Ха сега кажете как се държат W124 на сняг?!
Започната от valyon, 21 дек 2012 - 16:44:20
116 мнения по тази тема
Публикувано 10 януари 2013 - 10:15
" самозадоволяването е за удоволствие-
еването за престиж"
Публикувано 10 януари 2013 - 11:04
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 януари 2013 - 12:23
Ама никой не говори за Г-ги тука(то е ясно 4х4 за кво иде реч), а за некви нужници на предно колко били убави и колко далече стигали ,а иначе всички имаме мерници и ни седят Ъ у гаражО.
Иначе сме страшни фенове и мераклий.
Евалата праим на хората които не се притесняват да палнат бенца и зиме и лете да за на пътя и да се гордеят с това.
Aз лично за предното не съм казал нито една добра дума, можеш да прочетеш цялата тема
Относно сравнението между задно и 4х4 просто няма смисъл да се дискутира повече.
Седма година вече карам само бенцове на задно и то целогодишно. Ходя на ски поне 10-12 пъти на сезон, така че не се притеснявам и от снеговете, обаче винаги се съобразявам със снега и пътната обстановка, ако има много дълбок, неизчистен сняг и т.н. непреодолими за задното препятствия, винаги предпочитам да отида с джип.
Публикувано 10 януари 2013 - 12:50
Ама никой не говори за Г-ги тука(то е ясно 4х4 за кво иде реч), а за некви нужници на предно колко били убави и колко далече стигали ,а иначе всички имаме мерници и ни седят Ъ у гаражО.
Иначе сме страшни фенове и мераклий.
Евалата праим на хората които не се притесняват да палнат бенца и зиме и лете да за на пътя и да се гордеят с това.
И какво за да съм голям фен трябва да си карам колата нонстоп и да е троша по дупките само за да докажа, че съм фен?! И не съм мераклия? Хубава логика
Публикувано 10 януари 2013 - 18:48
Аз искам, не искам целогодишно си карам цедката. Няма пари за джипове и тем подобни екстри.
The best or nothink.
Публикувано 10 януари 2013 - 19:03
Нали това е един от чаровете на марката,че лесно не се трошиИ какво за да съм голям фен трябва да си карам колата нонстоп и да е троша по дупките само за да докажа, че съм фен?! И не съм мераклия? Хубава логика
Никога не оставям магарето си в калта.
Публикувано 10 януари 2013 - 21:04
И какво за да съм голям фен трябва да си карам колата нонстоп и да е троша по дупките само за да докажа, че съм фен?! И не съм мераклия? Хубава логика
Ако покажеш красавците от аватара, със сигурност ще стане ясно защо мислиш така.
По-якото е че от доста от постовете се разбира че 124 е в състояние да ококори очите на доста колеги в зимни условия.........аман от това досадно дамгосване......втълпено на масата че задното е шит.
А бе, колата си е чук за годините!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 януари 2013 - 01:31
Ако покажеш красавците от аватара, със сигурност ще стане ясно защо мислиш така.
По-якото е че от доста от постовете се разбира че 124 е в състояние да ококори очите на доста колеги в зимни условия.........аман от това досадно дамгосване......втълпено на масата че задното е шит.
А бе, колата си е чук за годините!
ОФФ топик 124-то съм го показвал, има снимки точно като го купих (между другото имаше доста хора, които били гледали колата, била сбирщайн от екстрите и имаше изказвания, че била събирана от морга май, не съм сигурен дали не беше още в старият форум, но впоследствие се оказа, че само цвета не е оригинален и излезе доста читава кола) 116-ката е в окаяно екстериорн състояние, но пък интериора е доста запазен няма никакви липси ни вън, ни вътре започнах го и до никъде не съм стигнал горе доло. Финансови неуредици настъпиха. И на него трябва да има снимки някъде из форума. За конската тиква не ми се говори, там е много побългарена, но си е пазя и няма да се разделя с нея. Точно сега съм с на бълдъзата топ-а освен некви нейни снимки да постна
Публикувано 11 януари 2013 - 01:35
Не си ме разбрал нещо,ако става дума за някоя реставрирана или в пълен оригинал класика сто процента трябва да се кара само лятото и то в слънчеви и сухи дни или по сватби и кръщанета но за 190,124,140 и всички други букви от азбуката от A ад Z на Мерцедес мисля че трябва да се карат без значение зиме лете и с много кеф и да не му пука на човек че е със задно и се носят легендои колко кекави са и т.н
Публикувано 11 януари 2013 - 01:59
Не си ме разбрал нещо,ако става дума за някоя реставрирана или в пълен оригинал класика сто процента трябва да се кара само лятото и то в слънчеви и сухи дни или по сватби и кръщанета но за 190,124,140 и всички други букви от азбуката от A ад Z на Мерцедес мисля че трябва да се карат без значение зиме лете и с много кеф и да не му пука на човек че е със задно и се носят легендои колко кекави са и т.н
Ся гледам един косуорт на 190-тка 2.3 16 келешчета, с обратни скорости, дали няма да е палава зимата, реално искам G за зимата, но от искане и това да е имам ме делят някъде около 49 990лв
Публикувано 11 януари 2013 - 02:05
По убаво от Г-то няма (карал съм две)но аз съм по скромен ,мен ме делят 25 000лв от крайната цел ,даже ако приспадна 140-ката са 20 000лв.
Всяка сутри се събуждам с идеята че съм с 20 бона по богат ама като се разсъня греда!!!
Всяка сутри се събуждам с идеята че съм с 20 бона по богат ама като се разсъня греда!!!
Публикувано 11 януари 2013 - 02:08
Що бе мерцедес произвеждат и ML
Публикувано 11 януари 2013 - 02:19
ААА ЖМеЛ мерси по добре да си търкалям баба наста.
Не ме кефи нещо въпреки че и такова търкалях две седмици (3.2б ензин) и от тогава жената все ги заглежда и се ме разпитва как са им центе поевтиняли ли са от тогава.
Не ме кефи нещо въпреки че и такова търкалях две седмици (3.2б ензин) и от тогава жената все ги заглежда и се ме разпитва как са им центе поевтиняли ли са от тогава.
Публикувано 11 януари 2013 - 19:01
ААА ЖМеЛ мерси по добре да си търкалям баба наста.
ML на смарта по големия батко ли му беше не помня?
Публикувано 11 януари 2013 - 19:14
Е какво им е толкова на МЛ-те, особено последните 163-ки:Inspiration и Final edition?
Имат си косури, но кой модел няма, чак да ги изкатвате пълен боклук....
Имат си косури, но кой модел няма, чак да ги изкатвате пълен боклук....
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни