Този пост е редактиран от n_niki: 30 януари 2017 - 22:51
Дневни светлини
Започната от Borovkata, 12 дек 2016 - 23:11:50
127 мнения по тази тема
Публикувано 30 януари 2017 - 22:50
Да уточня за мен колата ми е 2004г преди фейслифт без адаптивни фарове!
Публикувано 03 февруари 2017 - 12:55
Здравейте колеги. Бихте ли ме насочили към някой в София , който да извърши тази операция. Много ми се иска да не ми работят ксеноните непрекъснато. И при мен е обикновеният ксенон, т.е. по-лесният вариант явно.
Публикувано 03 февруари 2017 - 13:16
Има едни Украинци, които са направили доста интересен продукт:
Probright TDRL
http://probright.com.ua/mercedes
Със сигурност може да се намери начин за доставка от там, гледах няколко клипчета и съм възхитен.
Публикувано 03 февруари 2017 - 22:22
Това са китайски играчки -бях си сложил на 159 Алфата но там беше лесно - инсталацията е вътре в фара и няма грижи с свързването! На W211 крушаката на мигача се поставя в държач който се завива към кутията на фара и самия държач с пластини доставя ток на крушаката - като го отвориш ще разбереш - иначе китайчето се слага на мястото на крушката. Може да се направи но бронята долу фаровете също и се побългарява!
1156 BAU15S PY21W Dual Color White/Amber Yellow Switchback LED Turn Signal Light + Error Free Canbus with Resistor DRL
http://www.aliexpres...2591906382.html
Sent from my iPad using Tapatalk
1156 BAU15S PY21W Dual Color White/Amber Yellow Switchback LED Turn Signal Light + Error Free Canbus with Resistor DRL
http://www.aliexpres...2591906382.html
Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано 03 февруари 2017 - 23:24
Има едни Украинци, които са направили доста интересен продукт:
Probright TDRL
Със сигурност може да се намери начин за доставка от там, гледах няколко клипчета и съм възхитен.
Тези момчета ме заинтригуваха и мен.Браво за идеята им и резултата.
Публикувано 04 август 2017 - 19:10
Здравейте колеги това е първия ми въпрос във форума,вече 3 месеца съм собственик на W211 Е220DI 150 коня автомат 2002г.Дойде време да се направи нещо по въпроса с фаровете,защото старите бяха пълна скръб.Та сложих си лед система от която съм много доволен но не ми се иска да светят постоянно.Следователно и аз се изправям пред въпроса какъв дрл модул и как се инсталира,за да ми светят само дългите през деня?По принцип съм слагал такъв модул но на опел а тук до колкото разбирам нещата стават по-трудно.Моля някой колега който има вече инстолиран да сподели,даже и ако може малко снимчици няма да е зле .
#37 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 10 февруари 2018 - 02:52
Повдигам стари теми, но все пак..
На тези пичове мейлбокса им е пълен и не мога да им пиша.
Някакви идеи дали някой в Европа също прави такива работи за различни модели?
Силно се интересувам от W209 и W211 (идентични са фаровете, но не са еднакви)
Този пост е редактиран от vmvelev: 10 февруари 2018 - 02:52
Публикувано 10 февруари 2018 - 11:43
Ако искаш да си купиш, има риселъри на доста места при братушките.
Разтърси се.
Ако поръчваш, вземи 2 Ще ти вляза на партия.
Разтърси се.
Ако поръчваш, вземи 2 Ще ти вляза на партия.
#39 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 14 февруари 2018 - 18:48
Така. Руснака каза, че има 3 вида:
Basic(Основен) - 640 лумена на крушка. Светят бяло през деня и мигат оранжево, когато включиш мигач. Когато включиш фаровете се изключват, което мен ме устройва напълно. Ще си оставя фаровете на автоматичен режим и забравям. Така и задните габарити няма да светят. Цена - 93 евро, в което влизат кръшки, управляващ модул, кабели, инсталационни инструкции и 1 година гаранция.
Бележка: включват се при контакт!
Proxima - 820 лумена. Същите функции като в основния модел + опция “изпрати ме до вкъщи” - светят за 25 секунди след заключване на автомобила + паркинг светлина - светят на 80% ако включим паркинг светлините от ключа.
Бележка: Включват се слее като запали двигателят!
