ще видиш 7 градско в София, честно!
Лилов,мисля че имаш нужда от освежаваща напитка и корекция!
Публикувано 11 август 2011 - 00:28
ще видиш 7 градско в София, честно!
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 11 август 2011 - 00:35
.Добре работещ мотор не се бърника,че става по зле.Гледам,че ти е интересно ,да се занимаваш с глупости,затуй ако ти се играе,има една добавка на Лики моли,за чистене на горивната система/нафтъ де/.Подкачи входящото и излишното гориво към тубичката.Почиства перфектно помпата и дюзите,и се наслаждавай през това време на звук от мотора.Пробвано е много пъти.Загуба няма само полза.
Публикувано 11 август 2011 - 00:37
![]()
Лилов,мисля че имаш нужда от освежаваща напитка и корекция!
Публикувано 11 август 2011 - 00:50
Публикувано 12 август 2011 - 23:33
.Почиства перфектно помпата и дюзите,и се наслаждавай през това време на звук от мотора.Пробвано е много пъти.Загуба няма само полза.
Публикувано 13 август 2011 - 00:22
Батъо....той винаги има нужда от освежаваща напитка....повярвай ми.....мозъка му бачка на 24/7.
Ама е и истина....че един път пътувахме от Студентски за Лабиринта с разход 7.8.
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Публикувано 13 август 2011 - 09:02
За пореден път излезе прав.....с добавката на Моли.....определено двигателя работи по тихо...
не е това което исках да се получи....но е задоволителноо
Кат се видим.......черпим Байо
Публикувано 13 август 2011 - 19:48
С годините всички горивни системи са по затлачини,тъй,че е възможно след разграждане на боклуците,наистина да се посъберат във филтъра.За качествено прочистване,бях писал,да се подкачва системата да работи,само на добавка,без нафтЪ.Ако гоните резултати,правете го както трябва.Туй с добавка в горивото са си екстри.Баце,не забравяй като смукнеш един резервоар с тази добавка да си смениш горивния филтър.
Миналата година аз я правих тази процедура,само че с добавката от БС,и като смених горивния филтър нарочно го срезах и няма да ти казвам вътре какво беше,неще черно между дзифт и Хасфалт,гадно и лепкаво.При дизелите незнам дали може да има такива отлагания,но за всеки случай се подсигури.
Публикувано 13 август 2011 - 20:20
Публикувано 13 август 2011 - 20:41
Психология и желязо няма.Психологическия ефект,съществува при хапчетата,не и при механиката.Това с добавките до голяма степен е психологически ефект
Публикувано 13 август 2011 - 20:53
Айде стига сега, нямало психологически ефект, освен при хапчетата го има и при много други работи.Психология и желязо няма.Психологическия ефект,съществува при хапчетата,не и при механиката.
Публикувано 13 август 2011 - 22:37
Публикувано 14 август 2011 - 00:28
Да бе,разбрах го,наистина повечето добавки са лъжа и измама,ма си има и проверени методи и проверени добавки.То коня вече ако е влезнал в ряката......,че туй е положението.Алфонсо казва че повечето са само внушение.
Публикувано 14 август 2011 - 07:30
Публикувано 14 август 2011 - 19:21
Баш за това иде реч. Дал си пари за нещо, прочел си как именно работи и колко е магическо всъщност и толкова ти се иска да проработи, че започваш да вярваш, че чудото действа. ДА ама не, след известно времеАлфонсо казва че повечето са само внушение.
Известните и действащи добавки са толкова малко, че сигурно се броят на пръстите на едната ръкаДа бе,разбрах го,наистина повечето добавки са лъжа и измама,ма си има и проверени методи и проверени добавки.То коня вече ако е влезнал в ряката......,че туй е положението.
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни