При мен има "развитие" в негативна посока Mиналата седмица на диагностика ми изписа освен стандартните грешки (36 Lambda factor regulation - Above upper limit;
37 Lambda factor regulation-below lower limit; ) и една нова 23 Oxygen sensor-open circuit. Незнам какво ще рече тази прекъсната верига- на сигнала ли е на подгряването ли и от самата сонда ли или някъде по трасето.Това беше събота но нищо не се е случило както се казва или поне не съм разбрал, до онзи ден както и днес . След потегляне всичко нормално,3-4 спирания и на светофара спирам работи нормално и в един момент двигателя почва да работи неравномерно и да тресе, оборотите се размърдват и стават нестабилни. След изфорсиране от моя страна и потегляне се оправя и всичко пак е наред поне до колкото усещам колата. Получава се някъв моментен срив сякаш- за пръв път на място кога е колата и се чудя дали това не се е случвало преди само че в движение и затова да прави проблема,Отделнно дали изчезва проблема и се оправя или си влиза в някъв авариен режим не мога да разбера. Не мога да го опиша много точно защото е за кратко и изчезва. Утре пак ще чета грешките и ще споделя какво изкарва,но имам съмнения дали всичко което отчита като грешка се пази или е временно до изчезване на проблема. Само да отбележа ,че газта си беше спряна нацяло и двата пъти и се случи след известно време работа-първия път да е била към 30-40 градуса,днес около 60 градуса.
Този пост е редактиран от Chavalinov: 31 октомври 2015 - 23:10