а като му откажеш и ти оферира 25к
![]()
ше стане една мътна и кървава
Междудугото и аз съм чувал че арабите дават луди пари за бял мерцедес с климатик, така че най-вероятно ще я шитка на някъде
Трябва да обсъдя и този момент, ако ми предложи повече пари.
А това за арабите и аз съм го чувал, че имало доста запалени по ретро колите и давали маса пари, ако е нещо което си струва.
незнам защо си мисля че аз съм най-големия маниак на пура във форума
![]()
щатско изпълнение пура 380 в перфектно състояние се очертава да стане най-скъпия модел на 126, защото 380мотора е най-бъгавия и от там ако е ОК се счита пурата за рядко добре запазена.
преди 3 седмици ме спря един гръцки бизнесмен и искаше да ми купи пурата, след оглеждане ми предложи 10хил и аз категорично отказах, каза ми че дава 15 хил и нито стотинка повече, аз незнам защо казах 17хил, въпреки че не ми се продава, разбрахме се след 1 седмица да донесе парите, и през тази една седмица не бях на себе си от яд, защото вече съм казал мъжка дума-ДА за 17, а не ми се продава, и до някъде се надявах да не се обади, добре че все още не се обадил, защото щях да му я дам, а като се замисля че перфектните пури в БГ се броят на пръсти на едната ръка, а от германия 99% са изгнили кошници...
цената на тази кола никога няма да падне, ако я запазиш в състоянието в което си я купил, и винаги с малко чакане на точния човек ще я дадеш на 20хил. много са редки пурите с V8, състояние на нови, и екстри ел.седалки, кожа, клима, шибидах, да не забравим и оригиналния бекер, най-високи клас (като GRAND PRIX 2000, a не BECKER ELEKTRONICS), което подчертава автентичността
Това за мотора, не го знам, но от времето от както е имам съм навил над 3500 мили и проблеми никакви.
За гнило не е чула, защото е от Тексас а там е доста топличко, и затова собственика си е поръчал бяла и с шибедах. Имам пълното родословие на колата и знам че е подържана и гледана с много пари. По таблото нямам и една цепнатина, а тавана ми е бял като сняг (никога не е пушено в нея и всичките пепелници са ми дествени).
Така е но пък искам да отбележа, че пазара за ретро в БГ. надали в близките десетилетия ще се разрастне така, че човек да може да продаде един хубав ретро автомобил на задоволителна цена. Пак ще се разчита на ценители отвън. Или някой ден да се отвори БГ ибей та да можем по всемирно да се предлагат ретро от БГ.
За съжаление пазара на ретро коли тук едва ли някога ще има почва, защото по голямата част от хората не гледат на едни автомобил като цяло и състояние, и това как е подържана колата през годините, а гледат годината. Примери мога да дам много, имам доста наблюдения и знам че 90% ще предпочетат примерно Fiat Punto 96-97г. от един Mercedes 190 90-91г.