Оставката на Дянков (анкета)
Започната от kdl, 18 фев 2013 - 18:27:58
179 мнения по тази тема
Публикувано 20 февруари 2013 - 22:37
Ти затова ли си боядиса каляската чИрвена
Публикувано 20 февруари 2013 - 22:50
Нали чат да става бе и внимавай как ми пишеш, че другото ми шизофринично аз се появи
Btw Съгласен съм с краткото ти и точно мнение.
Само при мисълта да дойде някой от тройните или паръмова, много мои познати вплетоха в изречение израза "еднопосочен билет"
Btw Съгласен съм с краткото ти и точно мнение.
Само при мисълта да дойде някой от тройните или паръмова, много мои познати вплетоха в изречение израза "еднопосочен билет"
Публикувано 20 февруари 2013 - 22:58
Чавес ни е малко!!! На българина му трябва някой с яка ръка да го прекара през къра, защото сме овце.Жална ни майка, ако падне това правителство!
Дано имаме късмет начело на държавата да застане Мъж! Мъж, българин! Не да ни крадат шушумиги от малцинствата и бивши нагаждачи!
Комуната е шит, не стават!
....според мен близнак на Чавес е за тук, калпазан който няма да кляка на ония, баш загниващите.
............
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:01
Тия дето искат да се махне това правителство трябва да предложат алтернатива кой да дойде. Много интересно кой ще бъде предложен? Всички ги знаем кои са. Все някой трябва да е начело на държавата. Аз предпочитам Бойко и по-нагоре съм си написала доводите. От всички, които ми се предлагат на политическата сцена ще искам отново да е Бойко Борисов.
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:06
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:15
Бейлис с водка 50/50 - любимото ми
Допи ми се Бейлис,сега ще си сипя да ми дойде вдъхновението.
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:18
Косьо да не се крие, че тоя фитил дето запали не знам как ще го огаси
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:19
Baileys с водка е велико!
Аз си налях чисто виски!
Съгласен съм с вас за кабинета.
Що да го гасим?
Аз си налях чисто виски!
Що да го гасим?
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:19
Наздраве ! виски и вода
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:20
С кои нас? Ние сме на 60 мненияBaileys с водка е велико!
Аз си налях чисто виски!
ЛиловНа кой викаш Косьо?
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:29
Че трябва да има алтернативи, а понеже няма в момента, са сакатлъци...
А си харесвам и президента (както и предните, въпреки че те са винаги основно имиджова фигура), и финансовия министър, въпреки че е темерут и дори премиера... просто няма алтернатива в момента.
Не искам тройни коалиции, двойни, Догановци, Станишевци... Меглена Кунева я харесвам, беше отличен евро-депутат, който си вършеше работата съвестно и с невероятно добри отзиви от международните й колеги.
Но тя няма харизмата да обединява хората около идеите си.
А и малко хора могат да привлекат овчарския електорат към себе си. Колкото и да плюем по Бойко, той успява.
Колкото и тъжно да е, огромна част от хората в тази държава няма да може да приеме за управник ерудиран човек. Трябва да е някой, който да тегли пички лелини на всяко изречение и да е малко или много простак.
А си харесвам и президента (както и предните, въпреки че те са винаги основно имиджова фигура), и финансовия министър, въпреки че е темерут и дори премиера... просто няма алтернатива в момента.
Не искам тройни коалиции, двойни, Догановци, Станишевци... Меглена Кунева я харесвам, беше отличен евро-депутат, който си вършеше работата съвестно и с невероятно добри отзиви от международните й колеги.
Но тя няма харизмата да обединява хората около идеите си.
А и малко хора могат да привлекат овчарския електорат към себе си. Колкото и да плюем по Бойко, той успява.
Колкото и тъжно да е, огромна част от хората в тази държава няма да може да приеме за управник ерудиран човек. Трябва да е някой, който да тегли пички лелини на всяко изречение и да е малко или много простак.
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:33
Точно това искам и аз да кажа. В момента Бойко ни подхожда на електоралното ниво, а и няма по-добра алтернатива. Бойко е силен лидер и не му дреме кой какво мисли за него. Той си гони целите и "тегли пички лелини на всяко изречение" /цитат Лилов /Колкото и да плюем по Бойко, той успява.
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:33
Наздраве за простаците! почвам ги тяхната мама......с тъмна бира!
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:35
А бе къде е Царя,да му го и на него.
Нещо ми се губи тоя мишок.
как каде , у някоя дупка - пиян
Този пост е редактиран от cyberpig1: 20 февруари 2013 - 23:36
Публикувано 20 февруари 2013 - 23:35
ти да не си от червените слухари, че така ни изненадА
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни