Да си кажа и аз колкото пъти съм се свързвал с тях (без жокер) винаги са си вършили работата...Наложи ми се да се свържа с тях, понеже ме имаше на запис и нямаше как да се оправя по мой начин, и трябва да кажа, че си свършиха работата перфектно!
Не знам дали е било от жокера, но съм доволен
Пак бих го направил...
Тия от метрологията имат някакъв странен регламент, че ако подадеш сигнал и отидат да правят на някого проверка (сиреч си вършат работата) и няма засечено нарушение (а бъди сигурен, че когато ходят от метрологията, нарушение няма) - проверката е за сметка на жалбоподателя. Това била някаква мярка срещу фалшивите сигнали. Пълна идиотщина.
За мен по-интересен е не феноменът, че по бензиностанциите лъжат, а че хората знаят, че ги лъжат и въпреки това продължават да зареждат на същите бензиностанции.
Аз от 2006 г. зареждам само на една марка бензиностанции и сипвам на други, само ако има риск да ми свърши бензина някъде на път (не е като да не се е случвало). Освен това обърнете внимание, че има проблеми на конкретни места, с конкретни горива. Единия казва - излъгаха ме с нафта, другия го оборва с бензин, третия говори за друг обект и за газ.
Аз за 6 години с БЕНЗИН на ОМВ Корабчето не съм имал проблеми нито веднъж - нито с качество, нито с количество. Имах един единствен проблем с обслужването - оплаках се (ама не на управителя, а в централата) и предприеха мерки МОМЕНТАЛНО.
На ЕКО не зареждам по лични причини, които съм изреждал многократно... на Лукоил не зареждам никога, защото не познавам доволен от тяхна бензиностанция...
Но наистина, за мен е загадка, защо всички плюят срещу Лукоил, но въпреки това повечето продължават да зареждат там, че дори и продължавам да чувам да ги хвалят, дори и хора, които не са доволни...