Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Мнение за този с500Тази е от Испанияhttp://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=274051748&cd=635757608080000000&asrc=st

• Please log in to reply
159 мнения по тази тема

#136 Georgi_c280

Georgi_c280

Чирак

• Потребители на форума
  • 144 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    МЕРЦЕДЕС ц280 95г 2.8 193
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 октомври 2015 - 11:04

Просто голям касмет имах че ходих с братовчет ми който малко от малко знае какво да гледа ако бях сам щях да я имам вече и да я почвам с наливането в колата както каза един колега за тази кола трябва да имаш топки аз си ги имам даже и резервни си  взех продалжавам си да си следя за В140парата ми седи имам какво да карам в момента.Тази излезе преди месец от София един приятел на баща ми ходи да я гледа каза че колата е удряна отпред и стъклото било пукнато иначе собственика вика не няма такова нещо още на първата снимка си личи разликата разтоянието между фара и капака два пръста ярлък има сравнение с другия

Прикачени файлове

• 0

#137 glavata82

glavata82

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 31 октомври 2015 - 11:05

Здравейте ходих да гледам колата на колегата главата82 от Пловдив колата,значи предна броня пукната задната за боядисване калника и двете врати бяха пръснати колко да се каже че има боя там последствие колегата каза че е имало удар там някакав камион я бил усуркал кита се беше напукал на задната врата багажника вдлъбнат вакумите неработеха шибидаха също задното стъкло не се отваряше с много зор от пред от копчето.Колата я покарах направи ми впечетление че като дам газ до дупка и има едно малко замисляне докато стигне 2-3хил.оборота и тогава се изтрелваше има и едно тресене като карам от 60-100 110км волана трепери иначе колата ми хареса колегата каза че под 10бона няма да я даде бях готов да я взема ама има поне едно 1000лв боя по нея ако беше свалил поне 500лв щях да я взема,преди да тръгна за Варна му звъннах и му казах 9800 понеже имах толкова за да ми останат пари за прехвърляне и бензин съгласи се но после вика двата ключа ще ти ги дам като ми пратиш другия месец още 200лв е викам айде с здраве някой друг път ще дойда за колата,че така като си оправи добре колата да я боядиса както трябва ще получи 10ка но невярвам в това състояние някой да даде и 8бона пожелавам му успех с продажбата

Жоре няма да навлизам в спорове.сомо ще кажа,че ти свалих 2000лв от цената заради боята и задния прозорец и те предупредих преди да тръгнеш от Варна че под 10к няма да я дам.но ти си тарикат и се напъна за още 200лв.въпроса е принципен.относно треперенето ти обясних че е от гумите които се деформират от тежеста на колата.шибедаха работи.замисляне до 3к оборота казваш.кажи на колегите поне че и никога не беше карал автомат и че натискаш спирачката с левия крак.смея да твърдя че двигателя и кутията са супер пъргави.И Жоре.дошъл си да купуваш перфекната С-ка за 10к и не носиш пари за нотариус и бензин? Айде кажи ми че ако имаше 10500 кеш във теб пак щеше да си тръгнеш без С-ката за Варна?
  • 1

#138 glavata82

glavata82

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:

Публикувано 31 октомври 2015 - 11:08

Евала Жоре!Все пак добре е че отиде да се увериш сам за състоянието на колата,защото на приказки всички са перфектни!Който му се чете може да се върне на постовете на главата82.
Представям си ако беше отишъл да я гледа човек който е имал или има такава кола или разбира в детайли от тези коли какво още щеше да установи...

перфектна 140ка за 10к няма колега.само можеш да си представяш както сам казваш.
  • 0

#139 Georgi_c280

Georgi_c280

Чирак

• Потребители на форума
  • 144 Мнения:
  • Град:Варна
  • Автомобил:
    МЕРЦЕДЕС ц280 95г 2.8 193
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 октомври 2015 - 11:33

Не влизам в спорове но по телефона преди да тръгна те питах има ли нещо скрито по колата ти каза само предна и задна броня в последстие излязоха и че е сурната встрани когато гледах обявата беше я пуснал на 10450лв и тогава ти звъннах,да за карането на автомат за пръв път карам но имах мерак да закупя автомобила ако искаше да продадеш колата щеше да направих компромис но ти си държиш на десет тази кола скоро няма да я продадеш помни ми думата много малко хора ще я оценят и в това състояние в което е ти сам каза на прегледите на монтьорите тази кола  не за каране с 22 на сто успех с продажбата аз ще следя обявата ти с интерес Жив и Здрав

• 0

#140 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 31 октомври 2015 - 16:38

още на първата снимка си личи разликата разтоянието между фара и капака два пръста ярлък има сравнение с другия

Абе много разбирачи пък са се навъдили. Това разстояние се получава и когато фарът е свалян и после не е сложено винтчето от страната на решетката и фарът увисва. Това винтче е мега трудно да се постави обратно. Дори на моята не е поставено и фарът ми леко виси и се получава леко по-голямо разстояние от капака, а колата ми категорично никога не е удряна.

