Колега, когато колата е минала преглед това не означава че всичко и е ок и може да е търкаляш 3000км докато се прибереш. Според мен ще си набиеш голям чеп с тези обяви които показваш. Гледай нещо около теб. Ще е купиш ок, за докарване 500 евро минимум си приготви. Не знаеш тази кола дали след 300 км няма да те остави някъде. Няма ли да ти разрешат да е качиш на подемник? Продавача казал... Всеки си говори какво ти се иска да чуеш само и само да ти вземе парите. Моя съвет е гледай нещо в Бг, аз ти показах едно купе за 3500, фейс, екстри, топ от всякъде, ти гледаш някакви кошници от 91 92 година които на нищо не приличат. Разбирам да е купуваш от приятел да, ама от бай мангал... Пиша ти всичко това понеже знам когато искаш нещо и сън не те хваща, не разсъждаваш трезво и после си блъскаш главата.Не се заяждам, не ме разбирай погрешно дано да намериш нещо читаво, но моя съвет е да мислиш трезво а не да се хвърляш на всяка кочина...
Колата още се продава собственика каза че е запазена без гнили купета и цената и е твърда минала е преглед значи мога да я докарам на ход,какво трябва да се гледа при закупуването на тази ска смятам да ходя с майстор щото неразбирам много от коли текат ли им гарнитурите на главата на двигателя скоростна кутия диференцял понеже едвали ще ми дадат да я гледам на подемник,на снимките задната броня сякаш е улюпена чак горе до лайсната невиждам копче за аср
Колега когато колата е минала преглед, това не означава всичко и е ок и може да е търкаляш 3000км докато се прибереш. Според мен ще си набиеш голям чеп с тези обяви които показваш. Гледаш нешо около теб. Ще е купиш ок, за докафване 500 евро минимум си приготви. Не знаеш тази кола дали след 300 км няма да те остави някъде. Няма ли да ти разрешат за е качиш на подемник? Продавача казал... Всеки си говори какво ти се иска да чуеш само и само да ти вземе парите. Моя съвет е гледай нещо в Бг, аз ти показах едно купе за 3500, фейс, екстри, топ от всякъде, ти гледаш някакви кошници от 91 92 година които на нищо не приличат. Разбирам да е купуваш от приятел да, ама от бай мангал... Пиша ти всичко това по еже знам когато искаш нещо и сън не те хваща, не разсъждаваш трезво и после си блъскаш главата.Не се заяждам, не ме разбирай погрешно дано да намериш нещо читаво, но моя съвет е да мислиш трезво а не да се хвърляш на всяка кочина...
Този пост е редактиран от babaneze: 24 септември 2015 - 16:47