Караме по магистралите вече със 140 км/ч
Започната от Алфонсо, 25 яну 2012 - 17:57:12
а по скоростните пътища-120км
111 мнения по тази тема
Публикувано 07 февруари 2012 - 18:25
Да ти кажа и аз забелязвам същото
До сега тази зима не съм се окопал нито веднъж
До сега тази зима не съм се окопал нито веднъж
Публикувано 07 февруари 2012 - 18:42
Да, ESP-то е страхотна система при Мерцедес. Наистина е незаменима!
Публикувано 07 февруари 2012 - 21:41
Аз успях да се окопая два пъти Първия път на Боровец заедно с Лендкрусер и Ауди Куатро което не можа да мине от там дето аз минах Втория път на преспите пред блока ни ... е не можах да смажа заледените коловози така каго гледам само аз и жената с нейната А класа си спираме пред блока другите коли изчезнаха някак си хахахах ... Днес на паркинга в работата слезнахме да бутнем няколко Бавареца като единия беше новата петица ... а 3 те ЦЛК-та се изнесохме с гордо вдигнати емблеми и светкащи триъгълници хехехех
Публикувано 07 февруари 2012 - 22:54
Колега не че не ти вярвам ма... на витоша съм се качвал с летни гуми с куатрото.
Пък ако искаш може да се пробваш да караш по мен в преспите
п.п. куатрото ми няма "светкащи триъгълници" но може да се пробваш ако решиш
Пък ако искаш може да се пробваш да караш по мен в преспите
п.п. куатрото ми няма "светкащи триъгълници" но може да се пробваш ако решиш
Този пост е редактиран от staniola: 07 февруари 2012 - 22:57
Mercedes 400 SE (W140) 286 hp - Specs & Performance
Когато първата кола е здрав Бенц, марката остава до живот!
Публикувано 08 февруари 2012 - 01:04
Малко се отнесохме от темата, тия неща беше по-редно да си ги говорим в темата за пътната обстановка
Ама нищо де
Днеска пак върлувах по тесните и заледени редутски улички с ЦЛК-то с новите зимни Гудрич-и - ядове нямах, НО при минус 10 градуса коловозите са доста замръзнали и опитите да ги прегазя бяха неуспешни. Карам си направо, при завъртян пълен ляв примерно
Ходих и по центъра- същото положение, само коловозите не са толкова ясно изразени, повече коли са минавали явно.
пп Продължавам да не съм се окопавал никъде тая зима. Два пъти до х. Алеко на Витоша и три или четири пъти до Боровец, включително и на нощна, когато температурите са доста под нулата.
пп2 Ако рано или късно се окопая, ще ви се похваля
Ама нищо де
Днеска пак върлувах по тесните и заледени редутски улички с ЦЛК-то с новите зимни Гудрич-и - ядове нямах, НО при минус 10 градуса коловозите са доста замръзнали и опитите да ги прегазя бяха неуспешни. Карам си направо, при завъртян пълен ляв примерно
Ходих и по центъра- същото положение, само коловозите не са толкова ясно изразени, повече коли са минавали явно.
пп Продължавам да не съм се окопавал никъде тая зима. Два пъти до х. Алеко на Витоша и три или четири пъти до Боровец, включително и на нощна, когато температурите са доста под нулата.
пп2 Ако рано или късно се окопая, ще ви се похваля
Този пост е редактиран от Алфонсо: 08 февруари 2012 - 01:07
Публикувано 08 февруари 2012 - 09:56
И аз в неделя така се хвалих.....от тогава са ме бутали 3 пъти
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 08 февруари 2012 - 10:42
От 3 дена не бях излизал и сутринта ми се наложи.Трябваше си бутане за да излезна от преспата.Жена ми бута а 4 човека седят и гледат.Помолих ги да помогнат а те ми отговарят,всеки да се оправя както може.Е нема такова псуване.
Колеги ако видите закъсал колега,спрете за 2 минути,много е гадно.
Колеги ако видите закъсал колега,спрете за 2 минути,много е гадно.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 08 февруари 2012 - 10:42
И аз така - всеки път като се похваля - същия ден нещо става, затова спирам да се хваля
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 08 февруари 2012 - 10:52
и аз спрях да се хваля
днеска за втори път не можах да изляза от нас и ми се наложи бутане...
днеска за втори път не можах да изляза от нас и ми се наложи бутане...
Публикувано 08 февруари 2012 - 10:52
Аз и да се хваля и да не се хваля си бутам : ))
Публикувано 08 февруари 2012 - 10:55
Е сега пак се окопах и довечера как ще излизам не ми ражда кратуната.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 08 февруари 2012 - 10:58
Много е относително какво означава стар мерцедес. Защото според някой хора 2003 също е стар : )
Публикувано 08 февруари 2012 - 11:10
Е ся се връщам от Дружба, ама не с Бенцо. Возия ме с едно Джъсти.........и докато чакахме едни приятели в междублоковото....ожалих народа.
Такива ледени коловози, нема ! Субарката легна на коремчето и фучи с гумички.... а е от тия с всички задвижващи търкаленца.
Викам ке бутаме........а шофера: Не,прилагаме операция "нивомат", само слезте. И готово
Такива ледени коловози, нема ! Субарката легна на коремчето и фучи с гумички.... а е от тия с всички задвижващи търкаленца.
Викам ке бутаме........а шофера: Не,прилагаме операция "нивомат", само слезте. И готово
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 08 февруари 2012 - 11:23
Аз от Редута излизам, ама не мога да изляза от гаража. Ще ходя след малко да изрина снега пред гаража... като гледам съседите ще си потрошат броните, но няма да изринат малко сняг...
Публикувано 08 февруари 2012 - 12:25
Редута си е бедстващ квартал, особено малките улички.
пп Коце, трябва да пиеме по бира с тебе, по съседски
пп Коце, трябва да пиеме по бира с тебе, по съседски
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни