Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Мнение за конкретен W140

• Please log in to reply
176 мнения по тази тема

#106 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 септември 2011 - 23:27

Аз видях и ви подкрепям!
  • 0

#107 Lazar V12

Lazar V12

Напреднал

• Потребители на форума
  • 334 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:От всичко по малко !
  • Автомобил:
    Mercedes Benz 600 SEL '1992
    Chrysler Voyager 3.3 AWD '1993
    SAAB 9000 CS '1995
    Fiat Tipo 1.4 '1995
    Fiat 126P '1989
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 септември 2011 - 23:28

Илийка този тип със заявлението кога ще посинее та да почерпи по бира а и да знам кога да му поправям "кошника" хахахаххахахаххахах
  • 0
Публикувано изображение
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!

#108 mbthepower

mbthepower

Майстор

• Потребители на форума
  • 2833 Мнения:
  • Град:Pleven D'ge
  • Автомобил:
    w140 s300 дизелак

Публикувано 10 септември 2011 - 23:33

Провери също и каква температура държи колата и дали маркучите са добре . Както казах в по горните си постове.
Преди да идеш да гледаш колата се обаждаш на г-н продавача и му казваш .
Ей братле искам утре като дойда колата да е в пълен покой . И като идеш и почваш и гледаш , аз така гледах моята и не съжалявам , а дадох с близо 3бона на долу.Поздрави :)
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение

W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.

#109 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 10 септември 2011 - 23:34

Първо не е БАН, а преглед от модератор, като отнесеш БАН не можеш изобщо да влизаш във форума, а с прегледа дори можеш да си пишеш...

Второ, прегледа не е разади цитираните мнения, а заради мнението, което беше изтрито от Самурая, което вероятно само двамата - той и аз, го видяхме, но нямаше нищо общо с тона от предните мнения и си беше директна и персонална нападка... а къде отиват хората с бана не ме интересува изобщо... Ти сега нали си тук, даже и заявление си ми дал - значи рано или късно хората се връщат от там, където отиват, явно и там не е особено по-хубаво ;)

В рамките на майтапа, но до преди няколко години да обидиш човек, който се вози на този модел си беше самоубийство :)

Знам :)хубавото е ,че никои не може да отрече ,че тук са ИСТИНСКИ фенове на марката :)
Написах всичко единствено и само за да може ако го погледнат отстрани-УВАЖАВАНИТЕ от мен участници в дискусията да разберат ,че понякога палят повече отколкото трябва.,,,това е-не искам да обидя никои ,просто казвам какво мисля-а аз-като всички хора може и да греша.
Колегата не е баннат наистина и виждам ,че чете тук-надявам се да си направи правилния извод ,които му казах и в ЛС-че с обиди до никъде няма да я докараме и когато/ако почне да пише пак-да разбере ,че пише с хора в чийто вени тече бензин ,а сърцата им са дамгосани с трилъчевия знак :)
...тва все едно да влезеш в агитката на ЦСКА със синьо шалче и да им кажеш-",,,свинее-мрете"...и тихичко да е-все тая-умрял си :)

п.п.-а пешо шестицата (мноо ти отива брат -шегичка):) видя обидата и веднага писа човека :)ама аз бях мноо бърз и я скрих и писах ЛС,,,то оставаше да я види Павката и тогава вече я втасахмее...
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#110 Pe6o666

Pe6o666

極真会館

• Потребители на форума
  • 2222 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Apple & Mercedes
  • Автомобил:
    ML 270 CDI '02
    ML 320 CDI 4matic '05
    S 500L 4matic '06
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 септември 2011 - 23:41

Бай Брадър вижда всичко :rolleyes
пп. няма проблем, носим на шегички ;)
  • 0

#111 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:
    W124 220E/E220 тотално рециклиран 2011г

http://forums.mbclub.bg/topic/31677-/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 септември 2011 - 23:54

Филко, аз в онзи ми пост за съдията Дред,не съм съгласен с мнението ти кедето ни съветваш да уважиме неговото и в никакъв случай не оспорвам аргументите ти в последвалият от теб. Затова,познавайки те,казвам че не си вникнал.....щото все си мисля че след като ни познаваш знаеш че няма как да бъдем крайно възпитани и ние не сме хората които ще заобнясняват това което ни съветваш.....да му разясняваме с какво 140 е по-добра.

Човека си каза в прав текст: Бенц 140 от онези години е по-зле като покупка от Ц клас няколко годиченца по-млада в тема с питане конкретно за 140? Кво правиме тогава? Да защитим спамера ли?

Какво да му кажат? Ама чакай сега? Ама не си прав? 140 е по? М'че той направо си каза,я заеби тея боклуци много харчат,не си заслужава и влиза с рогата в тема със ясно питане за коренно различен модел и най-глупавото го сравни с нещо дълечно. На такъв човек кво да му обясниш?

Нима ние не сме готини с готните?

Не мисля че трябва да ни съветваш без тази необходима в другарството преценка.

Погледнато отвсякъде! Дред не постъпваше така.....:)
  • 0

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#112 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 11 септември 2011 - 00:00

.........

Погледнато отвсякъде! Дред не постъпваше така.....:)

Последното ти редче от мнението е едно от нещата които ме карат да те уважавам все повече и все повече.
:)
:buddies :friends
Усмихвам се-дано и всички накрая така да правят :)
Приемам критиката и се извинявам ,че наистина се стигна до такива неща -а Алипи като му мине ще го черпАм -макар ,че от Мерцедес треа го черпат-такъв ревностен защитник :) :mbcbbbq
  • 0

#113 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 септември 2011 - 00:05

Алипи е дин от хората които най-много заслужават да притежават Джъмбо! И аз знам че това скоро ще стане! :hailandkill

Когато прочетох че се сравни Тупана със Цеци...знаех че пуфПаф ще го пореже.....Лазо не закъсня и всички ние дадохме един прекрасен повод възпитаният Биги да се забавлява от сърце...

