Говоря пълни глупости. Сега видях че първата е 4х4 и няма как да е с 7G-tronic.
S500 w220 4matic
Започната от trifonl, 20 юни 2016 - 09:53:44
343 мнения по тази тема
Публикувано 23 юни 2016 - 15:47
Публикувано 23 юни 2016 - 16:08
Аз знам че е еднакъв двигателя. Просто ми беше чудно дали е възможно разликата във вървежа да е от фейслифта.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 23 юни 2016 - 17:00
Не,просто втората има скъп нерентабилен ремонт.Аз знам че е еднакъв двигателя. Просто ми беше чудно дали е възможно разликата във вървежа да е от фейслифта.
Стар или нов двигател,2000 или 5000 кубика трябва да потегля без колебание и да реагира моментално при подаване на газ.
Публикувано 23 юни 2016 - 19:42
Първата ми харесва, но бих я проверил с лептоскоп, за да съм сигурен, че таванът не се е срещал с асфалта.
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 23 юни 2016 - 19:59
Колега не разбирам много. Имаш нещо в предвит знаеш нещо за колата или просто видя нещо на снимките? Благодаря!
Публикувано 23 юни 2016 - 22:02
За даденото авто не знам нищо, просто го гледах преди време и ми направи впечатление колко е запазена боята (за черна).
Казах си, че е пребоядисвана и сега прочитайки твоят пост разбирам, че съм бил прав.
Ако е нямала удари и е било само козметичен ремонт, не бих се притеснил, масово се среща в салоните на официалните дилъри в Германия (употребявани автомобили).
Бих опитал да се договоря за евентуална отстъпка, тъй като обслужването ще глътне над 1000лв.
Да неговорим когато дойде време за смяна на катализатори или подобен елемент как цифрата се множи като див полски заек.
Там е работата, че рядко собствениците обслужват машините си по-книга, на даден пробег замяна на определена част и най-често 2ят или 3ят+ собственик
има това "удоволствие".
Преди да купиш която и да е, провери си я при механик.
Успех в търсенето!
Казах си, че е пребоядисвана и сега прочитайки твоят пост разбирам, че съм бил прав.
Ако е нямала удари и е било само козметичен ремонт, не бих се притеснил, масово се среща в салоните на официалните дилъри в Германия (употребявани автомобили).
Бих опитал да се договоря за евентуална отстъпка, тъй като обслужването ще глътне над 1000лв.
Да неговорим когато дойде време за смяна на катализатори или подобен елемент как цифрата се множи като див полски заек.
Там е работата, че рядко собствениците обслужват машините си по-книга, на даден пробег замяна на определена част и най-често 2ят или 3ят+ собственик
има това "удоволствие".
Преди да купиш която и да е, провери си я при механик.
Успех в търсенето!
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 23 юни 2016 - 22:15
Благодаря! Определено ще я прегледа механик преди покупката. Имам съмнения че майстора който ми поддържа колата в Пловдив ще се справи добре с този модел кола. Ако имате идеи някой от София или Пловдив съответно срещу съответното заплащане за услугата да ми помогне ако се стигне до някоя специфична кола която искам да купя. Благодаря!
Публикувано 23 юни 2016 - 22:32
Извинявам се че питам по - подробно и съм може би малко нахален, но за пръв път ще си купувам кола и малко ми е мъгливо. Ориентирам се в огледите единствено от темите които съм чел тука във форума.
Публикувано 23 юни 2016 - 22:33
Закарай я в Балканстар при вас. Преди години купих ЦЛК от с.Труд и беше страхотна. В Балканстар си свършиха работата отлично и общо взето убиха всички механизми за сваляне на цената, просто казаха, че колата си е идеална.
Няма как да намериш не-удряна кола. Дори и по застраховка да е пребоядисвана за дреболии, пак си го има.
Ти искаш просто да е хубава и да ти е кеф, да си я покараш няколко години...
Ако всичко й работи, няма упорити грешки и те кефи, какво да му е
Извинявай, сега видях че е в София колата. Ивайджет или Балканстар, аз това бих направил.
... или разбира се колега, който познава модела и има желание да удари едно рамо
Публикувано 23 юни 2016 - 22:50
Колата няма номера, но ми се иска да я тествам по цариградско за да я настъпя няколко пъти. Търговеца каза че начина е да рискувам или да си платя транзитни номера. Къде е Софийския балканстар? Сещам се само за Ивайджет.
Този пост е редактиран от trifonl: 23 юни 2016 - 22:51
Публикувано 23 юни 2016 - 23:45
вземи транзитни номера - 30лв са и го ще ти трябва, има за по месец
без номера глобата е без книжка няколко месеца...
без номера глобата е без книжка няколко месеца...
Публикувано 24 юни 2016 - 08:23
Прават се на интересни по автокъщите имат от тези фирмените годишните транзитки ,ама им е по лесно да не пробваш много много, щото мое разбереш некои и друг дефект или да я закараш на някой разбирач и да ги бориш или в цена или да ги запсуваш.
Публикувано 24 юни 2016 - 09:31
Прават се на интересни по автокъщите имат от тези фирмените годишните транзитки ,ама им е по лесно да не пробваш много много, щото мое разбереш некои и друг дефект или да я закараш на някой разбирач и да ги бориш или в цена или да ги запсуваш.
В момента малко трудно ги дават, отделно и са скъпи и не всички имат.
Публикувано 24 юни 2016 - 11:30
Защо не видиш и тази
http://www.mobile.bg...56&slink=edgiqw
Изглежда запазена и може километрите да не са върнати чак толкова много.
Публикувано 24 юни 2016 - 11:53
Някой знае ли точно колко е по-скъпо окачването на 4матик-а?
В смисъл,ако преден носач е 1500лв.на 4матик,на задното колко е и при задното пак ли се сменя целия или може само шарнир?
В смисъл,ако преден носач е 1500лв.на 4матик,на задното колко е и при задното пак ли се сменя целия или може само шарнир?
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни