Мнение за конкретен W140
Започната от Милослав, 06 сеп 2011 - 20:37:39
176 мнения по тази тема
Публикувано 10 септември 2011 - 21:57
Добре де-ама и Вие нападате човека ,че е изказал мнение-Горубляне и т.н.,,,,е бравос ве....
Ами по добре му разкажете зашо мислите ,че 140ката е стойностен автомобил и уважавайте мнението на човека ,в което той казва,че уважава по новите технологий,,,дайте да не изпадаме в крайностни мения и сръдни-голямото важно ,че е казал ,че е кошник-и тои си знае ,че неговата цедка е от най евтините модели ама си я кара човека-няма да се обиди ....си мисля...
Благодаря за разбирането
Ами по добре му разкажете зашо мислите ,че 140ката е стойностен автомобил и уважавайте мнението на човека ,в което той казва,че уважава по новите технологий,,,дайте да не изпадаме в крайностни мения и сръдни-голямото важно ,че е казал ,че е кошник-и тои си знае ,че неговата цедка е от най евтините модели ама си я кара човека-няма да се обиди ....си мисля...
Благодаря за разбирането
Публикувано 10 септември 2011 - 21:57
Лазо , ще ви преместя мненията.. ама ме е шубе утре да не каже тоя ме модна.. чакай ся да пропусна един детайл да пръсна
Споко нема шанс така да стане хахахаххахахаха
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрещното движение може някой да те шибне отзад !!!
Публикувано 10 септември 2011 - 21:58
Време е да се успокоите. Всички са прави.
1.Цената на въпросната 140ка е нереално висока.
2.Да, 140ката е по-хубава от Е класа от 2001г /с някои изключения/
1.Цената на въпросната 140ка е нереално висока.
2.Да, 140ката е по-хубава от Е класа от 2001г /с някои изключения/
Публикувано 10 септември 2011 - 22:00
Това беше мнооого грубо!
Видях, видях
Предупреден е-но не мога да кажа ,че не беше предизвикано...и изобщо пак се занимаваме с глупости посред нощ.
п.п.-нищо лично към теб-просто ползвам последния(засега) пост
Видях, видях
Предупреден е-но не мога да кажа ,че не беше предизвикано...и изобщо пак се занимаваме с глупости посред нощ.
п.п.-нищо лично към теб-просто ползвам последния(засега) пост
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 10 септември 2011 - 22:04
Публикувано 10 септември 2011 - 22:05
Цената на 140-ката никак не е висока , но тази цена не отговаря на това което се предлага.
Ако се погледне в какъв хаус е пазара на колите в момента , ще се разбере , че колите са на по ниска цена.
И към колегата , който иска да си взима 140-ка.Искам да му кажа , ако купува кола , да отвори капака и да огледа всички съединения , който са свързани със скоби.На 70 % са разхлабени . Това трябва да се погледне на 100 % и да не се забравя.Това е работа точно за 10 мин и 1 кръстата отверка.
Ако се погледне в какъв хаус е пазара на колите в момента , ще се разбере , че колите са на по ниска цена.
И към колегата , който иска да си взима 140-ка.Искам да му кажа , ако купува кола , да отвори капака и да огледа всички съединения , който са свързани със скоби.На 70 % са разхлабени . Това трябва да се погледне на 100 % и да не се забравя.Това е работа точно за 10 мин и 1 кръстата отверка.
W140 The best or nothing !
Тръгвай и карай така все едно шофираш Мерцедес и то S-Klasse . Тежко , бавно , полека и с финес , хората като видят муцуната и сами се сещат че трябва да ти дадът път и предимство.
Публикувано 10 септември 2011 - 22:12
Филко,Филко,Филко,почакай ако обичаш приятелю! Аз мисля че ти още не си вникнал в ситуациата за та твърдиш това:
и уважавайте мнението на човека ,в което той казва,че уважава по новите технологий,,,дайте да не изпадаме.......
Я виж това приятелю> Това мнение ли да уважим или направо каквото повикало такова се обадило?
Абе като има излишни пари да ги изсипе за някой такъв дърт кошник.......
Що пък трябва да обясняваме на човек който си затваря очите и нарича всички 140ки кошници. Аз също не бих дал за нещо си друго си понеже е залупен трошляк и еди квоси? От модела на неговата няма ли трошляци?
Маа му стара за да не ме разочароваш ми се иска да бъдеш истинският съдия Дред!
Моите уважения!
Аз с тези момчета съм по цял ден и не мога да си трая като някой се изпърди когадо му резнат истината в очите и започне да ги обижда. Не!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 10 септември 2011 - 22:15
всички малко по прекалиха с остротата на изразяването си, а самурая много точно каза това което аз се опитвах да напиша, ама изтрих щото видях че ми липсва дар слово...
та нема сми от боеве, всеки да си кара квот го кефи
а кефа цена нема, разправят старите ора
та нема сми от боеве, всеки да си кара квот го кефи
а кефа цена нема, разправят старите ора
Публикувано 10 септември 2011 - 22:36
Добре де Васо -щом искате всичко да е точно -нека да е-само ,че накрая които смята ,че има нужда да се извини да се чувства свободен да го направи .
Мнение първо на колегата
Мнение на алипи
както и да е-минаваме нататък -ето още едно мнение на колегата
.следва мнение на алипи
Продължаваме-ето го мнението на колегата което провокира чудото
Добре-обидил колата човека,макар ,че това е по скоро израз,но не виждам да е обидил някои лично-нали?
Следва цитат от бай Васо
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПОСТ
Мнение първо на колегата
Не виждам никъде обида освен в това ,че казва ,че за тези пари може да се вземе по нов мерцедес -които е по модерен и харчи по малко -аналогията е същта с това когато аз се чудих дали да си купувам 124ка или 203 и доста хора се изказаха ,че по новото си е по ново и 124ката е остаряла морално-но никои не ги анатемоса тогава нали?Този е ненормален да иска 11 500 лв за кола от 1996 (че и 95-а може да е), която вярно че е S-класа но като нова я дават че гори над 19л/100км градско (S500 го дават че гори 22,1/100 градско като нов, а на няколкостотин хиляди км ще гори повече със сигурност), автоматика и е 4 -степенен, със най-стария климатроник е....
По толкова пари вървят дизелите от Ц и Е-класите от 2001 - Е270 CDI например - 170 к.с. и бензиновите от 2000 г.
Мнение на алипи
Нещо не е много като за добре дошъл нали.....Еваларката пич.
По добре да не се беше обаждал.
както и да е-минаваме нататък -ето още едно мнение на колегата
отново не виждам нищо обидно ,а и невярно..всеки има право на мнение..S-класа ама от 1995-та сигурно на 300 хил. км, която гори като танк и освен безбожно високата цена която и иска кой знае още колко пари ще трябва да налее в нея за ремонти.... Друго си е кола от 2001 г. - пък била тя и по-ниска класа. На мен и 7000 лв ми се виждат много за тази стара S-класа.
.следва мнение на алипи
Колега, ти май не си на ясно с класовете при Мерцедес.
Ти и както повечето (за съжаление) избирате колите си по цена.
Има и други критерии по които меже да се избере автомобил,без значение на пробега.
Хващам се на бас че твоята кола е над 300 000,а продавача те е успал че е на 200 000,когато си я купувал.
Поинтересувай се малко преди да се изкажеш че отстрани изглежда малко смешно и неловко.
Жив и здрав.
Продължаваме-ето го мнението на колегата което провокира чудото
Абе като има излишни пари да ги изсипе за някой такъв дърт кошник който гори по над 25 л/100 км градско, после още хиляди левове за ремонти... Да не говорим колко нови технологии има в моделите от 2001 които липсват в тези стари коли. По-стар мерцедес от 1998 г. не бих взел.
Добре-обидил колата човека,макар ,че това е по скоро израз,но не виждам да е обидил някои лично-нали?
Следва цитат от бай Васо
Отново се намеква ,че вие знаете ,а тои не е прав...а правото ма на лично мнение-кучета го яли...Колега,убаво си знаеш! Карай си цедилчето,радвай му се,но не пускай такива хуморески,понеже като е думата.....Никога не е късно да се изложиш.
Бъди здрав,разсъждавай си по твоему и избегвай да сравняваш тупана с детското барабанче! Няма как,просто няма как....разбираш ли.
При колите,няма нищо по-добро за душевна чикия от големият тежък и отговорен Бенц!
Що още возят дебелосерковците в такива бро? А? Новите цедки 2011 година да не би да са лоши а?
Е явно нещо има а?......
Леле,леле Лазо,Павка
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПОСТ
Публикувано 10 септември 2011 - 22:37
ТОВА Е ПРОДЪЛЖЕНИЕТО НА ГОРИЯ ПОСТ
Продължаваме-Алипи
Нямам какво да добавя...
Ето отговора на колегата
За разлика от следащия цитат:
...и следващия :
И аз да бях-и аз щях да напиша това...
И изобщо айде да не продължавам защото се полчуава ,че винаги вие сте прави ,а всеки които е срещу вашето мнение е буко баламата(да не припомням темата с френските коли ) и никога не е прав....този форум може да съществува единствено и САМО ако има разбирателство,толерантност и УВАЖЕНИЕ на правото на всеки да има собствено мнение.
Това е което имам да кажа-кои иска да се сърди -аз не мога да не кажа каквото мисля
п.п.-Заключих темата само за да не се трупа още флууд и обиди докато пиша горното
П.П.П-А крайната равносметка е ,че явно колегата не е издържал на провокацията и вече е с БАН от Илията за обида....жалко..
п.п.п.п.п.п-това отговаря на мнението ми защо не искам да се комерсиализира много клуба и форума-защото случки като днешната ще се увеличат много кратно...ама карай де...говоря си просто
Продължаваме-Алипи
Колега,ти си идеалния купувач за Горубляне.
Нямам какво да добавя...
Ето отговора на колегата
Това със синьото е по важно от това ,че е казал че няма намерение да спори с хора като алипи-какво е искал да каже-той си знае,но определено не е обидил никои- Много лично приемаш нещата колега. Аз си казах мнението и нямам намерение да споря с такива като тебе! Който иска да изсипе една торба пари за Мерцедес от 95-та пък после да се бие по главата като почне да налива още в нея за ремонти и гориво. Както казах повече от 7000 лв не бих дал за тази кола.
За разлика от следащия цитат:
Ами приемам ги лично,защото преди да си купя кола се интересувам подробно, и не се изказвам като теб за да не ставам смешен.Най малкото ще се поинтересувам преди да пиша или ще чета известно време за да разбера какви хора пишат мнения за да не се изложа като кифладжия.
Такива изказвания от напълно заблудени хора като теб нямат място в такова запитване.
...и следващия :
Пиши по темата и не расъждавай като не можеш.
Аз не се опитвам да те обиждам,ами направо си те обиждам,пак не можа да разбереш.
И аз да бях-и аз щях да напиша това...
alipi аз се опитвам да спазвам добрия тон но виждам че ти се правиш на много голям че и се опитваш да обиждаш...
И изобщо айде да не продължавам защото се полчуава ,че винаги вие сте прави ,а всеки които е срещу вашето мнение е буко баламата(да не припомням темата с френските коли ) и никога не е прав....този форум може да съществува единствено и САМО ако има разбирателство,толерантност и УВАЖЕНИЕ на правото на всеки да има собствено мнение.
Това е което имам да кажа-кои иска да се сърди -аз не мога да не кажа каквото мисля
п.п.-Заключих темата само за да не се трупа още флууд и обиди докато пиша горното
П.П.П-А крайната равносметка е ,че явно колегата не е издържал на провокацията и вече е с БАН от Илията за обида....жалко..
п.п.п.п.п.п-това отговаря на мнението ми защо не искам да се комерсиализира много клуба и форума-защото случки като днешната ще се увеличат много кратно...ама карай де...говоря си просто
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 10 септември 2011 - 22:48
Публикувано 10 септември 2011 - 22:49
Лично аз се чудя, защо тия келеши, дето мислят, че 140-ката е по-добра от 203-ката от 2001-ва не са баннати?
Нема нужда да пренебрегвате така грубо тестовия полигон на S-класата, всички знаем, че нещо преди да се появи там се тества в Ц-класа и Е-класа, тъй че малк по-уважително към лабораторните мишки моля...
Нема нужда да пренебрегвате така грубо тестовия полигон на S-класата, всички знаем, че нещо преди да се появи там се тества в Ц-класа и Е-класа, тъй че малк по-уважително към лабораторните мишки моля...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 10 септември 2011 - 22:50
Да де, ама в темата пишат минимум 5 човека, които са собственици на такъв автомобил - купили са го, поддържат го и го карат.
Колегата, по всичко личи, нито е имал такава кола, нито се е качвал в такава, нито някога ще се качи (най-малкото защото не я харесва)...
Мнението му не съдържа директни обиди, но когато упорито настоява на правотата си...
Все едно да обясняваш какъв е вкуса на кренвирша, щото си виждал едни други да го ядат...
Самият начин по който изказва мнението си е обиден!
Има разлика между тази тема и темата за 124...
Защото с какво е обосновано мнението, че C class от 2001 г. е по-добър от S class от 95 г.
Щото той така е казал ли? Имало технологии - кои са тия технологии, щото и аз не се сещам кое се е променило за 5 години? S class стандартно има ABS от 1971 г. и AirBag от 1981 г. нали разбираш за какво говоря. Джеръми Кларсън беше казал, че ако искаш да видиш какво ще имат семейните автомобили след 10 години - виж какво има в S class днес.
Да не коментираме, че в твоя случай се сравняват различни години на еднакви класове автомобили.
Alipi му каза, че сравнява различни КЛАСОВЕ по цена, което е смешно и неловко - това не е обида, ами си е истина...
Очевидно е, че който търси S class не търси C class - те имат различно предназначение.
Самурай, ти сам го каза, когато се коментираше твоята кола хората реагираха различно - задай си въпроса ЗАЩО! Може би защото коментарите са били РАЗЛИЧНИ!
Колегата, по всичко личи, нито е имал такава кола, нито се е качвал в такава, нито някога ще се качи (най-малкото защото не я харесва)...
Мнението му не съдържа директни обиди, но когато упорито настоява на правотата си...
Все едно да обясняваш какъв е вкуса на кренвирша, щото си виждал едни други да го ядат...
Защото с какво е обосновано мнението, че C class от 2001 г. е по-добър от S class от 95 г.
Щото той така е казал ли? Имало технологии - кои са тия технологии, щото и аз не се сещам кое се е променило за 5 години? S class стандартно има ABS от 1971 г. и AirBag от 1981 г. нали разбираш за какво говоря. Джеръми Кларсън беше казал, че ако искаш да видиш какво ще имат семейните автомобили след 10 години - виж какво има в S class днес.
Да не коментираме, че в твоя случай се сравняват различни години на еднакви класове автомобили.
Alipi му каза, че сравнява различни КЛАСОВЕ по цена, което е смешно и неловко - това не е обида, ами си е истина...
Очевидно е, че който търси S class не търси C class - те имат различно предназначение.
Самурай, ти сам го каза, когато се коментираше твоята кола хората реагираха различно - задай си въпроса ЗАЩО! Може би защото коментарите са били РАЗЛИЧНИ!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 10 септември 2011 - 23:05
Може и аз да не съм разбрал-просто ми се стори ,че колегата го обидиха директно ,а пък тои ги обиди на клас коли....Да де, ама в темата пишат минимум 5 човека, които са собственици на такъв автомобил - купили са го, поддържат го и го карат.
но разбира се-ИЗВИНЯВАМ СЕ и на Алипи -и на бай Васо и на всички които се чувстват засегнати....моля Ви се-не се ядосвайте-колегата вече го няма ,а и след такава тема-няма и да се намери кои да обиди старата Ес класа повече-щот следващия път може да има и физическа саморазправа...
Но все пак -ей така за да ми направите лично удоволствие-ако може разбира се-прочетете утре темата пак -и ми кажете ,че човека направи нещо лошо в началото..
Поздрави
п.п.-А това за моята тема беше просто аналогия на сравнението на по нови коли с по стари-и определено Ц класата не е 124ка -а именно такава ми беше предлагана вместо 124ка..но няма значение
Този пост е редактиран от SAMURAIJACK: 10 септември 2011 - 23:07
Публикувано 10 септември 2011 - 23:20
Не е баннат
Има преглед от модератор за 10тина дни
Иначе да.. понякога така се случва.. Не разбрах как се стигна така бързо до тук , но..
Има преглед от модератор за 10тина дни
Иначе да.. понякога така се случва.. Не разбрах как се стигна така бързо до тук , но..
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 септември 2011 - 23:25
Първо не е БАН, а преглед от модератор, като отнесеш БАН не можеш изобщо да влизаш във форума, а с прегледа дори можеш да си пишеш...
Второ, прегледа не е разади цитираните мнения, а заради мнението, което беше изтрито от Самурая, което вероятно само двамата - той и аз, го видяхме, но нямаше нищо общо с тона от предните мнения и си беше директна и персонална нападка... а къде отиват хората с бана не ме интересува изобщо... Ти сега нали си тук, даже и заявление си ми дал - значи рано или късно хората се връщат от там, където отиват, явно и там не е особено по-хубаво
В рамките на майтапа, но до преди няколко години да обидиш човек, който се вози на този модел си беше самоубийство
Второ, прегледа не е разади цитираните мнения, а заради мнението, което беше изтрито от Самурая, което вероятно само двамата - той и аз, го видяхме, но нямаше нищо общо с тона от предните мнения и си беше директна и персонална нападка... а къде отиват хората с бана не ме интересува изобщо... Ти сега нали си тук, даже и заявление си ми дал - значи рано или късно хората се връщат от там, където отиват, явно и там не е особено по-хубаво
и след такава тема-няма и да се намери кои да обиди старата Ес класа повече-щот следващия път може да има и физическа саморазправа...
В рамките на майтапа, но до преди няколко години да обидиш човек, който се вози на този модел си беше самоубийство
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни