Колеги, относно разликата в разхода при мен бе в полза на автомата при извънградско. Въпроса на който се опитах да намеря отговор е защо, на градско имам повече разход с автомат от колкото с ръчка при положение,че ако не ползвам кикдауна скоростите си се превключват на 2500 оборота, което е оптималния режим. Отговора е че просто автомата харчи много когато е на място, демек по сфетофарите! Инак Мерцедес не са от най-окономичните коли дори и при А класата. Като имах старата А160-102 коня градско по книжка 9,9 а има доста аналогични коли със същия мотор и клас и са с 2 литра поне по-икономе. Сега чак новата А W169 е доста по-добре издялана. При 140 коня 6,6 смесено!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
автоматична VS ръчна скоростна кутияизберете за ВАС..
Започната от SAMURAIJACK, 11 май 2007 - 13:48:37
62 мнения по тази тема
Публикувано 17 юни 2007 - 11:12
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 22 юни 2007 - 23:14
Ясно, аз си мислех, че мойте лични изисквания и усещане за кола ме тикат към автомата, а то било явно при всички мерцедесаджий, е сега вече разбирам, но все пак, според мен лично, няма нищо по хубаво от голяма, хубава, луксозна, ЧЕРНА кола с АВТОМАТИЧНА скоростна кутия
Публикувано 23 юни 2007 - 17:22
Момчета преди да взема C250-то ми предлагаха едно С200 автомат. Коалата беше 6 от познат кара си я като лична 8-9 години и си купи тоуарег и я продаваше за същите пари за които си взех настоящата. Значи колата е С200 отвън червена а от вътре бежова, елеганс, двузонов климатроник, ел седалки блокаж на диф-а. Ама и аз си виках че е много пенсионерска работа искам ръчка и за това не го взехме. Сега не че съжалявам за ръчката но слдеващата вече искам да е автомат. Омръзна ми ръчката вече и ако можех да върна времето назад щях да си взема ония бенц. Ама за следващия път знам вече какво искам. Мечтая си за w203 s бежов салон независимо кожа или плюш, и да е автоматик. След 5-6 години може ако е дал господ може да си взема такова нещо!
Ако не по-добре да си карам моя!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни