първи снимки на проектно E500...
Започната от Lorinser, 23 яну 2013 - 23:15:58
176 мнения по тази тема
Публикувано 24 януари 2013 - 10:34
Изглежда жестоко. Свалям ти шапка.
www.etheraudio.net
Публикувано 24 януари 2013 - 11:28
на белия калниците само изглеждат по-големи, заради това че е бял..същите са, но от метал.
черното много поглъща.
Танасе, ше ти турим бан, пак развали темата, мазен чалгар такъв , Танас-style! тва e old school gangsta мобил, ти....
Коце, ами ако трябваше да му слагам оригинални калници? 1 бр е 2бона от Балкан стар.... горд съм че първото фул копие е наше производство, родно!!!!
черното много поглъща.
Танасе, ше ти турим бан, пак развали темата, мазен чалгар такъв , Танас-style! тва e old school gangsta мобил, ти....
Коце, ами ако трябваше да му слагам оригинални калници? 1 бр е 2бона от Балкан стар.... горд съм че първото фул копие е наше производство, родно!!!!
Публикувано 24 януари 2013 - 12:01
Знам че са метални бре И знам че е родно производство, за което... адски респект.
А Танас верно утепа с таа мазна цигания Капоне вика
А Танас верно утепа с таа мазна цигания Капоне вика
Публикувано 24 януари 2013 - 12:32
аа метални са само на белия.
На черния мерцедес са стъклопластови и такива ще си бъдат. Стъклопласт, ама 5мм!! по здраво от ламаринения 1мм.Заради това че е 5мм--бяха голями драми с пасването и преправянето на калъпите за да компенсираме.
Публикувано 24 януари 2013 - 14:46
става супер приятно, само леко снижаване иска колата
Боянски, какъв мотор е предвиден след този? дето беше замислил 7,3? 5-литровия после ще излезе ли на пазара
Боянски, какъв мотор е предвиден след този? дето беше замислил 7,3? 5-литровия после ще излезе ли на пазара
Публикувано 24 януари 2013 - 14:50
И снижаване ще правим, но едно по едно, да довърша пакета Е500, фланци, и после пружини...
Да имам един 5,6 който лесно ще го направим 7,2 (имам биелите и коляновия вал от 7,2)
И стария го правя на маса за бира
Публикувано 24 януари 2013 - 17:28
Добре де те предните калници не са ли си тенекиени още от някога до колкото си спомням беше писал че доста си се оръсил за тях или тук става въпрос само за отзад и нещо съм се омотал аз.
Ще стане страхотен Мерцедес-Бенз помня още като сменяше мотора колко тертиплииски работеше и изпипваше всичко така ,че и за това начиниание нямам съмнение ,че ще го нагласиш чудно. Лека и спорна работа.
И един въпрос нали приказка за М117 5600 кубически сантиметра как така колянов вал и мотовилки от 7200 кубически сантиметра аз незнам този мотор да го е имало в тази разновидност ако се бъркам би ли дал малко дани за него.
Ще стане страхотен Мерцедес-Бенз помня още като сменяше мотора колко тертиплииски работеше и изпипваше всичко така ,че и за това начиниание нямам съмнение ,че ще го нагласиш чудно. Лека и спорна работа.
И един въпрос нали приказка за М117 5600 кубически сантиметра как така колянов вал и мотовилки от 7200 кубически сантиметра аз незнам този мотор да го е имало в тази разновидност ако се бъркам би ли дал малко дани за него.
Този пост е редактиран от Ванюша: 24 януари 2013 - 17:30
Публикувано 24 януари 2013 - 17:57
Не бе Боби,цената на която се продава бялото купе е надута някак си и солена .на белия калниците само изглеждат по-големи, заради това че е бял..същите са, но от метал.
черното много поглъща.
Публикувано 24 януари 2013 - 18:16
Добре де аз ли съм кьорав и не виждам раздувки на задните калници!
Този пост е редактиран от Sharky///AMG: 24 януари 2013 - 18:18
Публикувано 24 януари 2013 - 19:01
Бояне ти как искаш да правиш задните раздувки .Тия пичове под моста на захарна фабрика знаеш ли ги? Те правиха на онова момче амириканчето раздувките на Е280-ката и уж с гаранция че нямя да спука кит ,а че всичко било ламарина по размер огъната и те така.Ако не ме лъже паметта за раздувките му бяха взели 250лв ама не съм 100% сигура.
Публикувано 24 януари 2013 - 20:47
раздувките отзад ще се сложат-скоро. сега още няма време за тях. пък и доработваме калъпа.
За раздувки отзад ще ползвам калъп, който направихме от белия мерцедес на задните калници.
Неискам да правим заварки и кит. Направо си слагам стъклопластовите раздувки, хващам ги със смола към ламарината, кит, зануляване и боя.
Мотора- има фабрично тунинг за М117, който го прави на 7,2 (тунинг на koenig от щатите.). Обемът го постигат чрез удължаване на хода на буталото, демек само колянов вал и по-къси биели.Блокът остава същия. Попаднах на разколачен такъв мотор в немска морга. Ако имам време това лято ще се занимая със случая. Ако нямам-ше карам малолитражка- 5,6.
Публикувано 24 януари 2013 - 22:07
Браво Лоринзер !!! Пожелавам ти 7.2ката мотор да се сбъдне и да късаш M-ки, Sки , RS-ки и секви такива немски конкуретни. Пък и ще е голям кеф да върви повече от някое друго АМГ.
Един ден искам да видя как се захващаш със G class, мисля, че и нея ще успееш да доработиш подобаващо
Един ден искам да видя как се захващаш със G class, мисля, че и нея ще успееш да доработиш подобаващо
Немеца го е измислил !
Публикувано 24 януари 2013 - 22:28
Виноват
Споко бре .. второто / твое / и третото / мое / ще е пак БГ
Ще покажем на всички как го правят в БГ пичовеTe
Този пост е редактиран от Lorinser: 15 юни 2013 - 23:49
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 24 януари 2013 - 23:52
Нещо съм бил в заблуда...Мисля че колата беше на един колега(не си спомням името),който първо я прави,после я продава и накрая на части я пусна.Не знаех че е при теб,но съм почти убеден че е същата кола.
Публикувано 25 януари 2013 - 00:09
Ако ще правиш двигателя пусни една оферта за биелите и вала от 5.6цата, до колкото знам стават на м119
Follow your own star...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни