Черната от тук не бих я гледал - с тия монтирани допълнително ДВД-та и прочее, кой знае какво са направили с инсталацията.
Да не говорим, че дори се вижда до колко е читава работата им - махагона не седи както трябва (за мен това си е показател за претупана работа)
Друго което е - снимките в обявата на тази кола са същите, които съм гледал и преди няколко години (тоест.. не се знае дали моментното състояние отговаря)
Цената й варираше от 7500 евро до 22 000 лв..
За мен фаворит (след колата на Рошавия, че по неговата се знае какво още има да се до оправи и е наистина перфектна) е бялата. (8990 euro)
Макар че -
1. За мен тази кола е макс края на 95 (май месец 96та вече са с новия климатроник) - освен това (не съм сигурен), но ми изглежда, че е с двойния махагон, което е още един показател за годината. За десерт и антенките на задния капак - 96та януари ги спират
2. Има някакви тунинг изпълнения, които не ми допадат (най-вече огледалата ... )
3. 600 е...
Веднага след него се нарежда черния 500 (9999 euro)
1. Тази кола е макс 94 (фаровете са преди фейса, огледалата са преди фейса)
2. Правена е или за Англия или за Америка (скалата за моментния разход е в галони, а не в литри), но може и просто да е сменен километража. Но ако е сменян той, от тук идва другия въпрос - дали наистина тази кола е на тези километри ?
3. На мен лично не ми харесват още няколко неща - топката на скоростите, къде и как е монтирано двд-то, предната броня (донякъде) и предните 2 лайсни (на калниците) с тия хриле...
Третата изобщо не бих я коментирал - грозен за мен цвят както вътре, така и вън. Даааааалеч от каквито и да е фейсове. Супер постна от към екстри...