Кво стана с питбула? :hooray
  • 0

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!

#114 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 11 септември 2011 - 00:07

Алипи е дин от хората които най-много заслужават да притежават Джъмбо!

Когато прочетох че се сравни Тупана със Цеци...знаех че пуфПаф ще го пореже.....Лазо не закъсня и всички ние дадохме един прекрасен повод възпитаният Биги да се забавлява от сърце...

Кво стана с питбула? :hooray

Мани-жал ми е за хайванчето-ще чакам до понеделник да видим дали ще остане там...

Иначе прякорите къртят=пуф паф и биги....:) :rolleyes

ПуфПаф обаче нещо запали..дано му мине ,че и на него му къса клечката ;)
  • 0

#115 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 септември 2011 - 00:13

Мани-жал ми е за хайванчето-ще чакам до понеделник да видим дали ще остане там...

Иначе прякорите къртят=пуф паф и биги....:) :rolleyes

ПуфПаф обаче нещо запали..дано му мине ,че и на него му къса клечката ;)

Хахахаха,къса му е клечката. :allhail

Не е запалил,той по това време всяка вечер тресе лезката и внимава като изреве да не го чуят у Калифорния. :18+

Мани-жал ми е за

В клиниката в Студентски ли?
  • 0

#116 Алфонсо

Алфонсо

Майстор

• Потребители на форума
  • 2773 Мнения:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C124- 92г 200CE -продаден
    Mercedes-Benz W210-97г E200 Avantgarde- продаден
    Mercedes-Benz C208- 99г CLK200 Kompressor-продаден
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 септември 2011 - 00:14

Айдеееее... кво стана с тая тема? Както си вървеше нормално, по темата и изведнъж :busted
Човека май попадна неподготвен между "сектантите" от сектата W140 :hailandkill
Аууууу... никой да не си помисля да обиди 140-ката че става страшно. :killing :skull
  • 0

#117 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 11 септември 2011 - 00:21

Спамъри...:–)
Аз си лягам ,,и без това ме отчаяхте с това лезкане....
он всяка вечер-аз аз по коледа и празници-баси ....:)

Ай лека и запомнете - единствената по хубава от W140 е,,,,,W140 правена за Япония ;)
(прилагам доказателства)
Публикувано изображение

Публикувано изображение
Публикувано изображение
Публикувано изображение
  • 1

#118 Вай Басо

Вай Басо

Бамбашка!

• Потребители на форума
  • 5604 Мнения:
  • Автомобил:

ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 септември 2011 - 00:49

• 0

#119 thedreamer

thedreamer

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 35 Мнения:
  • Автомобил:
    C250TD Elegance, 1998

Публикувано 11 септември 2011 - 02:18

http://www.cars.bg/u329198 - Има поне 2 лъжи в тази обява - колата не е август 1996 , а е произведена през Август 1995 г. (само 1-на година разлика, но човек може да си направи изводите за продавача). Освен това няма ESP ( а в обявата пише че има) и Brake Assist BAS , които са въведени в края на 1996 г. според написаното в сайт на Мерцедес -

"From December 1996 the S 280 and S 320 models with automatic transmission were also equipped with the Electronic Stability Program ESP®. At the same time a new innovation had its world premiere as an additional active safety feature – Brake Assist BAS, which was fitted as standard in all R 129 and W 140 models from December 1996. Brake Assist (BAS) was able to recognize emergency braking situations and if required to boost brake power to a maximum more quickly than was previously the case, thus shortening stopping distances considerably."

http://media.daimler...-0-0-0-0-0.html

Това показва според ВИН номера -

http://www.elcats.ru...f1-c3dc95992d09 - екстрите не са кой знае какви ( с изключение на 2,3 екстри), дадени са с кодове в Опции - Посмотреть список .

- Както казах това според мен са неоправдано много пари за тази кола със старата 4-степенна авт. кутия и стария климатроник. Не съм слагал всички 140-ки под един знаменател! - затова и казах че аз бих гледал w140 с по-новата 5-степенна авт. ск. кутия и по-новия климатроник, по възможност произведена след декември 1996 г- от тогава са с ESP и BAS.(аз написах 1998-ма но явно тук съм в грешка наистина защото явно и по-рано има коли с 5-степенната авт. кутия) .
  • 5

#120 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 11 септември 2011 - 08:21

....................

- Както казах това според мен са неоправдано много пари за тази кола със старата 4-степенна авт. кутия и стария климатроник. Не съм слагал всички 140-ки под един знаменател! - затова и казах че аз бих гледал w140 с по-новата 5-степенна авт. ск. кутия и по-новия климатроник, по възможност произведена след декември 1996 г- от тогава са с ESP и BAS.(аз написах 1998-ма но явно тук съм в грешка наистина защото явно и по-рано има коли с 5-степенната авт. кутия) .

Разбрахме вече какво имаш предвид .Аз също харесвам по новите слончета и също смятам ,че цената на този екземпляр точно е много висока...даже ако трябв да съм честен не смятам ,че която и да е 140ка(с изключение на 600 и лукс лимузините по поръчка)трябва да надвишава десет бона-за да може когато си я купиш да вложиш в нея още 5 и за 15 хиляди да имаш една качествена и не остаряваща лимузина.

п.п.Много се радвам когато накрая всичо прикючи с разбирателство...да се надявам,,
Поздрави
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни