Потребители на форума
  • 543 Posts:
  • Град:от село съм :)
  • Автомобил:
    FORD EXPLORER

Posted 14 November 2007 - 00:03

и кво излиза,че ти мен ме изкарваш виновен.
и не рева на никого,а само споделям

Другия път и аз ей така ше си излеза на средата и ше си карам с 40-50 км и не ме инетересува кой зад мен кой пред мен.
Щото те хората са направи ли ленти за намаление и ускорение,ма той нема кой да ги използва.

Само по писаното от теб си личи що за шофьор си - само скачаш на всяка дума, и вместо да помислиш как аджеба е станало всичко, почваш да разсъждаваш като всички - давай наред. Ако не престанеш да се косиш и не седнеш да обмислиш цялата ситуация до къде ще стигнеш? Всички постове тук, независимо дали са в твоя полза или не, трябва да те наведат над малко мисловна дейност, а не да си караш едно и също.

А ако искаш по лесния начин, ето: Пич, верно ония е ИЗЦЯЛО виновен, ти просто си си карал, дай да го линчуваме.

А за самия въпрос дето е в началото - даже и да си виновен, винаги обжалваш.

Поздрави.
  • 0

#62 willy555

willy555

Майстор

• Потребители на форума
  • 798 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 E 200 T, 1993г., 136 к.с.

Posted 14 November 2007 - 00:08

Веско, извинявай че ти говоря така свойски, но ти отвори тази тема с идеята някой да ти помогне. По темата се изказа един единствен адвокат до момента, а ти не му обърна особено внимание. А човека си предложи сам услугите. Прочети отново внимателно какво ти казва MUN4O няколко страници по-назад
  • 0

#63 vesko_benz

vesko_benz

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Posts:

Posted 14 November 2007 - 00:56

Веско, извинявай че ти говоря така свойски, но ти отвори тази тема с идеята някой да ти помогне. По темата се изказа един единствен адвокат до момента, а ти не му обърна особено внимание. А човека си предложи сам услугите. Прочети отново внимателно какво ти казва MUN4O няколко страници по-назад

как да не съм се въползвал бе човек,3 съобщения си писах ме вчера.Даже удеве му исках да си разменим
скайповете.
  • 0

#64 vesko_benz

vesko_benz

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Posts:

Posted 14 November 2007 - 00:59

Не скачам на всяка дума,премислил съм го вече 100 пъти и просто без обжалване нема да мине.
разбира се,че искам да обжалвам.Още тогава.Но вчера адвоката МуН4о каза,че ако обжалвам АУАН,ще стане много весело и по-добре да си чакам НП.

ако си гледал видеото което един форумец качи,ще видиш какво е станало и с мен с разликата,че аз не ,мога да избягам в ляво.

Забелязъл съм,че колкото повече се стремиш,да си що годе добър шофьор,толко повече другите ти се качват на главата и те засичат как си искат.И накрая камикадзето по-може да оцелее,отколкото ти.

Ако иска админа да заключва
  • 0

#65 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Posts:
  • Град:Златица
  • Интереси:Риболов
    Мотори

Posted 14 November 2007 - 01:32

(1)[quote name='vesko_benz' date='Nov 13 2007, 11:34 PM' post='74058']
нали казах,в момента в който го видех почнах да светкам и едновременно натиснах спирачки,според теб за 45-50 метра мога ли да намала с 60 км от скоростта си

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(2)[quote name='Tocata' date='Nov 13 2007, 11:35 PM' post='74059']
Да. С изправен автомобил.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(4)[quote name='Tocata' date='Nov 14 2007, 12:03 AM' post='74068']
Само по писаното от теб си личи що за шофьор си

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(1)50 метра са доста!!!!!Се си мисля,че ще намалиш за това разтояние,вместо да святкаш,мигаш и разни такива!!!!

(2)(4)Tocata e много прав!!!

За излизането май си писахме и Ти обеща нещо.Нали така!!!
  • 0
W201 190 2.5Turbo disel avtomatik-- Продаден

#66 vesko_benz

vesko_benz

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Posts:

Posted 14 November 2007 - 01:35

нема проблеми със излитането,но като пишат некои-то излиза,че тая ускорителна лента е излишна.

катинар му е оправията на тая тема.

Ае със здраве
  • 0

#67 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Posts:
    Мотори

Posted 14 November 2007 - 01:39

Ае със здраве

Неще само здраве,трябва и акъл!!!
  • 0

#68 vesko_benz

vesko_benz

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Posts:

Posted 14 November 2007 - 01:42

така е на 100%
  • 0

#69 stoian

stoian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 664 Posts:
    Мотори

Posted 14 November 2007 - 01:47

Поздрави от мен!!!!
От сега на татък само безавариини и спокойни километри!!!
  • 0

#70 vesko_benz

vesko_benz

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Posts:

Posted 14 November 2007 - 01:55

дай боже всеки му
  • 0

#71 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 14 November 2007 - 05:23

Колеги-бъдете другари:)не се ядосвайте че тоя писал тва или онова-всеки се опитва да каже каквото сметне за правилно-в заключение на темата(па може и да я заключат в заключение);)-приятелю Веско-не искам да се обиждаш и да си мислиш ,че ние смятаме ,че не си добър шофьор-но за всяко нещо се изисква практика-в случая се изискват километри-когато навъртиш няколко милиона -или поне 1 милион километра-ще оцениш всичко казано в тая тема-просто се опитвахме-или поне аз-да ти кажем,че от ситуацията се е излизало без ламарини и ПТП та-но!!!-важното е че няма пострадали-ако помислиш малко ще видиш ,че няма на кого да се сърдиш-само може да се радваш че всичко е ок -следващия път на бас че ще спреш по бързо:) :icon_welldone:
Успехи ти желая колега и много безаварийни километри
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#72 vesko_benz

vesko_benz

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Posts:

Posted 14 November 2007 - 13:24

Колеги-бъдете другари:)не се ядосвайте че тоя писал тва или онова-всеки се опитва да каже каквото сметне за правилно-в заключение на темата(па може и да я заключат в заключение);)-приятелю Веско-не искам да се обиждаш и да си мислиш ,че ние смятаме ,че не си добър шофьор-но за всяко нещо се изисква практика-в случая се изискват километри-когато навъртиш няколко милиона -или поне 1 милион километра-ще оцениш всичко казано в тая тема-просто се опитвахме-или поне аз-да ти кажем,че от ситуацията се е излизало без ламарини и ПТП та-но!!!-важното е че няма пострадали-ако помислиш малко ще видиш ,че няма на кого да се сърдиш-само може да се радваш че всичко е ок -следващия път на бас че ще спреш по бързо:) :icon_welldone:
Успехи ти желая колега и много безаварийни километри

е да,другия път,ма можеше и да нема такъв.За мен,неможе така да изкача просто директно на пътя,това е абсурд.
Значи в правилника от който съм учил има показани едно две работи по устройството на колите и има една картинка на която дават метри,нужни за да се намиали скорост с еди колко си километра.Че за да намалиш с 30км требва 30 метра,да намалиш 60 км са ти нужни 90 метра.Може да са приблизителни,може да са реални,но пак аз изобщо немах такова разстояние за спиране.

Спираме с всички коментари и катинар на темата.
  • 0

#73 cetkata

cetkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Posts:
  • Град:с. Кохуево, Залетаевская Губерния
  • Автомобил:
    W202, 1996г.

Posted 14 November 2007 - 13:39

.........Другия път и аз ей така ше си излеза на средата и ше си карам с 40-50 км и не ме инетересува кой зад мен кой пред мен....

Ей тва не трябваше изобщо да го пишеш, дори и да си го мислиш даже. Това не е реакция на разумен човек, а детинщина, инат.
На кого имаш да си връщаш ?
На ония на пътя ли?

Ами нали ТОВА СМЕ НИЕ ! Тези , които те съветваме в момента И МОЖЕ ДА СМЕ ТАМ.
Егати късмета да се треснем и запознаем по тоя начин - пази Боже!

И двамата имате вина в ситуацията! Ония щото не спазва предимство, а ти защото си пердашил с новобранска несъобразена скорост. Чудно ми е какво мисли баща ти по въпроса? Ако беше моя щях да му "нашокам репата" яко ....както добре го казва един колега от форума тука!

Докато не разбереш и не проумееш ... че хората в автомобилите не сме ВРАГОВЕ, а сме едно цяло .... все едно там пред теб или отзад пътува Близък Твой Човек, когото обичаш - никога няма да израснеш до Цивилизованата Етична Морма за каквато си говорим и мечтаем.

