Публикувано 20 февруари 2013 - 11:04
Станиоле,говориш като масата от тия на протестите, дето само повтарят,че не разбирали нищо,ама то се виждало, че нещата не са наред.
Те искат да падат кинти от небето, а те да се търтят от кълка на кълка. Айде кажи ми как тези идиоти да получават високи заплати, като са неграмотни?
Това е един омагьосан кръг, който започва още от училище, когато на подрастващия му е по-гот да се чупи от час,за да пляка сварка и покер по кафетата.
После в университета същото - преписване,наглост и хитреене са достатъчни, за да получиш диплома за висше образование. Аз лично съм свидетел как 30%
от колегите ми завършиха без да знаят какво изобщо учат. После същите тия излизат по протестите и реват за високи заплати. Е как високи заплати като нямат 2гр познания в главата?
Който съвестно е учил навремето сега взима висока заплата, това е истината. Има глад за компетентни хора, а не за шофьори, куриери и путки майни от тоя сорт.
Имам безброй примери за млади хора, специалисти /не от преписвачите/, дето са на по 25г и взимат по 3000лв заплата. Тъй че пари има,брат, знания няма.
За състоянието на България търсете причината в себе си! Във всеки един аспект - за бедността, за простотията, за кочината по улиците и в природата - търсете причината у вас!