Може ли да стане по безшумен мотора на турбодизела :)2.9 турбодизел
Започната от Gangsta Man, 09 авг 2011 - 23:27:17
53 мнения по тази тема
Публикувано 14 август 2011 - 21:16
Виж сега - и аз съм чувал, че като е повече на предварение помпата, повече върви (до едно положение), но и повече трака. А на закъснение, е по-меко тракането, но и динамиката я няма.
С ЦДИ няма смисъл да я мериш - там има едно основно и няколко по-малки впръсквания. Именно за по-мека работа.
За разхода, може и да е от чипа, а може и да е от чипика.
По принцип, мощността на турбо дизел се вдига чрез повишаване на количеството нафта и чрез вдигане налягането на блоуоф клапана. Не знам твоя чип как и на кои системи действа. По принцип помпата е механична, но има разни електронни управления по нея.
С ЦДИ няма смисъл да я мериш - там има едно основно и няколко по-малки впръсквания. Именно за по-мека работа.
За разхода, може и да е от чипа, а може и да е от чипика.
По принцип, мощността на турбо дизел се вдига чрез повишаване на количеството нафта и чрез вдигане налягането на блоуоф клапана. Не знам твоя чип как и на кои системи действа. По принцип помпата е механична, но има разни електронни управления по нея.
Публикувано 14 август 2011 - 22:19
Стани..именно.....помпата ми е механична....но взима инфо и от компютъра.....и за това може и да се чипне.....иначе няма как да стане.
Тая седмица.....ще ходя пак при момчетата...щото имам опасения, че ми пуска малко повечко гориво и ми пушляви.
Сигурен съм, че ще правим няколко опита и затова ще наблюдавам при различните данни как работи мотора

By Batev
Публикувано 14 август 2011 - 22:23
Е,пушляви!
Мче нали го пееш...дим от турбо им подавам.

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 14 август 2011 - 22:29
Е,пушляви!
![]()
Лесно никак не се давам.......хаахах Бай Васоо нека пушляви ама в нормите на допустимото.....че сега е многооо
когато сложих накрайника на ауспуха изрязах чупките на тръбите на задното гърне....да са прави.....е за 2 седмици
задницата на Бенца направо почерня......с триста зора на пастиране излезна.....и сега пак им дадох наклон надолу

Това неможе да продължава така......на бул.България като го изрежа да не ти обяснявам какво следва зад мен

By Batev
Публикувано 14 август 2011 - 22:32
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 14 август 2011 - 22:46
като го изрежа да не ти обяснявам какво следва зад мен
.........колите направо спират
Тъкмо да не ти скиват номера.
Гоуем стааш бро! До Брюксел прескачаш с чауъм и коуежка.

Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 15 август 2011 - 16:59
Я виж какво открих докато ровех из един китайски сайт:
шумоизолация за двигател
Не знам колок ще работи, ама поне изглежда като да е топлоустойчиво...
шумоизолация за двигател
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 15 август 2011 - 22:25
Я виж какво открих докато ровех из един китайски сайт:
шумоизолация за двигател
Тая изолация е едно към едно с тая която ми е по вратите.......и върши страхотна работа

By Batev
Публикувано 17 август 2011 - 11:49
Мен пък така си ме кефи тракането на тез 5 цилиндъра, че изобщо не си помислям да губя една от приятните черти на колата
) Но общо взето по-гъсти масълца, по-качествено гориво... все неща дето са много относителни
Купи си бензинова кола... или електрическа и ще се чудиш работи ли

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни