Закупуване на W219
Started by vonko1988, 08 Jul 2016 - 07:43:15
190 replies to this topic
Posted 15 July 2016 - 20:32
Тоя ми се вижда крив съдейки по левия фар (май е нов), щом на снимката е така....
Posted 16 July 2016 - 01:31
Извинявай но отдавна ти казаха че без пари не става.Аха добре, изглежда....отново черна с черна кожа но бих го преживял
Както казах ще купувам след 4 месеца, ще го имам в предвид този сайт мерси много. Но с идеята да купувам кола от Германия ме хвърляте в напълно непозната територия.
Какво се очаква от мен - да си взема няколко почивни дни, да набележа 5-6 обяви, да отида на екскурзия и да ги проверя в техния еквивалент на Балкан Стар? После сигурно имам да се разправям с такси, транзити, документи, не съм никак запознат.
А сега искам да попитам чисто хипотетично какво мислите за тази кола от родната ни татковина?
http://www.mobile.bg...49&slink=enywdj Визуално изглежда добре, джантите и затъмнените стъкла ми компенсират черния салон донякъде. Май е на въздушно окачване, за съжаление.
По-интересно е защо я продава човека спешно? Или са му изникнали неочаквани финансови проблеми, или колата има кофти проблеми и иска да се отърве. Ако търсите ЦЛС бихте ли отишли да я видите?
Ама бала,ала бала за 20х ClS това са глупости.
Някой ти предлага добра оферта от вън и ти почваш ама какво се очаква от мен!?
Това е несериозно!
Що не вземеш като минат тия 4-5 месеца и наближи момента на закупуване тогава пак да разискваме!?
Така и така целия форум се изказа...
Posted 16 July 2016 - 08:59
Извинявай но отдавна ти казаха че без пари не става.
Ама бала,ала бала за 20х ClS това са глупости.
Някой ти предлага добра оферта от вън и ти почваш ама какво се очаква от мен!?
Това е несериозно!
Що не вземеш като минат тия 4-5 месеца и наближи момента на закупуване тогава пак да разискваме!?
Така и така целия форум се изказа...
Защото и след 4-5м няма да вземе нищо...
Posted 16 July 2016 - 13:13
vonko 1988 нямаш право да се сърдиш.
Искаш да обсъждаме коли които ще
купиш след 3-4 месеца, евентуално.
Тези които са що годе читави бързо си
намират нов собственик.
Разпоретините най евтини, още по бързо.
Перфектните, все още никой не си ги продава.
Сорри.
Posted 16 July 2016 - 13:36
Някой да е говорил за сърдене? Просто не ми се влиза в глупави спорове. Не съм писал тук за да споря с никой, а да науча чистите факти.
Преди да купя кола, каквато и да е трябва да го планирам месеци по-рано. Да ми е отлежала идеята в главата, да съм проучил всичко каквото ме интересува. Така направих и с евтината кола която карам в момента, така ще направя и с всяка кола, която бих купил в бъдеще независимо от пълнотата на джоба си. Това, ми е начина на мислене.
Говорих и с хора купили коли от Германия и това, което ми казаха не ми харесва. Било много трудно там да я провериш в какъвто и да е сервиз, вземали ги на собствена преценка и на доверие. Ако е така предпочитам да взема нещо с проблем от България, но да знам точно какъв проблем си вземам.
Искаш да обсъждаме коли които ще
купиш след 3-4 месеца, евентуално.
Много ясно, че не се надявам някаква читава кола да седи 3 месеца на тезгяха. Исках да видя как ги преценяте и как разсъждавате върху обявите.
Edited by vonko1988, 16 July 2016 - 13:44 .
Posted 16 July 2016 - 23:56
... Исках да видя как ги преценяте и как разсъждавате върху обявите.
Издържахме ли Теста, или се провалихме.?
Posted 17 July 2016 - 07:32
Vonko1988 ти ибаааш ли се бре?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Posted 17 July 2016 - 10:47
Какви са тези простотии? ДА СЪМ СЕ ЗАЯЖДАЛ С НЯКОГО? Човек да не попита нещо във форум. Другия път като имам въпроси за коли ще пробвам да си разчета отговорите по звездите...
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
Posted 17 July 2016 - 12:17
Да използвам темата на колегата, какво мислите за тази http://www.mobile.bg...16&slink=eos1ltи цитата" Купувана нова от България!"
Posted 17 July 2016 - 12:44
Да използвам темата на колегата, какво мислите за тази http://www.mobile.bg...16&slink=eos1ltи цитата" Купувана нова от България!"
Ще ти кажа супер, стига да е обслужвана в БС и да има реална сервизна история.
Като гледам състоянието и, едва ли е обслужвана след 2-рата година там.
Но пък цената е приемлива, хубаво е да се види и чуе на живо.
Posted 17 July 2016 - 14:24
Аз пък бих се радвал да има история но не точно в БС щото интервалите им на обслужване са доста интересни....трябва да провериш на място но и на мен ми се вижда уморена поне на снимки.
Posted 24 July 2016 - 10:59
Здравейте колеги. Вчера отскочих до една автокъща само за да пробвам колата с 320 мотора. Досега се бях качвал само на 500 и то да се возя без да карам. Без да имам желание да се заяждам с никой, да споделя мнение. Не останах никак впечатлени като усещане и возия. Колата беше без въздушно, но ми се стори, че вози прекалено твърдо. И като вървене ми се стори мудна за 3 литра дизел, а на едната отсечка я натиснах бая. Може би съм имал прекалено големи очаквания Вярно, конкретната кола беше спукана от каране, с протрита кожа, но това едва ли е от значение за вървежа, освен, ако е нямала някакъв проблем.
После в автокъщата видях, че имаше едно е60 530xd. Същия по обем мощност мотор, викам дай да го пробвам и него. Като интериор, возия и вървене ми се стори 3 пъти по-готино от ЦЛС-а. Като го натиснах на същата отсечка ми изпъна гръбнака. Дори и компютъра му беше по-як. Незнам досега защо бягах от е60, може би защото ми е малко грозна на външен вид и всеки втори в София кара такава, а и ми се искаше да разбообразя от БМВ. Обаче май ще се насоча там. Доколкото разбирам е по-евтина за подръжка от ЦЛС-а, намира се по-лесно, първоначалната цена е по-малко, по-икономична е и вътре ми се стори по-широка. Даже в мобилето има голям избор и от 4x4 с този мотор. ЦЛС-а има предимството, че е много по-красив на външност, е60 ми е грозничка.
Posted 24 July 2016 - 11:07
Вярно, конкретната кола беше спукана от каране, с протрита кожа, но това едва ли е от значение за вървежа, освен, ако е нямала някакъв проблем.
.
!!!
Posted 24 July 2016 - 14:58
... Без да имам желание да се заяждам ...
БМВ ... ще се насоча там....
vonko1988 , правилно решение, BMW е твоята кола.
Чувал съм че има Е34 316i към 1001 коня давала на колелата,
не изпъва гръбнаци само, направо чупела шийни прешлени,
лекува лумбаго и ишиас и не само.
Все още ги изследват за collateral damage, бъди внимателен.
Най важното, даже и малките момиченца знаят че това е
колата на истинските мъже.
Edited by vencislav, 24 July 2016 - 15:06 .
Posted 24 July 2016 - 15:08
Тоя цлс нещо е бил брак.Карал съм доста пъти 3.2д.на Е клас 211 и мога да кажа че не дава да се пипне педала и те лепи така че да изтървеш волана.
Колата е купена нова от БС и се поддържа още там.Не се продава.
Колата е купена нова от БС и се поддържа още там.Не се продава.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users