По снимки ще видите дедовия.

• 2

#141 glavata82

glavata82

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:

Публикувано 31 октомври 2015 - 16:47

Не влизам в спорове но по телефона преди да тръгна те питах има ли нещо скрито по колата ти каза само предна и задна броня в последстие излязоха и че е сурната встрани когато гледах обявата беше я пуснал на 10450лв и тогава ти звъннах,да за карането на автомат за пръв път карам но имах мерак да закупя автомобила ако искаше да продадеш колата щеше да направих компромис но ти си държиш на десет тази кола скоро няма да я продадеш помни ми думата много малко хора ще я оценят и в това състояние в което е ти сам каза на прегледите на монтьорите тази кола  не за каране с 22 на сто успех с продажбата аз ще следя обявата ти с интерес Жив и Здрав

успех и на теб с намирането.ще погледаш замазани котури и ти и ще си вземеш късмега.20-30 на сто,колата си я карам.не съм я спирал но като гледам кво си причинил на твойта С280.май по добре,че не я взе.;)
  • 0

#142 glavata82

glavata82

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:

Публикувано 31 октомври 2015 - 16:52

Абе много разбирачи пък са се навъдили. Това разстояние се получава и когато фарът е свалян и после не е сложено винтчето от страната на решетката и фарът увисва. Това винтче е мега трудно да се постави обратно. Дори на моята не е поставено и фарът ми леко виси и се получава леко по-голямо разстояние от капака, а колата ми категорично никога не е удряна.

По снимки ще видите дедовия.

Така е,колегата Жоро дойде с още двама капацитети от Варна и още не им бях отворил капака и капацитетити почнаха са свалят на 8 и 9 хиляди.суркана била.търкаляна през таван ,усукана.но като я закарахме в сервиза и нещо млъкнаха.
  • 0

#143 Gangsta Man

Gangsta Man

Рапeр

• Членове на клуба
  • 3671 Мнения:
  • Град:5Rich-California
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz W 140 S500 L
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 октомври 2015 - 18:38

Хаха.....кажете честно и двамата,че за 200 лева развалихте пазарлък за 10 хилки ?

• 4
Публикувано изображение

By Batev

#144 glavata82

glavata82

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:

Публикувано 31 октомври 2015 - 18:44

Хаха.....кажете честно и двамата,че за 200 лева развалихте пазарлък за 10 хилки ?

не колега.аз му паднах на 9800лв.но той после каза че няма за нотариус и бензин.дадох му и друг вариянт но не пожела човека.мераклия е но трябва да събере още малко парички
  • 0

#145 top

Майстор

• Потребители на форума
  • 2100 Мнения:
  • Автомобил:
    MB 2010 SL350 316hp;2015 E350 BlueTEC 258hp.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 октомври 2015 - 18:55

Общо взето в България няма хубави W140, гледах ги и всичките са зле или нямат така наречените "всички екстри". Скоро като я пооправя ще покажа една която си заслужаваше парите, модела и е от 1992г. 600SEL, но после е правена на 6.9 от Brabus, даже и километража и е Brabus има всичките табелки и документи от тях.  

• 0

#146 glavata82

glavata82

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 33 Мнения:

Публикувано 31 октомври 2015 - 18:59

Общо взето в България няма хубави W140, гледах ги и всичките са зле или нямат така наречените "всички екстри". Скоро като я пооправя ще покажа една която си заслужаваше парите, модела и е от 1992г. 600SEL, но после е правена на 6.9 от Brabus, даже и километража и е Brabus има всичките табелки и документи от тях.

сакън не я показвай.че колегата от Варна щи предложи 10те бона за тоя Brabus
  • 0

#147 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1881 Мнения:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 октомври 2015 - 20:33

Как я караш мен.
Иначе сделки се развалят и за по-малко
  • 0

#148 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 31 октомври 2015 - 22:39

Къде се загуби ти???? 140ка ли си взел?
В БГ има хубави 140ки, ама не се продават.

• 0

#149 drjivago

drjivago

Майстор

• Потребители на форума
  • 1881 Мнения:
  • Автомобил:
    Вече бивш s212, e200 cdi
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 01 ноември 2015 - 00:02

И теб те няма пушка
  • 0

#150 shotgun600

shotgun600

Майстор

• Потребители на форума
  • 3761 Мнения:
  • Автомобил:
    W140 600SEL

Публикувано 01 ноември 2015 - 00:07

Как, аз съм си тук нон стоп, докато топа заряза марката преди няколко години и отиде от тъмната страна :)

• 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни