Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Искат да ми купят пуратаколеги, помогнете ми да взема решение

• Please log in to reply
72 replies to this topic

#61 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5,223 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Posted 27 September 2007 - 09:14

Не съм голям разбирач, но гледам че няма чистачки на фаровете, ръждясала е от долната част на вратите, капака на багажника изглежда пребоядисван, цвета и е от най-избягваните. Абе мисля, че трябваше да я дадеш и да си вземеш един "мечок", примерно.

Разбираш ги много :warningemo:
Ако ми говориш за черното, под долната част на вратите, не е ръжда а някакво мазило, за ръжда няма никъде гледана е под лупа.
За задния капак няма да кометирам от къде измисли тази глупост.
А за цвета, точно това му е чара, това че повечето си мислят, че белия цвят е евтин, може да е в пълна сила при Лада или Москвич, но при автомобили от най-висок клас нещата не са такива.
  • 0

logo-600-1002.png

#62 W116

W116

Напреднал

• Потребители на форума
  • 372 Posts:
  • Град:София

Posted 27 September 2007 - 09:18

Абе джантите са си супер.Кво им е
  • 0

#63 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5,223 Posts:
  • Автомобил:
    BMW

Posted 27 September 2007 - 09:20

Абе джантите са си супер.Кво им е

Джантите определено ще ги сменя.
Ако успея да си намеря едни 16-ки от модела, който го слагат на последните 89-91г. ще е най-добре ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#64 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,112 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
Garage View Garage

Posted 27 September 2007 - 09:22

Джантите определено ще ги сменя.
Ако успея да си намеря едни 16-ки от модела, който го слагат на последните 89-91г. ще е най-добре ;)

На пурата оригинално не са и слагали 16 цолови джанти никога само 15, но ти казвам че с тия джанти е по добра не ги сменяй.
  • 0

#65 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5,223 Posts:
  • Автомобил:
    BMW

Posted 27 September 2007 - 09:26

На пурата оригинално не са и слагали 16 цолови джанти никога само 15, но ти казвам че с тия джанти е по добра не ги сменяй.

Ето такива съм виждал 16-ки и стоят много добре ;)
Не знам дали са слагали 16-ки, но модела е същия.
  • 0

logo-600-1002.png

#66 tito_040477

tito_040477

Напреднал

• Потребители на форума
  • 330 Posts:
  • Град:Vienna/Пловдив

Posted 27 September 2007 - 13:10

Аз гледах да се въздържам от коментари до сега, но след като снощи имах възможността да поразгледам колата от близо мисля, че Мастъра е направил абсолютно правилния избор!!! Пък и на снимките колата изобщо не иглежда така добре както в действителност! С което мисля темата се изчерпва - който не вярва да си чукне среща с момчето и да я разгледа лично :closed-topic:
  • 0
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/

#67 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5,339 Posts:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Posted 27 September 2007 - 23:07

Цитат(disem @ Sep 27 2007, 09:57 AM)
Не съм голям разбирач, но гледам че няма чистачки на фаровете, ръждясала е от долната част на вратите, капака на багажника изглежда пребоядисван, цвета и е от най-избягваните. Абе мисля, че трябваше да я дадеш и да си вземеш един "мечок", примерно.

Да продължа и аз с малко неща които няма: Няма задна ел щора, няма компютър, старата лайсна преди 1985г., вътре бутоните са от старите, няма ел волан, няма AirBag - Това са минусите, хубавото е че с изключение на радиото другите неща (джантите) са оригиналните за модела преди 1985 и ако и намериш едно оригинално радио и я поддържаш в оригинален вид, един ден примерно след 20 години ще е по скъпа от колкото сега и ще е истинска запазена ретро кола и разбира се ще може да и вземеш повече пари.

и аз да добавя! мисля чче преди 86та не се е предлагала ел.щора.

минуси--че имам лошо око: копчетата на ел. стъклата са оригиналните, но са разменени, че левите са били по изтъркани. оправи си махагона около скоростите, от задната страна някой е счупил закачалките. и един въпрос, какъв цвят са седалките?? стори ми се че са черни, а корите и таблото сини?? не съм сигурен, но ще проверя, мисля че тази шарка на седалките се призвежда след 86та, а колата ти е преди 86та. не съм сигурен. и наистина си РЕВЕ за оригиналния за US изпълнение BEKER MEXICO 2000, който случайно имам, и незнаех че е само за US пура..;)
  • 0

#68 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5,223 Posts:
  • Автомобил:
    BMW

Posted 27 September 2007 - 23:17

Цитат(disem @ Sep 27 2007, 09:57 AM)
и аз да добавя! мисля чче преди 86та не се е предлагала ел.щора.

минуси--че имам лошо око: копчетата на ел. стъклата са оригиналните, но са разменени, че левите са били по изтъркани. оправи си махагона около скоростите, от задната страна някой е счупил закачалките. и един въпрос, какъв цвят са седалките?? стори ми се че са черни, а корите и таблото сини?? не съм сигурен, но ще проверя, мисля че тази шарка на седалките се призвежда след 86та, а колата ти е преди 86та. не съм сигурен. и наистина си РЕВЕ за оригиналния за US изпълнение BEKER MEXICO 2000, който случайно имам, и незнаех че е само за US пура..;)

Какво му е на махагона около скоростите?
Няма драскотина дори даже като се загледах сега найстина е излезнал доста крив а не е в действителнос, а снимките ги правих на една поляна в един парк и имаше доста слънце и даже не станаха както трябва.
Седалките са черни и точно това коментирахме с колегите на срещата, таблото ми е тъмно синьо почти черно, както и корите на вратите и мокета.
Иначе по WIN номера му дават кожен салон, но не непише за цвета. А иначе годината е Юни 85г. от последните 380 преди да излезнат 420 ;)
  • 0

logo-600-1002.png

#69 KPAHK

KPAHK

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 3,768 Posts:
  • Град:MLADOST CITY
  • Автомобил:
    MB E 200, 2016
    MB E 320 CDI, 2007
    Mazda3 BL, 2011
    Toyota Hilux DLX, 2007
    Punto MK1, 1998
Garage View Garage

Posted 28 September 2007 - 12:40

ето ги и ТВОИТЕ ДЖАНТИ

седят там от две години :icon_coolgrin:
  • 0

#70 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4,188 Posts:

Posted 28 September 2007 - 14:54

ето ги и ТВОИТЕ ДЖАНТИ

седят там от две години :icon_coolgrin:

Точно това не са неговите джанти с ЕТ 51 :nono: трябва да се сложат фланци.
  • 0

#71 E 63 AMG

E 63 AMG

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 10 Posts:

Posted 28 September 2007 - 15:19

аз мислиа 4е ако иа земеш.ше е хубаво но ти си решаваш,аз мислиа да сиго земеш ако имаш,лв :flagMB new:
  • 0

#72 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Posts:
  • Град:Варна

Posted 28 September 2007 - 16:13

Мхмхм :) Отново включване от космоса :) хах поне ни забавлява момючето :) поне мен
  • 0
W211-Avantgarde

#73 Benza91

Benza91

Чирак

• Потребители на форума
  • 72 Posts:
  • Град:Бургас

Posted 28 September 2007 - 16:26

аз мислиа 4е ако иа земеш.ше е хубаво но ти си решаваш,аз мислиа да сиго земеш ако имаш,лв :flagMB new:

Кое да си вземе? :dontknow:
  • 0
The S-Class is the Mercedes which most clearly emobodies the brand values of safety,comfort,quality and supreme assurance.
Like no other car,the S-class shows what the future of the automobile will bring.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Публикувано изображение

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users