Android vs AppleВ картинки... или pe6o666 vs me :)
Започната от Hooligan, 10 сеп 2011 - 17:47:38
627 мнения по тази тема
Публикувано 18 ноември 2011 - 16:03
Аз използвУвам My cars ,която е подобна по функции на тази на колегата @Hooligan.Изобщо,добра е идеята тук да се споделят андроидски (IPhone) програмки и линкове към тях.
Публикувано 22 ноември 2011 - 19:52
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 22 ноември 2011 - 22:00
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 23 ноември 2011 - 14:58
http://www.youtube.com/watch?v=6h5JSojJN3Y&hd=1
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 23 ноември 2011 - 16:39
Ем ко, забавно е! Телевизор в джоба
(най-смешното е, че може и аз да мина служебно на такава пръчка)
(най-смешното е, че може и аз да мина служебно на такава пръчка)
Публикувано 23 ноември 2011 - 16:52
хаха Лилов... да не те е срам да си признаеш , че по се радваш на android-а
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 23 ноември 2011 - 18:26
Не, но имам купувач на 3Gs-a си. И като ми дават служебен Самсунг, трябва да съм ненормален да се бръкна с 1400лв. за телефон!
Иначе не мога да понасям Андроид, но ще се напъна колкото да си го ползвам за ексчейнджа на работа...
Дано има ТомТом за него
Иначе не мога да понасям Андроид, но ще се напъна колкото да си го ползвам за ексчейнджа на работа...
Дано има ТомТом за него
Публикувано 23 ноември 2011 - 23:54
според вас колко пара трябва да е айфон 4 16гб на 9 месеца от мтел ?
Публикувано 24 ноември 2011 - 01:05
Ами лично мое мнение е, че един телефон не трябва да се ползва не повече от две години, от както е излязъл модела на пазара. В смисъл, ако искаш да си що годе в крак с техническата мода, даже две години са много, една година е разумно. Ако ти трябва просто слушалка, тая логика не важи. Дърдориш по каквото ти попадне и не се напъваш.според вас колко пара трябва да е айфон 4 16гб на 9 месеца от мтел ?
В случая на моята логика (1-((текуща дата - дата на модела в месеци)/24))* средната цена за нов из нета. Ако излиза отрицателно, по-добре го подари на племеника си, той със сигурност си мечтае да има такъв и ще даде на някой келеш дори и повече пари(щото е малд и зелен), само и само да впечатли някоя съученичка.
В текущо време техниката е лоша инвестиция, пази парите точно 5 седмици, после се появавя нещо ново на същата цена... не е като преди 30 години да купиш цветен телевизор с дистанционно на цената на гарсониера и да му расте цената до идването на демокрацията.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 24 ноември 2011 - 07:56
Онзи ден ми попадна бяла четворка, фабрично отключена, на два месеца без грам забележка, за 800 лв.
Естественно беше закупена на момента
На заключен телефон към оператор, логично цената да е по-надолу.
Ако ще продаваш, пробвай, за всеки влак си има пътници.
Ако ще купуваш, опитай да чупиш надолу с аргумента, че телефона трябва да се ползва с Gevey Sim за да работи с друг оператор.
Good Luck
Естественно беше закупена на момента
На заключен телефон към оператор, логично цената да е по-надолу.
Ако ще продаваш, пробвай, за всеки влак си има пътници.
Ако ще купуваш, опитай да чупиш надолу с аргумента, че телефона трябва да се ползва с Gevey Sim за да работи с друг оператор.
Good Luck
Публикувано 24 ноември 2011 - 08:51
чудя се дали да не си взема 4с... ама моя ще ми стане излишен ....
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни