CLK 430 V8 W208
Започната от batvas, 18 яну 2013 - 14:09:42
145 мнения по тази тема
Публикувано 31 януари 2013 - 14:10
А тва с бомбите изобщо не трябва да се споменава... За да си се треснал така че да има опасност за бутилката, повярвай ми няма да ти дреме, ако ме разбираш. Газовата бутилка е далеч по-безопасна от бензиновия резервоар, пък и за това си има годишен технически преглед. Виждал съм ебати размазаните автомобили, а куките са извадили само газовата така да седи на страни от автомобила, а пък нищо ѝ няма...
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."
Now they will learn of fear, these mewing babies who thought they could destroy me. I shall regain my powers, and I shall come to them in the night. And my visits shall not be kind."
Публикувано 31 януари 2013 - 14:26
Както каза Наско , от където и да го погледнеш си е далаверка
А да питам тва цкл с 24/ 100 газ и 4 литра разлика газ бензин .... да не би да има няквки проблеми с ГИ ?
Преди да кажете София , не е Плевен на мен не ми се вярва 4 литра от горе
А да питам тва цкл с 24/ 100 газ и 4 литра разлика газ бензин .... да не би да има няквки проблеми с ГИ ?
Преди да кажете София , не е Плевен на мен не ми се вярва 4 литра от горе
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 31 януари 2013 - 14:34
И аз се боря със същия проблем (само дето при мен разликата варира от 4 до 8 литра), така че съм твърдо убеден, че е в настройката / монтажа, но още работя по въпроса. Всеобщото мнение обаче е, че все пак има някаква разлика. Някои казват 1-2 литра, други 4-5л... Аз като приключа моята сага, ще споделя Днес мойта ми даде 16.7/100 градско в София на доста къси разстояния основно, т.е. 70% от шофирането е приключило преди да стигне 80 градуса или тамън да е загряла...
"My armies are all slain. My castle lies in ruins. My enemies have taken everything from me, all my wealth and power. But they could not kill me. I still walk the earth, weak but alive. They have taken everything but the beating of my undead heart.
Публикувано 31 януари 2013 - 15:07
До сега да го беше настроил 20 пъти
Публикувано 31 януари 2013 - 15:28
Е настроих го, ама пак не е добре... Все пак преди беше 19-23/100... Сега днеска дойдоха парички (че Януари...) така че продължавам.
Публикувано 31 януари 2013 - 17:54
Нали си давате сметка, че реалният разход на газ е доста по-голям, от този, който изчислявате, защото съм 99.999% сигурен, че не изваждате от пробега километрите, които минавате на бензин?
Например аз карам на газ, офисът ми е на 13 км. от мястото, където живея. От бензин на газ колата минава на 5 километра след като тръгна. Т.е. минавам 5 км. на бенцин и 8 километра на газ. На връщане е 1:1 същото. И сега смятаме. Сипвам 44 литра газ, минавам 370 километра и свършва... и простата сметка е, че колата гори 44/370*100=11.89 л/100
Да обаче, правилната сметка е:
370 км. / 13 км. = 28.5 ходения на работа... * 8 км. на газ на всяко ходене = 228 км. на газ (останалото до 370 е на бензин!) И сега идва готиния момент - 44/228*100=19.3 л/100!
Например аз карам на газ, офисът ми е на 13 км. от мястото, където живея. От бензин на газ колата минава на 5 километра след като тръгна. Т.е. минавам 5 км. на бенцин и 8 километра на газ. На връщане е 1:1 същото. И сега смятаме. Сипвам 44 литра газ, минавам 370 километра и свършва... и простата сметка е, че колата гори 44/370*100=11.89 л/100
Да обаче, правилната сметка е:
370 км. / 13 км. = 28.5 ходения на работа... * 8 км. на газ на всяко ходене = 228 км. на газ (останалото до 370 е на бензин!) И сега идва готиния момент - 44/228*100=19.3 л/100!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 31 януари 2013 - 18:58
Естествено, че го имам в предвид. Само дето при мен колата преминава на газ доста по-бързо. В километри все забравям да го проверя, но от Славянска и 6-ти Септември минава на газ на Орлов мост и после следват 2-3км въртене около Полиграфията докато намеря място Но пак, да зимата е трудно да се прецени точно разхода. Дори да си слложа +1л грешка в сметката, пак излиза много... Но пак казвам, като се уверя, че всичко по уредбата и настройката е окей, ще направя тестове на разхода и ще споделя.
Публикувано 31 януари 2013 - 20:56
Aбе хора, разход се засича на дълго за да е точен. Днеска като ме ухапа кучето по едно време и до трета мигаха триъгълници по таблото, какви разходи да смятам в София. Стига ми че с 20лв минавам градско повече от 100км..... това е достатъчна икономия, при положение, че карайки на бензин дистанция от 100км трудно се минава с 30лв че понякога и отгоре.
На каквото и да сложиш газ ще я избиеш
На каквото и да сложиш газ ще я избиеш
Публикувано 31 януари 2013 - 21:51
Aз преди време много се чудех за газ на старата и така и не сложих за 6 / 7 години , досега да съм избил не само газовата ами и колата.
чух мнение от газаджия монтиращ различни уредби и правил много скъпи коли на газ / включително на доста S ки .Каза , че заради качестшото на газта БГ за М113 препоръчва в момента Романо с OBD - да уточн[ , че той знаеще предварително ,че няма да монтира той ГИ -от Бургас е , та няма причина да рекламира една или друга марка при условие, че той монтира и БРЦ, Ланди ренцо, че и фобоса.
Мнения!
чух мнение от газаджия монтиращ различни уредби и правил много скъпи коли на газ / включително на доста S ки .Каза , че заради качестшото на газта БГ за М113 препоръчва в момента Романо с OBD - да уточн[ , че той знаеще предварително ,че няма да монтира той ГИ -от Бургас е , та няма причина да рекламира една или друга марка при условие, че той монтира и БРЦ, Ланди ренцо, че и фобоса.
Мнения!
Публикувано 31 януари 2013 - 23:35
Не знам и мен нещо ме прихвана тая вечер та покарах малко изцяло на триъгълник, а после и като измих колата, че беше заприличала на офроад автомобил и като качи още 15 коня :P направо я изцедих
Иначе заредих всичко на макс и общия ми разход дойде 18/100 (газ+бензин) за 276км.
Иначе заредих всичко на макс и общия ми разход дойде 18/100 (газ+бензин) за 276км.
Този пост е редактиран от Kainy: 31 януари 2013 - 23:35
Публикувано 05 февруари 2013 - 20:30
има нещо нередно по тия газови уредби, какъвто и трафик да е, не е нормално 24/100 в града за 2,3 двигател.... на мой близък бмв е60 3.0 с ГИ гори 16-18/100 във Варна, автоматик и се настъпва... на един друг - бмв 740 - 18-20 градско и 13-14 извън, а е с дърт 4-степенен автомат....
моя умрял кон м111 е с метан, и то обикновен - 29лв/200км из Варна и карам като първия човек на моменти, извънградско и до Стара Загора съм ходил с едно зареждане газ или метан си е жива далавера, ако ще 5/100 да ми гори колата, пак няма да давам 3лв за литър бензин....
п.п. чакаме хубави снимки на ЦЛК-то да плакнем очички ))) и ако джантите ще ги изхвърляш, ще приема дарение!
моя умрял кон м111 е с метан, и то обикновен - 29лв/200км из Варна и карам като първия човек на моменти, извънградско и до Стара Загора съм ходил с едно зареждане газ или метан си е жива далавера, ако ще 5/100 да ми гори колата, пак няма да давам 3лв за литър бензин....
п.п. чакаме хубави снимки на ЦЛК-то да плакнем очички ))) и ако джантите ще ги изхвърляш, ще приема дарение!
Публикувано 15 февруари 2013 - 22:58
здравейте ...искам да използвам темата на колегата за да ви покажа една обява : http://nfs.mobile.bg...ls&slink=22z3ld
моля за коментари.... ,че имам желание да се придобия с едно такова зверче
моля за коментари.... ,че имам желание да се придобия с едно такова зверче
Публикувано 15 февруари 2013 - 23:04
Американка, изглежда чиста, само таа решетка!
Публикувано 15 февруари 2013 - 23:04
Щатска версия изглежда, даже и ключа е американския с паник бутона.
Какво да кажа, предницата ми идва много накичена... иначе е ок колата на снимки.
Какво да кажа, предницата ми идва много накичена... иначе е ок колата на снимки.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни