Нека момчето да отиде да я провери в хисторията в Испания ако е наред ще я капарирам
Мнение за този с500Тази е от Испанияhttp://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=274051748&cd=635757608080000000&asrc=st
Започната от
Georgi_c280
, 14 сеп 2015 - 10:18:49
159 мнения по тази тема
Публикувано 28 септември 2015 - 18:20
Публикувано 28 септември 2015 - 18:21
хората просто се чудят защо търсиш как да се вкараш в някакъв филм с внос на автомобил от друга страна, като нямаш опита и уменията за това, може би дори и езика не говориш(гледа в руските страни, в испания, в германия, в швейцария - всички говорят на различни езици и имат различни процедури)
Публикувано 28 септември 2015 - 19:10
Аз предлагам да спрем с обявите и съветите и да го оставим колегата да вземе някой 'топалка'... За пореден път се обеждавам, че колкото повече се опитваш да помогнеш на някой, той си знае неговото...
Късмет с покупката
Аз приключих с писа ето в тази тема, ще следа с и терес в раздел проблеми и ремонти .
Късмет, нищо лично
Късмет с покупката
Аз приключих с писа ето в тази тема, ще следа с и терес в раздел проблеми и ремонти .
Късмет, нищо лично
Този пост е редактиран от babaneze: 28 септември 2015 - 19:11
Публикувано 04 октомври 2015 - 16:59
Колега купи ли кола вече?
Ако още не си,ето нещо ново на пазара
http://www.mobile.bg...06&slink=ara8ll
Публикувано 04 октомври 2015 - 17:22
Тази се продаваше до онзи ден в Швейцария за 2к франка.даже му я предложих.някой иска да извади едни бързи 2 бонаКолега купи ли кола вече?
Ако още не си,ето нещо ново на пазара
http://www.mobile.bg...06&slink=ara8ll
Публикувано 04 октомври 2015 - 17:46
И аз се сетих за онази и търсих да ги сравня ,ама е изтекла обявата.
Публикувано 06 октомври 2015 - 09:20
Значи да не казвам голяма дума спрял сам се на С420 97г колата се продава за 4300евро в Испания и чакам уточнения с собственика за кога да отида и така,моя човек вчера се върна от Германия за онази сивата която бях публикувал вика гнилоч пълен даже вътре коша почнал да става на дупки,който иска да си купува кола от там да взема аз и подарък да я даде няма да я взема, а тази която си публикувал мисля че е от Австрия то на снимките си личи долу на праговете на снимките с отворените врати.Аз колата не я купувам от зор да се хвърля на някой гнилоч а за да си ме радва понеже искам такава кола от малък в момента си карам моята заделилсъм пара за тази от Испания давидим какво ще става
Публикувано 11 октомври 2015 - 18:59
http://www.mobile.bg...26&slink=aummes
На ти кола.
Тази лично съм е гледал за себе си и за това е предлагам. Колата е прекрасна за паричките си единствената отявлена липса е на буквичката L след S600 общо взето. Всичко работи ,колата е изпъната ръжда няма. Има леко пукната предна броня и леко хлътнало дърво .Намеси и насирания няма. Единственото смущаващо нещо е смененото незнайното управление на маслените амортисьори отзад и някакви резки по главите при буксата на дебитомерите/въздухомерите ,но и въпреки това не изглеждат отваряни. Сега колата за паричките си е страшна.
П.П. Не я взех единствено заради липсата на буквичката L отзад от чисто ценителска гледна точка общо взето.
Този пост е редактиран от Ванюша: 11 октомври 2015 - 19:16
Публикувано 11 октомври 2015 - 19:53
Имаш право ,но нищо не прече да е поискал така човека. За тия парички колата е стегната.
Този пост е редактиран от Ванюша: 11 октомври 2015 - 19:55
Публикувано 11 октомври 2015 - 22:35
А ве друго си е човека да си купи квото иска!
Аз си търся Cl,ама нарочно не пускам тема щото знам какво искам и знам че може и да не го намеря и не ми пука колко ще чакам!
Аз си търся Cl,ама нарочно не пускам тема щото знам какво искам и знам че може и да не го намеря и не ми пука колко ще чакам!
Публикувано 11 октомври 2015 - 22:55
Така е daimler1 и аз съм го научил заради глупоста си съм си взимал каквото не искам и никога и не го карах с удоволствие. Сега знам ,че за хубавия Мерцедес се чака ,а хубавав Мерцедес и хубава жена искат ухажване.
Публикувано 12 октомври 2015 - 10:31
Здравейте колеги спрял съм се на кола С420 говорено е с собственика за 20сти този месец да я взема на 4000евро,понеже майстора с който щях да ходя си има ангажименти и не може за тази дата какво да гледам при покупката освен за течове на гарнитури,ск кутия диф.Колата според мен е 96г същата е като на колегата главата82 самоче е сива,има навигация предни и задни ел седалки подгрев отпред и отзад оригиналния парктроник общо взето не фул версия но на нея се спрях сменени са ролки масла дискове с сервизна книжка е казал продавача.Питането ми е толкова ли е голяма разликата в вървенето между С500 и С420 разликата е 40коня и 70нм въртящ момент
Този пост е редактиран от Georgi_c280: 12 октомври 2015 - 11:30
Публикувано 12 октомври 2015 - 13:33
Гледай да работи всичко. Свежата кола си личи. Което не значи ,че в близко бъдеще няма да има нещо за правене. Успех.
Публикувано 31 октомври 2015 - 10:26
Здравейте ходих да гледам колата на колегата главата82 от Пловдив колата,значи предна броня пукната задната за боядисване калника и двете врати бяха пръснати колко да се каже че има боя там последствие колегата каза че е имало удар там някакав камион я бил усуркал кита се беше напукал на задната врата багажника вдлъбнат вакумите неработеха шибидаха също задното стъкло не се отваряше с много зор от пред от копчето.Колата я покарах направи ми впечетление че като дам газ до дупка и има едно малко замисляне докато стигне 2-3хил.оборота и тогава се изтрелваше има и едно тресене като карам от 60-100 110км волана трепери иначе колата ми хареса колегата каза че под 10бона няма да я даде бях готов да я взема ама има поне едно 1000лв боя по нея ако беше свалил поне 500лв щях да я взема,преди да тръгна за Варна му звъннах и му казах 9800 понеже имах толкова за да ми останат пари за прехвърляне и бензин съгласи се но после вика двата ключа ще ти ги дам като ми пратиш другия месец още 200лв е викам айде с здраве някой друг път ще дойда за колата,че така като си оправи добре колата да я боядиса както трябва ще получи 10ка но невярвам в това състояние някой да даде и 8бона пожелавам му успех с продажбата
Публикувано 31 октомври 2015 - 10:42
Евала Жоре!Все пак добре е че отиде да се увериш сам за състоянието на колата,защото на приказки всички са перфектни!Който му се чете може да се върне на постовете на главата82.
Представям си ако беше отишъл да я гледа човек който е имал или има такава кола или разбира в детайли от тези коли какво още щеше да установи...
Представям си ако беше отишъл да я гледа човек който е имал или има такава кола или разбира в детайли от тези коли какво още щеше да установи...
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни