Закупуване на W219
Started by vonko1988, 08 Jul 2016 - 07:43:15
190 replies to this topic
Posted 14 July 2016 - 21:21
Ти кола ли искаш или лаф само да става?!!?!!
вместо цепиш стотинката на две, мисли малко по реално и или изкарай повече пари или си вземи здрав японски автомобил създаден с единствената цел да се движи
вместо цепиш стотинката на две, мисли малко по реално и или изкарай повече пари или си вземи здрав японски автомобил създаден с единствената цел да се движи
Posted 14 July 2016 - 21:46
При такива теми форума живва.Ти кола ли искаш или лаф само да става?!!?!!
Всичко се повтаря независимо за какъв модел се обсъжда.
Според мен няма лошо след като се спазва добрия тон.
Може пък да се похвали колегата с някой цлс близките месеци.
Posted 14 July 2016 - 21:50
Ти кола ли искаш или лаф само да става?!!?!!
толкова тойоти, дето всички ги мислят за безсмъртни, са ми се строшили в ръцете, че по добре не давай повече тоя съвет...
Edited by mr Big, 14 July 2016 - 21:51 .
Posted 14 July 2016 - 22:00
В Япония правят още и Мазда,субару, Хонда, сузуки и други производни на тези марки
Малко ми е странно да се обсъжда покупка на кола, с не много ясен произход и да питаш АМА КОЛКО ТОЧНО Е ЗДРАВА.....
Малко ми е странно да се обсъжда покупка на кола, с не много ясен произход и да питаш АМА КОЛКО ТОЧНО Е ЗДРАВА.....
Posted 15 July 2016 - 00:00
Eeee, в такъв случай имам чудеееесно БМВ, на годините на CLS-а за продажба. Няма да сбъркаш с него
Posted 15 July 2016 - 07:12
В този ред на мисли и аз мога да му предложа една 203-ка и 169-ка с голям мотор на годините на CLS-а
Posted 15 July 2016 - 08:54
аз пък мога да предложа ситроен също на годините на цлс-са даже със същия стил купе - без рамки на прозорците и с активен спойлер
Posted 15 July 2016 - 09:35
Да продължа светлата оф-топик линия - Само какво купенце (дядото на CLS) изпусна......и се връзваше на "едва" 600 лева разходи на месец.
Posted 15 July 2016 - 10:09
Колеги, тук тръгнаха много спекулации, а не ми беше това идеята.
Исках да разбера конкретни неща.
Изглежда, че ЦЛС без въздушно с решен проблем с СБЦ ще се намери трудно. И пак ще се повторя, че ако взема нещо ще е между ЦЛС и Б8. Което преценя, че ще създава по-малко проблеми. И от което се намери читава кола.
Posted 15 July 2016 - 10:23
какъв бюджет си определил за покупката?
Posted 15 July 2016 - 10:35
25-26
Edited by vonko1988, 15 July 2016 - 10:36 .
Posted 15 July 2016 - 17:24
Воала.
http://www.nannt.com...h-listings=true
Търговеца понякога подлежи на облъчване и е предразположен към пазарене,
започни разговора с това че не искаш гаранция.
Netto - Export - Preis: 12.800,-- €
Posted 15 July 2016 - 17:28
изглежда наистина добре!
Posted 15 July 2016 - 18:16
Аха добре, изглежда....отново черна с черна кожа но бих го преживял
Както казах ще купувам след 4 месеца, ще го имам в предвид този сайт мерси много. Но с идеята да купувам кола от Германия ме хвърляте в напълно непозната територия.
Какво се очаква от мен - да си взема няколко почивни дни, да набележа 5-6 обяви, да отида на екскурзия и да ги проверя в техния еквивалент на Балкан Стар? После сигурно имам да се разправям с такси, транзити, документи, не съм никак запознат.
А сега искам да попитам чисто хипотетично какво мислите за тази кола от родната ни татковина?
http://www.mobile.bg...49&slink=enywdj Визуално изглежда добре, джантите и затъмнените стъкла ми компенсират черния салон донякъде. Май е на въздушно окачване, за съжаление.
По-интересно е защо я продава човека спешно? Или са му изникнали неочаквани финансови проблеми, или колата има кофти проблеми и иска да се отърве. Ако търсите ЦЛС бихте ли отишли да я видите?
Posted 15 July 2016 - 19:54
Няма нищо по-скъпо от евтин Мерцедес!
Иначе сериозно само по снимки е трудно при такъв автомобил. Лично аз не бих ходил да го гледам. Въобще ако търсех Цлс и то дизел бих избягвал ниския ценови сегмент. Но това съм аз, може да страдам от липсата на късмет. А и тия описания "спешно" само като ги видя и.....
Иначе сериозно само по снимки е трудно при такъв автомобил. Лично аз не бих ходил да го гледам. Въобще ако търсех Цлс и то дизел бих избягвал ниския ценови сегмент. Но това съм аз, може да страдам от липсата на късмет. А и тия описания "спешно" само като ги видя и.....
Edited by drjivago, 15 July 2016 - 19:57 .
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users