ако нямаш афинитет към ретро автомобилите - сега е твоят златен шанс
ако си/ще ставаш колекционер мисля че няма смисъл да питаш 
Такава кола ми е мерак от малък да имам и много ме радва.
Не съм е купувал с мисълта да е продавам един ден, но тази оферта ме накара да размисля.
Колега според мен тук всичко опира до личен вкус...един иска да има класика като W126 друг харесва по-новите модели...всеки харесва различно...
За 20 000 лв. можеш да си купиш много и различни модели на Мерцедес...но дали ти хареват е друг въпрос..
Според мен ти си знаеш най-добре
И колега къде може да видя повече снимки на твоята Пура?
Преди пурата можех да си взема, "очиларка" 99г.
Тогава много се чудих, но някак си не е като пурата, да стъпва тежко и да вози като кораб.
За тези пари мога да си взема W140, но чета тук във форума, колеги споделят доста проблеми с тях и категорично се разубедих. Пък и за тези пари ще се вземе някой кошник на 500 000км. където не се знае какъв проблем и от къде може да излезе.
Продави я сега веднага,ако не искаш дай ми телефоът на въпросния бизнисмен.
Аз ще му угодя. И ще 
Алекс, човека е обикалял и гледал, но се е спрял на US изпълнение.
Също така, държи да е бяла и да е със всички екстри, защото там кадето ще е кара било доста топличко.
Търговците казват, че клиент не трябва да се връща, защото след време ти ще искаш да я продадеш, но няма да има кой да я купи... (или поне не на тази цена). 
Да, така е, знам го това, преди нали продавах коли. Но има една малка разлика, че в момента не съм търговец и точно в това е проблема.