Не си прав да се заканваш така. Не ти отива, приятелю :blush:

И темата според мен не трябва да се заключва!
Нека администрацията на тоя форум помисли и за такъв раздел "ВЪЗПИТАНИЕ И ЕТИКА НА ПЪТЯ" ...че Зимата Пак ни Изненада .....
  • 0

#74 vesko_benz

vesko_benz

Чирак

• Потребители на форума
  • 111 Posts:

Posted 14 November 2007 - 14:24

Ей тва не трябваше изобщо да го пишеш, дори и да си го мислиш даже. Това не е реакция на разумен човек, а детинщина, инат.
На кого имаш да си връщаш ?
На ония на пътя ли?

Ами нали ТОВА СМЕ НИЕ ! Тези , които те съветваме в момента И МОЖЕ ДА СМЕ ТАМ.
Егати късмета да се треснем и запознаем по тоя начин - пази Боже!

И двамата имате вина в ситуацията! Ония щото не спазва предимство, а ти защото си пердашил с новобранска несъобразена скорост. Чудно ми е какво мисли баща ти по въпроса? Ако беше моя щях да му "нашокам репата" яко ....както добре го казва един колега от форума тука!

Докато не разбереш и не проумееш ... че хората в автомобилите не сме ВРАГОВЕ, а сме едно цяло .... все едно там пред теб или отзад пътува Близък Твой Човек, когото обичаш - никога няма да израснеш до Цивилизованата Етична Морма за каквато си говорим и мечтаем.

Не си прав да се заканваш така. Не ти отива, приятелю :blush:

И темата според мен не трябва да се заключва!
Нека администрацията на тоя форум помисли и за такъв раздел "ВЪЗПИТАНИЕ И ЕТИКА НА ПЪТЯ" ...че Зимата Пак ни Изненада .....

Баща ми мисли,че онзи е виновен,щото засича директно.Заканвам се,защото просто тая наша БГ полиция ме изкарва на 100% виновен и е затова ме е най-яд,щото излиза,че може спокойно да си се засичаме и този който удари другия отзад той е виновен,а не могат да се помислят или попитат кой е причината.Мен ме заболя остата тогава да им казвам как точно е станало,ма то кой те слуша.Щото то,ако е така в повечето случаи камикадзето ще уцелее,а невинния остава на място.
И на неколко хора им разказах какво е станало и викат засичане.

Виж и клипчето,което един колега качи-просто това е ситуация копие на мойта с рзликата,че рейса може да избегне удара,а аз не.

Катинар Катинар Катинар Катинар
  • 0

#75 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1,103 Posts:
  • Град:Горна Оряховица

Posted 14 November 2007 - 15:55

Аз имах същата ситуация на тази магистрала , само че беше на мястото където се включва пътя от Ботевград в магистралата.Тогава пътя там се стесняваше и имаше времени заграждения.Карам си аз и изведнъж от дясно някакъв бус направо в мойто платно , аз започнах да спирам ама нямаше ефект оня на равно с мен аз се бутнах в него с идея да го преместя малко но идиота претоватен с дърва и доста по-тежък от ПЕЖОТО/бях с Пежо 405/, о от там деректно в времените заграждения.Бронята двата радиатора фаровете и др. всичко на сол, а се движех с 60-70км/ч.Оня даже не спя и си продължи, но го хванаха на Богоров.ПТП стана окло 9.30 а оня го доведоха обратно в 13.30.И познай оня идва и пита имали жертви , напрово ми идваше да го нацеля в десятката и да е единствената жертва от ПТП.Докато чаках , обеснявах няколко пъти ситуацията на полицаите и накрая я сванаха, но след няколко поредни обеснения, а и онзи отначало отричаше но намериха парчета от моето странично огледало забито в буса и боята по моята кола беше същата като на буса.След като призна как е станало такъв акт му написаха , че ще го помни цял живот.Но какво от това аз така и не стигнах София имах смляна кола и ме прибра пътна помощ.Когато прочетох темата си представих моята ситуация и си представам какво ти е сега.

Ако имаш време за губене съди ги , радвай се че сте останали живи и здрави, след време ще ти мине и ще се подсмиваш като си спомниш какво е станало.Както казаха останалите колеги ламарини се правят и запомни всички съвети който ти дадоха , няма да съжеляваш.

УСПЕХ!!!!!!!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users