Android vs AppleВ картинки... или pe6o666 vs me :)
Започната от Hooligan, 10 сеп 2011 - 17:47:38
627 мнения по тази тема
Публикувано 17 януари 2012 - 21:07
Ако са ти включени постоянно гпрс и ви-фи , батерията държи не повече от ден и половина.
В зависимост , колко ръчкаш по него.
Аз съм винаги във скупе , фацебоока , абв-то , гоогле мапса , yahoo messanjera и времето в България , актуалните новини и батерията ми държи около ден и малко , не може да изкара два дни.
Докато ако не ги ползваш гпрс и ви-фи , батерията държи около седмица (поне при мене)
При мен батерията на зарядно се зарежда за около 2 часа.
Поздрави.
В зависимост , колко ръчкаш по него.
Аз съм винаги във скупе , фацебоока , абв-то , гоогле мапса , yahoo messanjera и времето в България , актуалните новини и батерията ми държи около ден и малко , не може да изкара два дни.
Докато ако не ги ползваш гпрс и ви-фи , батерията държи около седмица (поне при мене)
При мен батерията на зарядно се зарежда за около 2 часа.
Поздрави.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 17 януари 2012 - 21:38
Aз ги спирам, мразя Push, освен ако не е за мейли и то служебни, и то по принуда
Не ме притеснява живота на батерията, ясно е много, вчера го разцепих и издържа един ден, значи е ОК, просто ми се стори, че бавно зарежда в сравнение с iPhone-a.
Не ме притеснява живота на батерията, ясно е много, вчера го разцепих и издържа един ден, значи е ОК, просто ми се стори, че бавно зарежда в сравнение с iPhone-a.
Публикувано 17 януари 2012 - 23:14
Когато ми е включен GPRS и с моите раговори, много често ми се налага на ден да го зареждам по два пъти
Иначе когато си го използвам само за телефон 2-3 дни, което за мен си супер
Иначе когато си го използвам само за телефон 2-3 дни, което за мен си супер
By Batev
Публикувано 20 януари 2012 - 17:54
Windows Phone ще задмине iOS през 2015 г., твърдят анализатори
Първите по-сериозни резултати от партньорството на Nokia и Microsoft при смартфоните ще станат видими тази година, но според анализатори това ще е само началото на възхода на платформата на американската компания. Според прогнози на изследователската компания IHS iSuppli, през 2015 година Windows Phone ще успее да достигне и задмине iOS по пазарен дял и ще заеме второто място след Android. Според данните на компанията през миналата година Android е имал 47,4% от пазара, а iOS е била на второ с 18%. Windows Phone е имала едва 1,9% от пазара. След намесата на Nokia обаче делът на платформата се очаква да се увеличи до 16,7% през 2015 г., когато iOS ще има дял от 16,6%. По това време Android ще е начело с 58,1% от пазара.
В същото време делът на останалите платформи като BlackBerry OS, bada, Linux, Symbian, webOS и т.н. ще е намалял от 32,7% през 2011 г. до 8,6%. iSuppli смята и че до следващата година Nokia ще прави 62% от всички телефони с Windows Phone. Преди време компанията Gartner също прогнозира, че към 2015 г. Microsoft ще има 19,5% от пазара на смартфони, докато по същото време Apple ще остане със 17,2%.
Първите по-сериозни резултати от партньорството на Nokia и Microsoft при смартфоните ще станат видими тази година, но според анализатори това ще е само началото на възхода на платформата на американската компания. Според прогнози на изследователската компания IHS iSuppli, през 2015 година Windows Phone ще успее да достигне и задмине iOS по пазарен дял и ще заеме второто място след Android. Според данните на компанията през миналата година Android е имал 47,4% от пазара, а iOS е била на второ с 18%. Windows Phone е имала едва 1,9% от пазара. След намесата на Nokia обаче делът на платформата се очаква да се увеличи до 16,7% през 2015 г., когато iOS ще има дял от 16,6%. По това време Android ще е начело с 58,1% от пазара.
В същото време делът на останалите платформи като BlackBerry OS, bada, Linux, Symbian, webOS и т.н. ще е намалял от 32,7% през 2011 г. до 8,6%. iSuppli смята и че до следващата година Nokia ще прави 62% от всички телефони с Windows Phone. Преди време компанията Gartner също прогнозира, че към 2015 г. Microsoft ще има 19,5% от пазара на смартфони, докато по същото време Apple ще остане със 17,2%.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 20 януари 2012 - 21:27
Аз съм с 4S от месец.
Старата ми четворка я върнах и ми я смениха с нова, тази въпросната
Ама няма какво да я правя...
И 5 ше зеем, ни бой ся
Старата ми четворка я върнах и ми я смениха с нова, тази въпросната
Ама няма какво да я правя...
И 5 ше зеем, ни бой ся
Публикувано 20 януари 2012 - 21:40
Изчака да излезе Jailbreak-а днес за 4S и се отърваваш от него В кръга на шегата де. Телефона е много добър и цената е направо супер. Но и аз вече съм с 4S. Ще кажа на приятели и ако някой се интересува ще ти драсна на ЛС. С кеф да си ползваш 4S-ката.
Публикувано 20 януари 2012 - 21:44
Хахаха. Тази изследователска компания да не са същите, които твърдяха, че 75% от българите били за шистовия газ. Въобще не вярвам скоро Windows да задмине Андроид. Просто докато те се ослушваха гугъл взеха тяхната пазарна ниша. А особено след тази новина въобще не вярвам да достигнат дори пазарния дял на епъл: "Microsoft спира възможността за подмяна на операционната система при мобилните устройства" - http://www.dnevnik.b...iana_na/?ref=id
Публикувано 20 януари 2012 - 21:48
Мерси, подобно
Само че нямам Мак за да джейлвам
Чакаме за Уин скоро...
А четворката си е със заводските лепенки, изобщо не е ползвана.
Само я ресторнах на 5.0.1 и я джейлнах, че дойде на 4.3.5
Само че нямам Мак за да джейлвам
Чакаме за Уин скоро...
А четворката си е със заводските лепенки, изобщо не е ползвана.
Само я ресторнах на 5.0.1 и я джейлнах, че дойде на 4.3.5
Публикувано 20 януари 2012 - 22:08
eeee, бива ли хиляди левове в телефони, а да нямаш Мак
Взимай поне Air
Взимай поне Air
Публикувано 20 януари 2012 - 22:10
Е, аз имам виртуалка на MacOS, но шансът да се омаже нещо нараства значително. Ще спя неспокойно тази нощ и утре ще видим. И без това почнаха да излизат разни дефекти като проблеми с камерата и т.н. Ще почакаме малко...
Публикувано 20 януари 2012 - 22:36
Амиии, нещо не си говорим добре с Мак, ама съм на път да взема
Публикувано 20 януари 2012 - 23:06
Малко офтопик но съм със смесени чувства към MacOS. Качих го на виртуалка и общо взето никак не ме грабна. За сметка на това имам iPod touch вече повече от 3 години и ден не съм съжалявал за покупката. Затова си взех и iPhone 4S. И за да не съм голословен преди половин година си взех и смартфон с Андроид и сега мога да ги сравнявам с iPhon-a Честно да ви кажа не знам защо толкова хвалят андроида. Поне два пъти на ден крашва. Често апликейшъните за него дават някакъв дефект и други подобни. Така че феновете на iPhone имат още един поддръжник в мое лице.
Публикувано 21 януари 2012 - 01:09
Пешо, извинявай че оспамихме Утре ще ги метна в апълската тема
Качи Мак-ОСа на истинска машина, не на виртуална. Тогава си проличава.
Има различия от Уин по много неща, не е непременно по-добра, но е много по-приятна за работа. Това е невероятно стабилно и не ти се налага да пипаш каквото и да е по администрацията. Има едни книжки за оперативни оптимизации, които ако не са писани за епъл, поне са следвани стъпка по стъпка от инженерите. То си е цяла наука.
Колкото до Андроида... по принуда съм андроид юзър и същата работа. Върши работа, ама някак си, а не както трябва. Говорим за Самсунг Галакси С2.
Днес имам скрийншот как крашна зверски. Редовно нещо рефрешва тук/там. Ти го караш едно да прави, той си прави квото си иска.
Да не говорим синкването на контакти с Outlook каква мъка се оказа. Не е зле иначе, но трябва много да се пипне ОС-а да заприлича на нещо и да стане наистина използваем, а не пубер фън и цъкане с език по ревюта
За хардуера няма какво да говорим. Много далеч от истината.
Качи Мак-ОСа на истинска машина, не на виртуална. Тогава си проличава.
Има различия от Уин по много неща, не е непременно по-добра, но е много по-приятна за работа. Това е невероятно стабилно и не ти се налага да пипаш каквото и да е по администрацията. Има едни книжки за оперативни оптимизации, които ако не са писани за епъл, поне са следвани стъпка по стъпка от инженерите. То си е цяла наука.
Колкото до Андроида... по принуда съм андроид юзър и същата работа. Върши работа, ама някак си, а не както трябва. Говорим за Самсунг Галакси С2.
Днес имам скрийншот как крашна зверски. Редовно нещо рефрешва тук/там. Ти го караш едно да прави, той си прави квото си иска.
Да не говорим синкването на контакти с Outlook каква мъка се оказа. Не е зле иначе, но трябва много да се пипне ОС-а да заприлича на нещо и да стане наистина използваем, а не пубер фън и цъкане с език по ревюта
За хардуера няма какво да говорим. Много далеч от истината.
Публикувано 21 януари 2012 - 01:49
Ха, чак сега забелязах, че пооспамих грешна тема Благодаря на Liloff, че коригира нещата. Първоначално и аз се бях насочил към Galaxy S2 обаче... ужасно пластмасов. Може и да има на теория по-добър хардуер и дисплей но на практика като изпълнение iPhone е изпипан до последния детайл. Никога не съм робувал на марка още поече да съм като онези епъл сектанти... но за момента си бачка перфектно с всичко - поща, контакти синкнати през iCloud. Абе всичко е изпипано. Единственото което не ми харесва е, че няма шорткътите за WiFi, Bluetooth, GPS и т.н. Само това ми е забележката. 100% след джейла днес ще има някакъв апликейшън в Cydia
PS: Дали и друг има проблем с полудяващите тъч бутони, защото при мен направо откачат. Държат се все едно имат собствен разум. Отваряш дадена програма и докато си гледаш и изведнъж - БАМ - на десктопа си. Откачена работа. Мисля си , че моя Андроид е обсебен от зли духове...
PS: Дали и друг има проблем с полудяващите тъч бутони, защото при мен направо откачат. Държат се все едно имат собствен разум. Отваряш дадена програма и докато си гледаш и изведнъж - БАМ - на десктопа си. Откачена работа. Мисля си , че моя Андроид е обсебен от зли духове...
Този пост е редактиран от HERMES: 21 януари 2012 - 01:52
Публикувано 21 януари 2012 - 09:54
"онези епъл сектанти"
Е, аз съм един от тях, предполагам си го разбрал
Apple TV 2, Time capsule, три iPhone в къщи.
Само Мак още не съм взел.
По празниците ми попадна един Гнусмас Галакси С2, реших да се направя на андроид хакер и да го отключа.
Една седмица четох и инсталирах щуротии на компа.
Стана, ама се отвратих от тази ОС
Може би защото откакто излезна 3G-то съм само с Apple, не можах да я възприема.
За изработката.... No comment
Е, аз съм един от тях, предполагам си го разбрал
Apple TV 2, Time capsule, три iPhone в къщи.
Само Мак още не съм взел.
По празниците ми попадна един Гнусмас Галакси С2, реших да се направя на андроид хакер и да го отключа.
Една седмица четох и инсталирах щуротии на компа.
Стана, ама се отвратих от тази ОС
Може би защото откакто излезна 3G-то съм само с Apple, не можах да я възприема.
За изработката.... No comment
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни