![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.png)
http://mnogozle.com/...zobretenie.html
Публикувано 10 януари 2013 - 10:15
" самозадоволяването е за удоволствие-
еването за престиж"
Публикувано 10 януари 2013 - 11:04
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 януари 2013 - 12:23
Ама никой не говори за Г-ги тука(то е ясно 4х4 за кво иде реч), а за некви нужници на предно колко били убави и колко далече стигали ,а иначе всички имаме мерници и ни седят Ъ у гаражО.
Иначе сме страшни фенове и мераклий.
Евалата праим на хората които не се притесняват да палнат бенца и зиме и лете да за на пътя и да се гордеят с това.
Публикувано 10 януари 2013 - 12:50
Ама никой не говори за Г-ги тука(то е ясно 4х4 за кво иде реч), а за некви нужници на предно колко били убави и колко далече стигали ,а иначе всички имаме мерници и ни седят Ъ у гаражО.
Иначе сме страшни фенове и мераклий.
Евалата праим на хората които не се притесняват да палнат бенца и зиме и лете да за на пътя и да се гордеят с това.
Публикувано 10 януари 2013 - 18:48
The best or nothink.
Публикувано 10 януари 2013 - 19:03
Нали това е един от чаровете на марката,че лесно не се трошиИ какво за да съм голям фен трябва да си карам колата нонстоп и да е троша по дупките само за да докажа, че съм фен?! И не съм мераклия? Хубава логика
Публикувано 10 януари 2013 - 21:04
И какво за да съм голям фен трябва да си карам колата нонстоп и да е троша по дупките само за да докажа, че съм фен?! И не съм мераклия? Хубава логика
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 януари 2013 - 01:31
Ако покажеш красавците от аватара, със сигурност ще стане ясно защо мислиш така.
По-якото е че от доста от постовете се разбира че 124 е в състояние да ококори очите на доста колеги в зимни условия.........аман от това досадно дамгосване......втълпено на масата че задното е шит.
А бе, колата си е чук за годините!
Публикувано 11 януари 2013 - 01:35
И какво за да съм голям фен трябва да си карам колата нонстоп и да е троша по дупките само за да докажа, че съм фен?! И не съм мераклия? Хубава логика
Публикувано 11 януари 2013 - 01:59
Не си ме разбрал нещо,ако става дума за някоя реставрирана или в пълен оригинал класика сто процента трябва да се кара само лятото и то в слънчеви и сухи дни или по сватби и кръщанета но за 190,124,140 и всички други букви от азбуката от A ад Z на Мерцедес мисля че трябва да се карат без значение зиме лете и с много кеф и да не му пука на човек че е със задно и се носят легендои колко кекави са и т.н
Публикувано 11 януари 2013 - 02:05
Публикувано 11 януари 2013 - 02:08
Публикувано 11 януари 2013 - 02:19
Публикувано 11 януари 2013 - 19:01
ААА ЖМеЛ мерси по добре да си търкалям баба наста.
Не ме кефи нещо въпреки че и такова търкалях две седмици (3.2б ензин) и от тогава жената все ги заглежда и се ме разпитва как са им центе поевтиняли ли са от тогава.
Публикувано 11 януари 2013 - 19:14
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни