Значи ако позволяваше,вервай ми,щях да искрива абсолютно всички ключове в главата му,които имахме в багажника,а те изобщо не са малко.Аз имах същата ситуация на тази магистрала , само че беше на мястото където се включва пътя от Ботевград в магистралата.Тогава пътя там се стесняваше и имаше времени заграждения.Карам си аз и изведнъж от дясно някакъв бус направо в мойто платно , аз започнах да спирам ама нямаше ефект оня на равно с мен аз се бутнах в него с идея да го преместя малко но идиота претоватен с дърва и доста по-тежък от ПЕЖОТО/бях с Пежо 405/, о от там деректно в времените заграждения.Бронята двата радиатора фаровете и др. всичко на сол, а се движех с 60-70км/ч.Оня даже не спя и си продължи, но го хванаха на Богоров.ПТП стана окло 9.30 а оня го доведоха обратно в 13.30.И познай оня идва и пита имали жертви , напрово ми идваше да го нацеля в десятката и да е единствената жертва от ПТП.Докато чаках , обеснявах няколко пъти ситуацията на полицаите и накрая я сванаха, но след няколко поредни обеснения, а и онзи отначало отричаше но намериха парчета от моето странично огледало забито в буса и боята по моята кола беше същата като на буса.След като призна как е станало такъв акт му написаха , че ще го помни цял живот.Но какво от това аз така и не стигнах София имах смляна кола и ме прибра пътна помощ.Когато прочетох темата си представих моята ситуация и си представам какво ти е сега.
Ако имаш време за губене съди ги , радвай се че сте останали живи и здрави, след време ще ти мине и ще се подсмиваш като си спомниш какво е станало.Както казаха останалите колеги ламарини се правят и запомни всички съвети който ти дадоха , няма да съжеляваш.
УСПЕХ!!!!!!!
Поздравления и ние бяхме със 405.Съда е задължителен,но просто незнам всички стъпки за това,да не вземе накрая мен да ме изкарат основен виновник за всичко.Сега се консултира с колегата MyN4o,какво да правя.