Здравейте, колеги. Голям фен съм на Мерцедес от много време, почитател съм на 190, 124 - общо взето тази форма(по-старите модели).
Решил съм да си купя Мерцедес, който ще е изцяло за кеф. Ще си е редовен и в движение, но постоянно ще е гаражен за да му се правят подобрения.
Пускам тази тема и се извинявам, ако не е в подходящия раздел, ако трябва нека някой модератор я премести - та... Искам вашата помощ, какъв Мерцедес да си взема, какъв двигател да търся и дали случайно сток може да се тунингова, ако не - какво трябва да се смени или е най-добре да присадя нов двигател, но проблема е, че после ще има голями разправии по КАТ.
Предполагам, че няма да вземете темата ми на сериозно заради въпросите, които ви задавам, но ви уверявам, че съм напълно сериозен и, че като започна нещо не се спирам докато не го направя докрай... Просто искам мнение от човек, който вече го е правил това и ще ми даде най-добрият съвет за да направя най-доброто, което мога. Не казвам, че утре го купувам и до 1 месец е готов, но дори и 1г. да ми отнеме важното е да ценим по-старите автомобили и да се грижим за тях, а именно това искам аз. Нещо по-различно и хубаво!
Надявам се на вашата помощ, нека заедно направим един нов проект на който ще се радват всички после
Поздрави,
Григор