Pulsar - същите функции като Proxima, но имат и 7 режима на светене(превключват се от купето) + опция “фар” - вклюват се при премигване - къси/дълги.
Само за основния модел съм питал, защото другите според мен са глупави. Скоро очаквам да ми напише и цена за доставка. За сега мисля да поръчам 3 комплекта - за мен 2 и за Лилов 1. Ако още някой иска, казвайте
Basic(Основен) - 640 лумена на крушка. Светят бяло през деня и мигат оранжево, когато включиш мигач. Когато включиш фаровете се изключват, което мен ме устройва напълно. Ще си оставя фаровете на автоматичен режим и забравям. Така и задните габарити няма да светят. Цена - 93 евро, в което влизат кръшки, управляващ модул, кабели, инсталационни инструкции и 1 година гаранция.
Бележка: включват се при контакт!
Proxima - 820 лумена. Същите функции като в основния модел + опция “изпрати ме до вкъщи” - светят за 25 секунди след заключване на автомобила + паркинг светлина - светят на 80% ако включим паркинг светлините от ключа.
Бележка: Включват се слее като запали двигателят!
Pulsar - същите функции като Proxima, но имат и 7 режима на светене(превключват се от купето) + опция “фар” - вклюват се при премигване - къси/дълги.
Само за основния модел съм питал, защото другите според мен са глупави. Скоро очаквам да ми напише и цена за доставка. За сега мисля да поръчам 3 комплекта - за мен 2 и за Лилов 1. Ако още някой иска, казвайте
Публикувано 14 февруари 2018 - 19:06
Братушката дали ще иска да покаже снимки отблизо на крушките и да прати едно упътване за инсталация.
#41 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 15 февруари 2018 - 07:45
Прикачвам снимки и очаквам днес повече информация относно доставката. Каза ми, че ако поръчаме 3 или повече ще ни направи отстъпка
А относно упътването - каза, че самите кабели са надписани на английски кое къде да включиш.
Публикувано 15 февруари 2018 - 11:49
Драмата ми е, че съм с екзотичните фарове и хич не ми се иска да им дупча капачките.
А като му гледам кита, няма да се размина без дупка.
Ще се разровя в EPC дали капачките на моите са същите като на обикновените фарове.
Публикувано 15 февруари 2018 - 19:19
Откакто прочетох темата, аз също се запалкх по тая идея и гледам че китайците имат подобни китове за по 20-25 кинта. Не изглеждат толкова луксозно като тези, ама ми се струва че не са кой знае колко различни.
https://m.aliexpress...ist.32771024417
Различното е, че при тези ще трябва да се монтира допълнително реленце да гаси drl-a като се пускат фаровете, което не е болка за умиране, а общата цена ще дойде не повече от 30-35 лв.
https://m.aliexpress...ist.32771024417
Различното е, че при тези ще трябва да се монтира допълнително реленце да гаси drl-a като се пускат фаровете, което не е болка за умиране, а общата цена ще дойде не повече от 30-35 лв.
#44 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 16 февруари 2018 - 07:48
Драмата ми е, че съм с екзотичните фарове и хич не ми се иска да им дупча капачките.
А като му гледам кита, няма да се размина без дупка.
Ще се разровя в EPC дали капачките на моите са същите като на обикновените фарове.
Всъщност не. Пича ми обясни, че не се дупчат, а просто се заменят.
Каза, че от това клипче можем да видим инсталацията
Публикувано 21 март 2018 - 07:42
Това изглежда много готино.
Имам може би тъп въпрос, но аз като си пусна фаровете на ауто светва ксенона - т.е. Ако сложа това китче, трябва да бачка на изключени фарове?
И когато аз преценя да ги паля ръчно, нали така?
Т.е. Или пазя ксенона, или си ползвам комфорта на ауто режима ?
Доколкото виждам е само плъг ЕНД плей - тия последните два кабела накрая на клипчето не видях кво се прави с тях ...
Имам може би тъп въпрос, но аз като си пусна фаровете на ауто светва ксенона - т.е. Ако сложа това китче, трябва да бачка на изключени фарове?
И когато аз преценя да ги паля ръчно, нали така?
Т.е. Или пазя ксенона, или си ползвам комфорта на ауто режима ?
Доколкото виждам е само плъг ЕНД плей - тия последните два кабела накрая на клипчето не видях кво се прави с тях ...
Този пост е редактиран от Милослав: 21 март 2018 - 07:42
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни