Android vs AppleВ картинки... или pe6o666 vs me :)
Започната от Hooligan, 10 сеп 2011 - 17:47:38
627 мнения по тази тема
Публикувано 29 май 2012 - 19:31
HTC ONE X или SIII (от днес го има)
виж ги на живо, разцъкай ги и който ти хареса повече - той е ;-)
и двата са чудесни телефони, и аз се двоумя между двата в момента, и ще реша на живо.
Но и аз клоня към ХТЦ-то на тоя етап.
виж ги на живо, разцъкай ги и който ти хареса повече - той е ;-)
и двата са чудесни телефони, и аз се двоумя между двата в момента, и ще реша на живо.
Но и аз клоня към ХТЦ-то на тоя етап.
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 29 май 2012 - 19:58
след сонито на жената с андроид повече телефон с извънземни нема да си взема
пък който иска да верва че ябълката е секта....
пък който иска да верва че ябълката е секта....
Публикувано 29 май 2012 - 21:24
Андроида е BMW-то, а Apple Мерц, нали...да не стават обърквания
Публикувано 29 май 2012 - 21:32
Пешоу, Андроида си е Андроид, Епъла си е нахапана ябълка, а Мерца си е Мерц!
Според мен не може да се сравняват ама хич
Според мен не може да се сравняват ама хич
Публикувано 29 май 2012 - 21:38
Колкото повече ползвам Андроид, толкова повече си мисля, че Епъл не може да са чак толкова голямо зло.
Този пост е редактиран от Praetorian: 29 май 2012 - 21:39
Публикувано 29 май 2012 - 22:59
Aко някой иска да ми купи един айфоун 4 или поне да ми го даде за временно ползване, много ще съм благодарен...
Че тоя Андроид ми действа изнервящо и на мен
Че тоя Андроид ми действа изнервящо и на мен
Публикувано 30 май 2012 - 00:56
Нещо интересно Стив Джобс приживе е отказал SIRI и не е одобрил 4s....:
10 Changes That Must Have Steve Jobs Rolling In His Grave
10 Changes That Must Have Steve Jobs Rolling In His Grave
Публикувано 30 май 2012 - 01:24
Не знам какви андроиди ползвате,но или са някакви слаби телефончета с версия 1.6,или сте пристрастени към iOS .От три години съм на Android телефони,мислех миналата година да си взема и iPhone 4,но не ме грабна,реших да изчакам iPhone 5,ама то пък излезе 4S,който нямаше кой знае какво повече освен по-добра камера,двуядрен процесор и миSIRI,която за простосмъртните неанглийско-говорящи е полезна колкото на бяла мечка терлици.Едно време Mercedes-а на "жисиемите" беше NOKIA и всеки уважаващ себе си що годе паралия имаше на колана си 6110,нищо че батериите им хлопаха и се тъпчеха разни хартии да уплътняват.Сега титлата Mercedes на телефоните е на iPhone,а андроидите са айфони за бедни... Нищо,че ако речеш да качиш от ифончето снимка някъде трябва да...не знам кво си...мазохизъм!Е,мернах днес някакви снимки,според които новият iPhone 5 ще е с 4'' дисплей и т.н.Ако ми хареса,бих си купил...Но в никакъв случай не подценявайте андроида!Не мисля,че iOS имат голямо предимство...Напротив!
Публикувано 30 май 2012 - 08:38
Аз съм от 2 седмици с HTC One X и съм много доволен.
За Айфона, покрай мен почти всички си накупиха, не е като да не съм имал наблюдения над него, но с абсолютно нищо не ме грабна, да поискам да си го купя, даже напротив, непрекъснатото натякване - айфон, та айфон даже ме отказа....След като за жена ми взехме HTC Rhyme и си поиграх и го поразгледах и ми хареса, след това ходих да видя One X, хареса ми, накара ме да си го взема
Разбира се това всичко си е субективно и моя гледна точка, преди това съм имал само нокий, за последно N97 и бях убеден, че няма да мина на iOS или Андроид, но.....
Затова мисля, че след като Алфонсо и той си е бил фен на нокия, да го поразгледа One X, аз лично си смених плана и го взех на изплащане, като сметката ми, която така и така плащам ще се увеличи с около 10 лв. месечно, нещо което смятам, че не е болка за умиране, а и ми подариха много яки слушалки - http://www.beatsbydr...pid=B5933&cat=2
За Айфона, покрай мен почти всички си накупиха, не е като да не съм имал наблюдения над него, но с абсолютно нищо не ме грабна, да поискам да си го купя, даже напротив, непрекъснатото натякване - айфон, та айфон даже ме отказа....След като за жена ми взехме HTC Rhyme и си поиграх и го поразгледах и ми хареса, след това ходих да видя One X, хареса ми, накара ме да си го взема
Разбира се това всичко си е субективно и моя гледна точка, преди това съм имал само нокий, за последно N97 и бях убеден, че няма да мина на iOS или Андроид, но.....
Затова мисля, че след като Алфонсо и той си е бил фен на нокия, да го поразгледа One X, аз лично си смених плана и го взех на изплащане, като сметката ми, която така и така плащам ще се увеличи с около 10 лв. месечно, нещо което смятам, че не е болка за умиране, а и ми подариха много яки слушалки - http://www.beatsbydr...pid=B5933&cat=2
Този пост е редактиран от eMs1: 30 май 2012 - 08:38
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex W163 270 CDI '03
Публикувано 30 май 2012 - 17:03
И аз от 16 май съм с HTC ONE X и бих го препоръчал на всеки,който иска красив и умен телефон.
Публикувано 30 май 2012 - 18:22
Утре съм в М-тел ще разгледам HTC One X и Samsung Galaxy SIII. Ако има още нещо интересно, ще разгледам и него.
За Ай фона... не мерси, нямам познат който да ИМА айфоун и да не го е носил поне веднъж, че някои и доста пъти, по сервизите... качество
pp Интересува ме с какво стъкло е дисплея на HTC One X? Държа дисплея да не се драска, също така хич не харесвам китайските протектори-лепенки за екран. Впечатлен съм от ненадраскващото се Gorilla glass на един телефон
За Ай фона... не мерси, нямам познат който да ИМА айфоун и да не го е носил поне веднъж, че някои и доста пъти, по сервизите... качество
pp Интересува ме с какво стъкло е дисплея на HTC One X? Държа дисплея да не се драска, също така хич не харесвам китайските протектори-лепенки за екран. Впечатлен съм от ненадраскващото се Gorilla glass на един телефон
Този пост е редактиран от Алфонсо: 30 май 2012 - 18:30
Публикувано 31 май 2012 - 08:38
Мисля, че се води Corning Gorilla Glass, дисплея имам предвид.
Вчера даже го изпуснах веднъж и то от височко , но слава Богу и драскотинка няма
П.П. Отиди в М-тел на Батенберг, новият магазин, там е специално за разглеждане и пробване на телефони, таблети и всичко друго, каквото се сетиш. Също така, ако решиш да си взимаш, взимай БЯЛ, има разлика в доставчиците за белите и черните (или тъмно сън, така и не го видях), като черните дават дефекти, поне няколко човека от м-тел ми го казаха.
Вчера даже го изпуснах веднъж и то от височко , но слава Богу и драскотинка няма
П.П. Отиди в М-тел на Батенберг, новият магазин, там е специално за разглеждане и пробване на телефони, таблети и всичко друго, каквото се сетиш. Също така, ако решиш да си взимаш, взимай БЯЛ, има разлика в доставчиците за белите и черните (или тъмно сън, така и не го видях), като черните дават дефекти, поне няколко човека от м-тел ми го казаха.
Този пост е редактиран от eMs1: 31 май 2012 - 08:42
ex C124 220 '94
ex W163 270 CDI '03
ex W163 270 CDI '03
Публикувано 31 май 2012 - 09:10
Гледам сравнения межди ябълки и извънземни се вихрят, но аз скоро барнах една Нокия Лумина 800 и искам да ви препоръчам, ако ви се отдаде възможност да разцъкате, за да видите колко мазно и удобно се борави. Чакам представянето на виндоус фоун 8 и може би следващя ми телефон ще е с виндовс.
Сега съм с андроид, чакам ъпдейт до 4-ка, ама като видях на жената Сони-то след ъпдейта, май ще отивам към виндовса.
Въпреки, че съм почти фанатизирн ХТЦ фен(вече 4-ти ХТЦ телефон имам), за мен уан Х е едно голямо разочарование на безбожна цена. Уан Х е може би всичко останало, но не и телефон. С тоя изпъкнал обектив по ми мяза на професионален фотоапарат, а пък почти 5 инчовия екран е като перде по време на разговор, закрива ти половината лице и губиш видимост. От към процесор и памет, спокойно можеш да го ползваш за сървър, ама много му мижава батерийката, трябва да се продава с ръчно зарядно с манивела. Предполагам, че и доста топли при натоварване на четирете ядра, така че и климатик няма да е излишен.
Аз се придържам към теорията, че телефона трябва да е телефон и най-много навигация.
Сега съм с андроид, чакам ъпдейт до 4-ка, ама като видях на жената Сони-то след ъпдейта, май ще отивам към виндовса.
Въпреки, че съм почти фанатизирн ХТЦ фен(вече 4-ти ХТЦ телефон имам), за мен уан Х е едно голямо разочарование на безбожна цена. Уан Х е може би всичко останало, но не и телефон. С тоя изпъкнал обектив по ми мяза на професионален фотоапарат, а пък почти 5 инчовия екран е като перде по време на разговор, закрива ти половината лице и губиш видимост. От към процесор и памет, спокойно можеш да го ползваш за сървър, ама много му мижава батерийката, трябва да се продава с ръчно зарядно с манивела. Предполагам, че и доста топли при натоварване на четирете ядра, така че и климатик няма да е излишен.
Аз се придържам към теорията, че телефона трябва да е телефон и най-много навигация.
Този пост е редактиран от mradulov: 31 май 2012 - 09:11
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 31 май 2012 - 09:52
Аз кум Ябълката нямам никакви забележки. Ползвам 4-ка от 1г и съм супер доволен. Батерия 5 дена, интерфеиса е супер удобен. Всичко се качва в облака автоматично никакви проблеми никакви забиви никакво забавяне. Програми за него каквото ти душа иска за по 1.50 или безплатни.
Ползвам си го даже и за дистанционно на телевизора. Андроидите може да предлагат по-голям екран и по-мощни процесори, но всичко това е за сметка на батерията а интеграцията на софтуера с хардуера е под всякаква критика.
Ползвам си го даже и за дистанционно на телевизора. Андроидите може да предлагат по-голям екран и по-мощни процесори, но всичко това е за сметка на батерията а интеграцията на софтуера с хардуера е под всякаква критика.
Публикувано 31 май 2012 - 10:20
Глас от мен за Нокиа Лумиа..това е другият телефон на половинката и щом вече го ползва няколко месеца без оплакване..това е показателно, че телефонът е читав..
Иначе аз моят айфон не го сменям за нищо..
П.П. Вече година го имам и проблеми с него не съм имала..
Даже минах на 5.1.1 оня ден..държи се много добре..
Иначе аз моят айфон не го сменям за нищо..
П.П. Вече година го имам и проблеми с него не съм имала..
Даже минах на 5.1.1 оня ден..държи се много добре..
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни