Събота по празниците реших да отскоча до Пловдив. На тръгване заредих от обекта им на бул. Възкресение, който се намира до парка в кв. Разсадника, тъй като живея тук и ми е по път. Тъкмо си викам: "Е сега ще си използвам новата карта с отстъпката" и след като се върнах в колата и включих на контакт забелязах, че стрелката на бензиномера не е там, където трябва да отиде при зареждането на ТОВА количество гориво. Помислих си, че ще мръдне след малко и потеглих. Стигайки в Пловдив бях полудял вече, защото ми даде разход 11 на 100 извънградско, когато обикновено ми дава 8 на 100 извън града. Изключвам възможността да е лошо гориво, защото и вода да ми сипат, ако количеството беше това, което пише на колонката, стрелката щеше да е там, където трябва. В Понеделник заредих от ЕКО в Пловдив, стрелката отиде, където си трябва, и разходът си беше точно 8 на 100 отново. Рехиш да пробвам отново на Лукойл - с 20 лв минах 28 км >
Как мога да разправям с тях оттук нататък, защото тази наглост не ми дава да заспя вечерно време?! На кого да се оплача?! Кого да ангажирам?! Да си нося ли мерителен съд и, когато пак забележа, че ме мамят да извикам управителя, да сипя пред него в съдя и после да му разбия зъбите?!! Как бихте реагирали вие на това безочливо обирджийство на Лукойл?!