Тема за избор на кола(искам да си купя ....., какво мислите за тази)
Започната от kdl, 14 дек 2016 - 22:11:11
499 мнения по тази тема
Публикувано 28 април 2017 - 07:24
Благодаря ви! Този тип превъртане бил евтин и бърз, затова. Иначе ако е превъртяна по-професионално можело да се разбере пак по-часовете работа на мотора. 50км средна скорост се слагало и пак добиваш добра представа за километрите.
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
Публикувано 28 април 2017 - 08:38
Хее, чудесна е. Браво.
Много безаварийно и безгрижно, и добре дошъл в двувратия сегмент.
Много безаварийно и безгрижно, и добре дошъл в двувратия сегмент.
Публикувано 21 май 2017 - 18:41
Здравейте,
предстои ми покупка на автомобил и съм се спряла на модел : Mercedes c 220 2,2 cdi
Бихте ли споделили мнение за този модел ?
Дизел или бензин е по-добре и дали е възможно да се сдобия с читава кола до 8000 лв ?
Понеже предпочитам покупката да се случи в Стара Загора , съм се спряла на няколко модела в mobile.bg.
Моля, дайте отзиви )
Публикувано 21 май 2017 - 20:52
Сега ще прочетеш мнения колкото за дизел, толкова и за бензин.
Или сама се ориентирай или заложи на мнението на някой на когото имаш доверие.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Или сама се ориентирай или заложи на мнението на някой на когото имаш доверие.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този пост е редактиран от Bokouser: 21 май 2017 - 20:55
Публикувано 21 май 2017 - 21:05
Какво ти се кара? Бензин или дизел? Най-добре сложи тук обявите и ще чуеш мнения. Както колегата каза, колкото мнения чуеш, толкова различни, така че крайният избор ще е твой Давай смело. Няма грешен избор
Official Mercedes-Benz Club Bulgaria
www.mbclub.bg
www.mbclub.bg
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 21 май 2017 - 21:10
Специално за адашаВярвам на снимките и само ще итбележа да се обърне внимание на средната скорост. Кат докараш средната скорост до 140 км/ч с разход под 8-9, че и нагоре, нафта пак да поговорим. Изказа: със 140 км/ч гори 6/100 некакси не се връзва със снимките. Аз понеже не се срамувам колко гори локомотива си казвам истинския разход, после всички го имат същия и не мога да разбера защо говорят глупости из форумите.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Разход от днес. София-Пловдив. Настъпване със 170-185 където може и климатик на 20. Едната я направих на завоя на Равно поле, а другата на светофара по-надолу.
www.mbclub.bg
Публикувано 22 май 2017 - 06:18
И на колонка пак толкова ли излезе?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 22 май 2017 - 06:20
Вярвам на снимките и само ще итбележа да се обърне внимание на средната скорост. Кат докараш средната скорост до 140 км/ч с разход под 8-9, че и нагоре, нафта пак да поговорим. Изказа: със 140 км/ч гори 6/100 некакси не се връзва със снимките. Аз понеже не се срамувам колко гори локомотива си казвам истинския разход, после всички го имат същия и не мога да разбера защо говорят глупости из форумите.
Явно в Даймлер вземат предвид подобни коментари във форумите По-новите им борд компютри показват моментен разход, но по-добре да не поглеждаш - ще те заболи главата При 140 км/час определено е над 10 л/100 км. Виждал съм го и на 250 и на 350 CDI.
Освен това трябва да отбележа, че разхода отчетен по борд компютъра обикновено е по-нисък от реалния засечен по разходомер на колонка за гориво, който е прясно калибриран и проверен с еталонна мярка. Казвам го на база собствен опит.
Публикувано 22 май 2017 - 06:26
Ами аз в петък отидох до Св.Влас и в неделя се върнах. На тръгване напълних до горе, минах малко под 800 км, като средната скорост ми беше 132 км/ч. Средния разход ми е 8.7 по комп, ама стрелката на резервоара друго казва, към 10. Днес ще пълня и ще доложа реално колко е флътнала. Уточнявам, че съм мерил средна скоротст от врата до врата, не само по магистралата.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 22 май 2017 - 07:50
Здравейте,
Предположих , че ще чуя всякакви мнения.
притеснявам се понеже бюджета ми е до 8000 лева
ето тези мисля да видя тази седмица :
http://www.mobile.bg...62&slink=3bmrn7
http://www.mobile.bg...50&slink=3bmrn7
Предположих , че ще чуя всякакви мнения.
притеснявам се понеже бюджета ми е до 8000 лева
ето тези мисля да видя тази седмица :
http://www.mobile.bg...62&slink=3bmrn7
http://www.mobile.bg...50&slink=3bmrn7
Публикувано 22 май 2017 - 08:30
За първата, която е с номера, ще спестиш едни 7-800 лв за регистрация и обслужване, но и двете са малко бедни откъм екстри. Иначе смятам е задължително да се проверят в сервиз, със стар диагноза. 2,2 цди мотора не е лош, пъргав е и не харчи много при умерено каране. Но обикновенно дизелите са карани много, така че, колкото пише на километража, добави още едни 150-200К.
Публикувано 22 май 2017 - 09:48
На колонка излезе почти 8, но доста близо. Отбелязвам, че 70 от тези километри бях с дистроника от мързелИ на колонка пак толкова ли излезе?
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
Този пост е редактиран от hipopotyk: 22 май 2017 - 10:02
Публикувано 22 май 2017 - 09:59
Явно в Даймлер вземат предвид подобни коментари във форумите По-новите им борд компютри показват моментен разход, но по-добре да не поглеждаш - ще те заболи главата При 140 км/час определено е над 10 л/100 км. Виждал съм го и на 250 и на 350 CDI.
Освен това трябва да отбележа, че разхода отчетен по борд компютъра обикновено е по-нисък от реалния засечен по разходомер на колонка за гориво, който е прясно калибриран и проверен с еталонна мярка. Казвам го на база собствен опит.
Зависи колко нова е колата, горивото, начин на каране, че и държавата. Със лежерно 140км/ч, новата ми С63-ка гореше 12 на магистрала от точка А до Б. А бе, 2-3-5 литра горе или долу е все тая.
Давайте да помагаме на момичето, че се отплеснахме
www.mbclub.bg
Публикувано 22 май 2017 - 10:01
+1 за поста на ЕдиЗа първата, която е с номера, ще спестиш едни 7-800 лв за регистрация и обслужване, но и двете са малко бедни откъм екстри. Иначе смятам е задължително да се проверят в сервиз, със стар диагноза. 2,2 цди мотора не е лош, пъргав е и не харчи много при умерено каране. Но обикновенно дизелите са карани много, така че, колкото пише на километража, добави още едни 150-200К.
www.mbclub.bg
Публикувано 22 май 2017 - 10:07
Зависи колко нова е колата, горивото, начин на каране, че и държавата. Със лежерно 140км/ч, новата ми С63-ка гореше 12 на магистрала от точка А до Б. А бе, 2-3-5 литра горе или долу е все тая.
Давайте да помагаме на момичето, че се отплеснахме
Само при нас лежерното каране е със 140, не заблуждавай момичето
П.С. За тези пари мисля може да се намери много добра 203-ка 200 компресор и с едно газово ще заспи че дизела много рисков за възрастта на колата
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни