Мисля че някъде се поставя течна фаза,но специално за Варна мой познат който искаше да си купува А 6-ца 2010г. са му обяснили че сега настъпват тия системи у нас и още не могат да ги правят безпроблемно и той се отказа от бензинов вариант.Неговия човек има договор с няколко дилъра на нови автомобили да поставя газови уредби на клиентите и предполагам че е запознат,но знае ли човек.По принцип смятам че е по-добре да си монтираш газовата в Холандия въпреки по-високата цена,защото за мен гаранцията е условие номер едно.Другата възможност е да отделиш доста време в България за да ти я поставят,ти да я караш и да се увериш че всичко е наред и ако има нужда от донастройки да се случат тук,но не знам дали ще ти излезе по-евтино спрямо загубеното време.При всички случаи аз бих я карал известно време без газ за да се уверя че всичко е изключително на ред по колата и после бих поставил газовата уредба,защото иначе би се получило едно безконечно лутане и чудене проблема от къде идва-от газовата или от ел.системата на самата кола.Успех ти желая при намирането на автомобила и по нататък!Всички тук знаем какво е да си наумиш нещо и какво търпение трябва да чакаш то да се случи!