Android vs AppleВ картинки... или pe6o666 vs me :)
Започната от Hooligan, 10 сеп 2011 - 17:47:38
627 мнения по тази тема
Публикувано 19 март 2012 - 11:46
УбаФ, не е моя device, но засега се справят добре без Стив. Да видим как ще върви... Силно се надявам да е успял да зареди достатъчно хора, за да продължат напред с неговата визия!
Публикувано 19 март 2012 - 23:44
Триф-така и така си тука-да те питам-имаш ли начин да вкараме една нокия в test mode,,,с някакъв кондензатор ставало -през пиновете на батерията и т.н.?.....имаш ли идея за какво те питам?
Изтрий въпросчето после
мИсИ
Имам, разбира се ;-)
Аз лесно ще я вкарам, ма дай малко повече инфо, може и на скайп/тел.
И нали знаеш, че след това, трябва да и се "налее" нов софт, ако говорим за едно и също ;-)
The New iPad
Как е?
Заслужава ли си?
Миииии, чуден е, много ме кефи и определено си заслужава.
Екрана е направо невероятен, просто няма такива цветове... резолюцията се чувства осезаемо, спрямо предишния.
Бе заслужава си.
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 20 май 2012 - 18:46
Публикувано 23 май 2012 - 23:29
Which one r u?
Публикувано 24 май 2012 - 00:32
Ако това в средата е HTC, съм аз
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 25 май 2012 - 00:39
Apple iPhone 4s vs HTC One X vs Samsung Galaxy SIII
Публикувано 25 май 2012 - 09:48
Имм нова малка играчка на Apple. Много се кефя . След половин година Galaxy SII, още ми липсва iPhone-a.
Публикувано 25 май 2012 - 15:14
Аз май ще се метна в един SIII
Публикувано 25 май 2012 - 18:49
Ае бе, загуби се като старите пари.....
Този пост е редактиран от бай Васил: 25 май 2012 - 18:49
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 28 май 2012 - 18:16
Android WIN!!!
Публикувано 28 май 2012 - 21:04
Въпреки че темата е за Андроид срещу Епъл, искам да вмъкна един въпрос относно Windows Mobile.
Замислил съм покупка на нов смартфон, че сегашната ми, желязна иначе, Nokia E71 остаря и започна да ми омръзва.
Та колебая се между новите модели на Нокия, по-специално Lumia 710 и Lumia 800, и двата с Windows mobile или някой Android телефон- Samsung, HTC или SE Experia примерно.
Поради ред причини и лични убеждения не искам да си взимам Ай-фон
Замислил съм покупка на нов смартфон, че сегашната ми, желязна иначе, Nokia E71 остаря и започна да ми омръзва.
Та колебая се между новите модели на Нокия, по-специално Lumia 710 и Lumia 800, и двата с Windows mobile или някой Android телефон- Samsung, HTC или SE Experia примерно.
Поради ред причини и лични убеждения не искам да си взимам Ай-фон
Публикувано 29 май 2012 - 18:09
Windows mobile вече няма, има Windows phone. Казвам го за да го знаеш.
Лично аз не бих ти препоръчал да се занимаваш с тази OS :-)
Слабо развитие, липса на поддръжка, слаба от към приложения игри и т.н.
Ако кажеш за какво ще го ползваш, бих те насочил по конкретно, или кажи ти към какво си се насочил. Нокиите с WP ги прескочи ;-)
От друга страна, Андроид е добра ос, особено 4 (ICS)
направиха много през годините, не казвам, че е перфектната, но е много близо ;-)
има огромен набор от приложения, игри и всякакви глезотии, отделно всяка марка си има и фенове и разработчици, които пишат нови ромове (в случай, че оригиналните не те кефят)
С две думи, изборът ти е Андроид или iOS... това са Мерцедеса и BMW на мобилните системи за сега.
всички останали са опели
Бюджета какъв е? Какво ще кажеш за новия HTC ONE X или Samsung Galaxy S3, в бюджета ли са ти?
Лично аз не бих ти препоръчал да се занимаваш с тази OS :-)
Слабо развитие, липса на поддръжка, слаба от към приложения игри и т.н.
Ако кажеш за какво ще го ползваш, бих те насочил по конкретно, или кажи ти към какво си се насочил. Нокиите с WP ги прескочи ;-)
От друга страна, Андроид е добра ос, особено 4 (ICS)
направиха много през годините, не казвам, че е перфектната, но е много близо ;-)
има огромен набор от приложения, игри и всякакви глезотии, отделно всяка марка си има и фенове и разработчици, които пишат нови ромове (в случай, че оригиналните не те кефят)
С две думи, изборът ти е Андроид или iOS... това са Мерцедеса и BMW на мобилните системи за сега.
всички останали са опели
Бюджета какъв е? Какво ще кажеш за новия HTC ONE X или Samsung Galaxy S3, в бюджета ли са ти?
Публикувано 29 май 2012 - 18:34
Windows Phone беше верно, сори за неточността, не съм обърнал внимание.
За елефоните....абе в бюджета са, то бюджетът е разтегливо понятие, то и Ай фона ми е в бюджета, ама хич не ме кефи като телефон и като съотношение цена/качество... много пари за нищо Малко сектантство ми изглежда това с Ай фоните
Телефонът ще го взимам от М-тел, с договор с програма с интернет ( накакъвто план съм и в момента де), по тоя начин цената пада доста от колкото на свободна продажба
HTC One много ми го похвалиха, включително и в магазина като го разгледах, S GIII го нямаха наличен, не можах да го видя.
Изборът ми обаче не е непременно между тия два модела, може и нещо хубаво, здраво и функционално от друга марка да разгледам. Просто последните години ползвам изключително и само нокии и не съм заглеждал останалите.
пп Не съм се отказал на 100% от Lumia- та
За елефоните....абе в бюджета са, то бюджетът е разтегливо понятие, то и Ай фона ми е в бюджета, ама хич не ме кефи като телефон и като съотношение цена/качество... много пари за нищо Малко сектантство ми изглежда това с Ай фоните
Телефонът ще го взимам от М-тел, с договор с програма с интернет ( накакъвто план съм и в момента де), по тоя начин цената пада доста от колкото на свободна продажба
HTC One много ми го похвалиха, включително и в магазина като го разгледах, S GIII го нямаха наличен, не можах да го видя.
Изборът ми обаче не е непременно между тия два модела, може и нещо хубаво, здраво и функционално от друга марка да разгледам. Просто последните години ползвам изключително и само нокии и не съм заглеждал останалите.
пп Не съм се отказал на 100% от Lumia- та
Публикувано 29 май 2012 - 18:52
HTC One X е твоя телефон можеби най-добрия Andriod телефон правен досега за мен по-добър и от Samsung Galaxy SIII за iPhone 4s със сигурност е по-добър /поне за мен, пък и 4 остаря доста/
п.п. Като заговорих за iPhone май това ще е 5цата:
http://gizmodo.com/5...dium=socialflow
Забележете по-малкия док и дисплея /както се очакваше/ ще е по-голям... Май няма да има и бутон вече...
п.п. Като заговорих за iPhone май това ще е 5цата:
http://gizmodo.com/5...dium=socialflow
Забележете по-малкия док и дисплея /както се очакваше/ ще е по-голям... Май няма да има и бутон вече...
Този пост е редактиран от Absurde: 29 май 2012 - 18:54
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни