Мнение за конкретен W140
Започната от Милослав, 06 сеп 2011 - 20:37:39
176 мнения по тази тема
Публикувано 10 септември 2011 - 23:33
Провери също и каква температура държи колата и дали маркучите са добре . Както казах в по горните си постове.
Преди да идеш да гледаш колата се обаждаш на г-н продавача и му казваш .
Ей братле искам утре като дойда колата да е в пълен покой . И като идеш и почваш и гледаш , аз така гледах моята и не съжалявам , а дадох с близо 3бона на долу.Поздрави
Преди да идеш да гледаш колата се обаждаш на г-н продавача и му казваш .
Ей братле искам утре като дойда колата да е в пълен покой . И като идеш и почваш и гледаш , аз така гледах моята и не съжалявам , а дадох с близо 3бона на долу.Поздрави
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 10 септември 2011 - 23:34
Знам хубавото е ,че никои не може да отрече ,че тук са ИСТИНСКИ фенове на маркатаПърво не е БАН, а преглед от модератор, като отнесеш БАН не можеш изобщо да влизаш във форума, а с прегледа дори можеш да си пишеш...
Второ, прегледа не е разади цитираните мнения, а заради мнението, което беше изтрито от Самурая, което вероятно само двамата - той и аз, го видяхме, но нямаше нищо общо с тона от предните мнения и си беше директна и персонална нападка... а къде отиват хората с бана не ме интересува изобщо... Ти сега нали си тук, даже и заявление си ми дал - значи рано или късно хората се връщат от там, където отиват, явно и там не е особено по-хубаво
В рамките на майтапа, но до преди няколко години да обидиш човек, който се вози на този модел си беше самоубийство
Написах всичко единствено и само за да може ако го погледнат отстрани-УВАЖАВАНИТЕ от мен участници в дискусията да разберат ,че понякога палят повече отколкото трябва.,,,това е-не искам да обидя никои ,просто казвам какво мисля-а аз-като всички хора може и да греша.
Колегата не е баннат наистина и виждам ,че чете тук-надявам се да си направи правилния извод ,които му казах и в ЛС-че с обиди до никъде няма да я докараме и когато/ако почне да пише пак-да разбере ,че пише с хора в чийто вени тече бензин ,а сърцата им са дамгосани с трилъчевия знак
...тва все едно да влезеш в агитката на ЦСКА със синьо шалче и да им кажеш-",,,свинее-мрете"...и тихичко да е-все тая-умрял си
п.п.-а пешо шестицата (мноо ти отива брат -шегичка) видя обидата и веднага писа човека ама аз бях мноо бърз и я скрих и писах ЛС,,,то оставаше да я види Павката и тогава вече я втасахмее...
Публикувано 10 септември 2011 - 23:41
Бай Брадър вижда всичко
пп. няма проблем, носим на шегички
пп. няма проблем, носим на шегички
Публикувано 10 септември 2011 - 23:54
Филко, аз в онзи ми пост за съдията Дред,не съм съгласен с мнението ти кедето ни съветваш да уважиме неговото и в никакъв случай не оспорвам аргументите ти в последвалият от теб. Затова,познавайки те,казвам че не си вникнал.....щото все си мисля че след като ни познаваш знаеш че няма как да бъдем крайно възпитани и ние не сме хората които ще заобнясняват това което ни съветваш.....да му разясняваме с какво 140 е по-добра.
Човека си каза в прав текст: Бенц 140 от онези години е по-зле като покупка от Ц клас няколко годиченца по-млада в тема с питане конкретно за 140? Кво правиме тогава? Да защитим спамера ли?
Какво да му кажат? Ама чакай сега? Ама не си прав? 140 е по? М'че той направо си каза,я заеби тея боклуци много харчат,не си заслужава и влиза с рогата в тема със ясно питане за коренно различен модел и най-глупавото го сравни с нещо дълечно. На такъв човек кво да му обясниш?
Нима ние не сме готини с готните?
Не мисля че трябва да ни съветваш без тази необходима в другарството преценка.
Погледнато отвсякъде! Дред не постъпваше така.....
Човека си каза в прав текст: Бенц 140 от онези години е по-зле като покупка от Ц клас няколко годиченца по-млада в тема с питане конкретно за 140? Кво правиме тогава? Да защитим спамера ли?
Какво да му кажат? Ама чакай сега? Ама не си прав? 140 е по? М'че той направо си каза,я заеби тея боклуци много харчат,не си заслужава и влиза с рогата в тема със ясно питане за коренно различен модел и най-глупавото го сравни с нещо дълечно. На такъв човек кво да му обясниш?
Нима ние не сме готини с готните?
Не мисля че трябва да ни съветваш без тази необходима в другарството преценка.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 септември 2011 - 00:00
Последното ти редче от мнението е едно от нещата които ме карат да те уважавам все повече и все повече..........
Усмихвам се-дано и всички накрая така да правят
Приемам критиката и се извинявам ,че наистина се стигна до такива неща -а Алипи като му мине ще го черпАм -макар ,че от Мерцедес треа го черпат-такъв ревностен защитник
Публикувано 11 септември 2011 - 00:05
Алипи е дин от хората които най-много заслужават да притежават Джъмбо! И аз знам че това скоро ще стане!
Когато прочетох че се сравни Тупана със Цеци...знаех че пуфПаф ще го пореже.....Лазо не закъсня и всички ние дадохме един прекрасен повод възпитаният Биги да се забавлява от сърце...
Кво стана с питбула?
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 септември 2011 - 00:07
Мани-жал ми е за хайванчето-ще чакам до понеделник да видим дали ще остане там...Алипи е дин от хората които най-много заслужават да притежават Джъмбо!
Когато прочетох че се сравни Тупана със Цеци...знаех че пуфПаф ще го пореже.....Лазо не закъсня и всички ние дадохме един прекрасен повод възпитаният Биги да се забавлява от сърце...
Публикувано 11 септември 2011 - 00:13
Мани-жал ми е за хайванчето-ще чакам до понеделник да видим дали ще остане там...
Иначе прякорите къртят=пуф паф и биги....
ПуфПаф обаче нещо запали..дано му мине ,че и на него му къса клечката
Хахахаха,къса му е клечката.
Не е запалил,той по това време всяка вечер тресе лезката и внимава като изреве да не го чуят у Калифорния.
Мани-жал ми е за
В клиниката в Студентски ли?
Публикувано 11 септември 2011 - 00:14
Айдеееее... кво стана с тая тема? Както си вървеше нормално, по темата и изведнъж
Човека май попадна неподготвен между "сектантите" от сектата W140
Аууууу... никой да не си помисля да обиди 140-ката че става страшно.
Човека май попадна неподготвен между "сектантите" от сектата W140
Аууууу... никой да не си помисля да обиди 140-ката че става страшно.
Публикувано 11 септември 2011 - 00:49
Публикувано 11 септември 2011 - 02:18
http://www.cars.bg/u329198 - Има поне 2 лъжи в тази обява - колата не е август 1996 , а е произведена през Август 1995 г. (само 1-на година разлика, но човек може да си направи изводите за продавача). Освен това няма ESP ( а в обявата пише че има) и Brake Assist BAS , които са въведени в края на 1996 г. според написаното в сайт на Мерцедес -
"From December 1996 the S 280 and S 320 models with automatic transmission were also equipped with the Electronic Stability Program ESP®. At the same time a new innovation had its world premiere as an additional active safety feature – Brake Assist BAS, which was fitted as standard in all R 129 and W 140 models from December 1996. Brake Assist (BAS) was able to recognize emergency braking situations and if required to boost brake power to a maximum more quickly than was previously the case, thus shortening stopping distances considerably."
http://media.daimler...-0-0-0-0-0.html
Това показва според ВИН номера -
http://www.elcats.ru...f1-c3dc95992d09 - екстрите не са кой знае какви ( с изключение на 2,3 екстри), дадени са с кодове в Опции - Посмотреть список .
- Както казах това според мен са неоправдано много пари за тази кола със старата 4-степенна авт. кутия и стария климатроник. Не съм слагал всички 140-ки под един знаменател! - затова и казах че аз бих гледал w140 с по-новата 5-степенна авт. ск. кутия и по-новия климатроник, по възможност произведена след декември 1996 г- от тогава са с ESP и BAS.(аз написах 1998-ма но явно тук съм в грешка наистина защото явно и по-рано има коли с 5-степенната авт. кутия) .
"From December 1996 the S 280 and S 320 models with automatic transmission were also equipped with the Electronic Stability Program ESP®. At the same time a new innovation had its world premiere as an additional active safety feature – Brake Assist BAS, which was fitted as standard in all R 129 and W 140 models from December 1996. Brake Assist (BAS) was able to recognize emergency braking situations and if required to boost brake power to a maximum more quickly than was previously the case, thus shortening stopping distances considerably."
http://media.daimler...-0-0-0-0-0.html
Това показва според ВИН номера -
http://www.elcats.ru...f1-c3dc95992d09 - екстрите не са кой знае какви ( с изключение на 2,3 екстри), дадени са с кодове в Опции - Посмотреть список .
- Както казах това според мен са неоправдано много пари за тази кола със старата 4-степенна авт. кутия и стария климатроник. Не съм слагал всички 140-ки под един знаменател! - затова и казах че аз бих гледал w140 с по-новата 5-степенна авт. ск. кутия и по-новия климатроник, по възможност произведена след декември 1996 г- от тогава са с ESP и BAS.(аз написах 1998-ма но явно тук съм в грешка наистина защото явно и по-рано има коли с 5-степенната авт. кутия) .
Публикувано 11 септември 2011 - 08:21
Разбрахме вече какво имаш предвид .Аз също харесвам по новите слончета и също смятам ,че цената на този екземпляр точно е много висока...даже ако трябв да съм честен не смятам ,че която и да е 140ка(с изключение на 600 и лукс лимузините по поръчка)трябва да надвишава десет бона-за да може когато си я купиш да вложиш в нея още 5 и за 15 хиляди да имаш една качествена и не остаряваща лимузина.....................
п.п.Много се радвам когато накрая всичо прикючи с разбирателство...да се надявам,,
Поздрави
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни