Е иди я виж, за дипломати извън ЕС все пак е трудно да си тръгнат с колите, но внимавай за ДДС-то тогава,
Избор на CLS ? Мнения по конкретна обява?
Започната от uponone, 22 май 2017 - 14:22:45
400 мнения по тази тема
Публикувано 19 юли 2018 - 12:00
Публикувано 19 юли 2018 - 12:36
Само на мен ли ми се струва че продавача е замазал регистрационния номер с червена боя,
с помощта на Paint и веднага някой прост купувач решава че колата е "дипломатическа" и съответно
е дъ бест ъф дъ бест.
Въпросният CLS е отдавана изморен, изтощен и аут оф ордер, но за искана цена от 13 хиляди си е таман.
Ако пазарлъка приключи около 11 хиляди лева ще е добре за купувача ако не смятаме задължителните разходи
които предстоят.
Публикувано 19 юли 2018 - 12:42
Не е само на тебСамо на мен ли ми се струва че продавача е замазал регистрационния номер с червена боя,
с помощта на Paint и веднага някой прост купувач решава че колата е "дипломатическа" и съответно
е дъ бест ъф дъ бест.
Въпросният CLS е отдавана изморен, изтощен и аут оф ордер, но за искана цена от 13 хиляди си е таман.
Ако пазарлъка приключи около 11 хиляди лева ще е добре за купувача ако не смятаме задължителните разходи
които предстоят.
Публикувано 19 юли 2018 - 12:49
Виж я, все пак може и да е добра оферта. Обслужването далеч не е задължително свързано с дилърството.
Интересно ми е кое посолство е това и как така я продава автокъща.
... а и може да е станала на 168х.км в автокъщата.
Интересно ми е кое посолство е това и как така я продава автокъща.
... а и може да е станала на 168х.км в автокъщата.
Публикувано 19 юли 2018 - 12:58
Номерата са дипломатически, вижда се и надпис на Балканстар. С Пейнт може да са скрити номерата, но че са червени - червени са.
Този пост е редактиран от bronc: 19 юли 2018 - 12:58
Публикувано 19 юли 2018 - 13:04
Както и да е, все тая.
За мен това е приличен CLS от това поколение.
https://www.mobile.b...85&slink=7mxjpx
Лошото за купувача е че не струва 13 а се върти около 20 хиляди лева.
Някой беше писал във форума добри думи за CGI двигателите, аз не съм запознат с тях и
не знам как са след 200 000 км.
Този пост е редактиран от vencislav: 19 юли 2018 - 13:12
Публикувано 19 юли 2018 - 13:14
Значи,доволния първи собственик го е оставил и си е купил Рено или Дачия...Както и да е, все тая.
За мен това е приличен CLS от това поколение.
https://www.mobile.b...85&slink=7mxjpx
Лошото за купувача е че не струва 13 а се върти около 20 хиляди лева.
Някой беше писал във форума добри думи за CGS двигателите, аз не съм запознат с тях и
не знам как са след 200 000 км.
Просто теория..,нали сме недоверчиви по природа в този иначе толкова честен и справедлив свят
Публикувано 19 юли 2018 - 13:22
Как си правят седалките на такава мекица за 200х.км. само не ми е ясно. На моята за 220 са перфектни. Иначе наистина изгл. добре колата .
Що може да си е купил някое нисанче. Нали масово дилърите правят всичко възможно да продават нови коли. Инфинити изкупуваха всякакви кошове, само и само да продават нови.
Що може да си е купил някое нисанче. Нали масово дилърите правят всичко възможно да продават нови коли. Инфинити изкупуваха всякакви кошове, само и само да продават нови.
Публикувано 19 юли 2018 - 15:06
Моята е на 201 хил и не са баш мекици, ама са доста далеч от перфектни. Всичко зависи от употреба и поддръжка. Ако през целия живот на колата я е използвал някой човек, който е 120-30кг, слизал и се качвал често и кожата не е третитирана с нужните препарати - като нищо може да стане на мекица
Значи,доволния първи собственик го е оставил и си е купил Рено или Дачия...
Просто теория..,нали сме недоверчиви по природа в този иначе толкова честен и справедлив свят
Аз продадох Мерцедеса и си купих Форд Фокус, та не се очудвай
Този пост е редактиран от bronc: 19 юли 2018 - 15:19
Публикувано 19 юли 2018 - 15:24
Колата е от турското посолство, на димпломат, купена е от Италия преди 6 години. Това не е автокъща, подменят колите в посолството и продават още 3. Човека, който отговаря за продажбата им каза че винаги когато е имало нужда нещо да се смени се е сменяла. обслужване е и в Балкан Стар и в други сервизи. Последно е била за обслужване февруари. Сменен е SBC с нов на стойност 3000лв. Ще я проверя по VIN като я видя дали е от проблематичната партида с чупещите се зъбчатки.
Също това замъгляване на фаровете може ли да се оправи с полиране?
Е иди я виж, за дипломати извън ЕС все пак е трудно да си тръгнат с колите, но внимавай за ДДС-то тогава,
Бладгодаря за подсказката.Как може да се провери дали е платено ДДС?
Относно другата обява: не е това което изглежда. Има наистина разлика в алкантарата на волана от другата по колата. На места е почнала да се отлепя, според мен не е добре направена. И при сглобяването най-вероятно нещо са прецакали, защото десните копчета на волана не работят, средната жабка между седалките е разглобена и не се затваря. Също багажника не се отваря автоматично, спред продавача някои кабели са се скъсали. Отвън черните елемнти са боядисани евтино, без праймер и грунд и в резултат малки частички от боята са се отлепили и изглежда грозно.
Този пост е редактиран от Nikola49: 19 юли 2018 - 15:26
Публикувано 19 юли 2018 - 15:27
Колега, тая кола, купувана от Италия за турско посолство.. не звучи много добре. Задължително копие от талона и сервизна история от БалканСтар и преглед в сервиз.
Публикувано 19 юли 2018 - 15:41
Колега, тая кола, купувана от Италия за турско посолство.. не звучи много добре. Задължително копие от талона и сервизна история от БалканСтар и преглед в сервиз.
Звучи странно да, но утре ако ми отворят вратите в посолството и тя е там с червени номера как да не повярвам, че наистина е дипломатическа. Все си мисля че за 6 години са й оправили всичките бакии от Италия. Или греша? Прегледа в Балкан Стар е задължителен даже и ако посланика на Турция ми даде ключовете От какво трябва още да се опасявам според вас, че е някаква измама?
Публикувано 19 юли 2018 - 15:45
Аз не се съмнявам, че е дипломатическа. Не е там въпросът Колата може да е била удряна в Италия и посланника да не го бърка, ама теб това да не те кефи, примерно. Просто не звучи много сериозно посолство да купи стара кола от Италия - по-вероятно ми се струва да е от някоя българска автокъща, която да я е внесла от Италия.
Този пост е редактиран от bronc: 19 юли 2018 - 15:45
Публикувано 19 юли 2018 - 16:40
Аз не се съмнявам, че е дипломатическа. Не е там въпросът Колата може да е била удряна в Италия и посланника да не го бърка, ама теб това да не те кефи, примерно. Просто не звучи много сериозно посолство да купи стара кола от Италия - по-вероятно ми се струва да е от някоя българска автокъща, която да я е внесла от Италия.
Разбрах те, утре ще видя. Може би си прав, сигурно е взета от автокъща, която внася от Италия. Къде по-точно да гледам за удари по този модел? Има ли места на които може да се познае?
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни